קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-01-2009, 15:45
  2. יש דרך להעביר שירים לsk tv slider??
    על ידי danieldavid10 בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-01-2008, 17:19
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 21:40
  4. מדריך: קיצור דרך לכבות תמחשב
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-09-2006, 14:33
  5. מומלץ: דרך קלה ללמוד תabc (לא זה שמקלל בסוף)
    על ידי Edo בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 11:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

דרך עיניים אחרות.

Exclamation דרך עיניים אחרות.

שלום לכם.
    אני הוא V (וי). אני בן 23, גר עם בת זוג בדירה שכורה בתל-אביב, וכיום עובד כמאמן בחדר כושר.
    עד לפני 3 שנים הייתי חייל בודד, ולא כי אני עולה חדש, אלא בגלל דלתות שנסגרו בפניי.
    סולקתי מביתי כחודש לפני הגיוס, הייתי בודד, לא ידעתי לאן ללכת. הרגשתי כישלון. פתאום אין לי לאן ללכת, ואין מי שיקבל אותי.
    החודש הקשה ביותר בחיים שלי. הייתי אבוד. מה עושים כשאין לאן ללכת? מה עושים שאתה באמצע הלילה על מדרכה? (יש דברים שלא כדאי לכם לדעת..)
    בצבא למדתי מספר דברים על החיים, ועל איך לנהל את החיים בצורה אחרת. בלילה שהפלוגה עצמה עיניים, אני פתחתי ספרים. למדתי.
    רציתי לדעת האם באמת ספר הוא מדריך, האם באמת יש משהו שיכול לכוון אותי למקום הנכון.
    באחד הספרים למדתי משפט ששינה את הכל. לימד אותי לחיות אחרת, ולימד אותי לעזור לאחרים לשפר את חייהם.
    -
    "ייתכן שהאהבה היא התהליך שבאמצעותו אני מוביל אותך בעדינות בחזרה אל עצמך. לא להיות מי שאני רוצה שתיהיה, אלא מי שאתה באמת."
    - אנטואן דה סנט אקזיפרי

-
    אז הסוד במשך כל השנים היה לקבל את מי שאתה. דווקא הדבר המובן מאליו הוא אף פעם לא מובן מאליו.

אז לבסוף. למה אני כותב כאנונימי?
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

חלק יקראו לי אנונימי, אך אני מקווה שרובכם יראו בי כחבר.
    כשבוע ראיתי בעיות של צעירים בפורום, ואני מאמין שאני יכול להראות לכם שהבעיות שלכם לא כל כך גדולות כמו שאתם חושבים.
    אז טיפ אליכם חברים:
    אדם גדול הוא אדם שיגיד שהוא קטן - יוריד לפעמים את הראש שצריך וילמד., אדם קטן הוא אדם שיגיד שהוא גדול - ראש נעול.

כדי שתדעו מי אני בכל פעם שאדבר כאנונימי, בין אם באשכול או בתגובה תראו את החתימה הזאת:

אז לבסוף. אני הוא V (וי) - ומי אתה?
    נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 14-04-2011 בשעה 15:26.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

אתה צודק לגמרי, אני יכול להגיד מנסיון אישי שגם לי יש נסיון חיים לא קל ועברתי הרבה, בין אם זה בצבא ובין אם זה במשפחה.
    עם הזמן אתה לומד לקבל את עצמך ולאהוב את מי שאתה, וזה הכי חשוב.
    אנשים פה מתמקדים בבעיות קטנות ובדברים שוליים לגמרי בעוד אחרים בגילם כבר בשלב הרבה יותר מתקדם בחיים שלהם.
    בוא לא נשכח שהדור הזה מפונק מאוד, אני מפחד לדמיין מה יהיה עם הילדים האלה עוד כמה שנים...כל היום מחשב, פלייסטישן,פייסבוק ומה לא.
    תמיד אפשר ללמוד עוד על עצמך, ומי שלא טועה הוא לא אנושי...החוכמה היא להודות שטעית ולהיות שלם עם מי שאתה באמת.
    פוסט מצוין אחי, מחזק אותך ב100%, כל הכבוד לך שיצאת מהתהום ושהצלחת בחיים...שיהיה לך בהצלחה

מעצב גראפי לכל מטרה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Frenzy צפיה בהודעה
    אתה צודק לגמרי, אני יכול להגיד מנסיון אישי שגם לי יש נסיון חיים לא קל ועברתי הרבה, בין אם זה בצבא ובין אם זה במשפחה.
    עם הזמן אתה לומד לקבל את עצמך ולאהוב את מי שאתה, וזה הכי חשוב.
    אנשים פה מתמקדים בבעיות קטנות ובדברים שוליים לגמרי בעוד אחרים בגילם כבר בשלב הרבה יותר מתקדם בחיים שלהם.
    בוא לא נשכח שהדור הזה מפונק מאוד, אני מפחד לדמיין מה יהיה עם הילדים האלה עוד כמה שנים...כל היום מחשב, פלייסטישן,פייסבוק ומה לא.
    תמיד אפשר ללמוד עוד על עצמך, ומי שלא טועה הוא לא אנושי...החוכמה היא להודות שטעית ולהיות שלם עם מי שאתה באמת.
    פוסט מצוין אחי, מחזק אותך ב100%, כל הכבוד לך שיצאת מהתהום ושהצלחת בחיים...שיהיה לך בהצלחה
    "הדור שלנו מפונק מאד - ואני מפחד לדמיין מה יקרה עוד כמה שנים עם כל המחשב, פלייסטישין, פייסבוק, וכו'".
    הצדק איתך, והתוצאות אמיתיות. אנשים המעבירים שעות על גבי שעות במחשב יוצרים לעצמם מאגר שלם של בעיות שלא יפתרו מעצם כתיבת הבעיות במחשב. צריך לפתור בעיות, וכל פיתרון נדרש בקושי. But Se La V.
    אבל בכל זאת יש תמיד אור בקצה המנהרה. בחירת "התנהגות" היא בחירה של תוצאה. הכל בידיים שלנו. כך שלפני שאנו מתחילים לעשות דבר מה בחיים שלנו, תמיד תנסו לראות קצת קדימה לאן זה יוביל. אם האמת הפנימית שלכם בעד, מי אנחנו שנעצור בעדכם.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”
    THIS
    i totally agree with you here... and i always say that. words of wisdom people!

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שלום לכם.
    אני הוא V (וי). אני בן 23, גר עם בת זוג בדירה שכורה בתל-אביב, וכיום עובד כמאמן בחדר כושר.
    עד לפני 3 שנים הייתי חייל בודד, ולא כי אני עולה חדש, אלא בגלל דלתות שנסגרו בפניי.
    סולקתי מביתי כחודש לפני הגיוס, הייתי בודד, לא ידעתי לאן ללכת. הרגשתי כישלון. פתאום אין לי לאן ללכת, ואין מי שיקבל אותי.
    החודש הקשה ביותר בחיים שלי. הייתי אבוד. מה עושים כשאין לאן ללכת? מה עושים שאתה באמצע הלילה על מדרכה? (יש דברים שלא כדאי לכם לדעת..)
    בצבא למדתי מספר דברים על החיים, ועל איך לנהל את החיים בצורה אחרת. בלילה שהפלוגה עצמה עיניים, אני פתחתי ספרים. למדתי.
    רציתי לדעת האם באמת ספר הוא מדריך, האם באמת יש משהו שיכול לכוון אותי למקום הנכון.
    באחד הספרים למדתי משפט ששינה את הכל. לימד אותי לחיות אחרת, ולימד אותי לעזור לאחרים לשפר את חייהם.
    -
    "ייתכן שהאהבה היא התהליך שבאמצעותו אני מוביל אותך בעדינות בחזרה אל עצמך. לא להיות מי שאני רוצה שתיהיה, אלא מי שאתה באמת."
    - אנטואן דה סנט אקזיפרי

-
    אז הסוד במשך כל השנים היה לקבל את מי שאתה. דווקא הדבר המובן מאליו הוא אף פעם לא מובן מאליו.

חלק יקראו לי אנונימי, אך אני מקווה שרובכם יראו בי כחבר.
    כשבוע ראיתי בעיות של צעירים בפורום, ואני מאמין שאני יכול להראות לכם שהבעיות שלכם לא כל כך גדולות כמו שאתם חושבים.
    אז טיפ אליכם חברים:
    אדם גדול הוא אדם שיגיד שהוא קטן - יוריד לפעמים את הראש שצריך וילמד., אדם קטן הוא אדם שיגיד שהוא גדול - ראש נעול.

כדי שתדעו מי אני בכל פעם שאדבר כאנונימי, בין אם באשכול או בתגובה תראו את החתימה הזאת:

סולקת מהבית בגלל אורח חיים דתי?

שאתה כותב "פלוגה" אני מבין שאתה היית קרבי?
    רק בלילה היה לך זמן לקרוא?

תקשיב, בסופו של דבר, כל הפורום הזה זה משתמשים אנונימיים גדולים.
    לך תדע מי אני, לך תדע מי זה הוא

עכשיו שאני חושב על זה כל עוד לא פרסמתי את הפייסבוק שלי אף אחד לא יכול לדעת עליי כלום
    מה אתה יודע? שם? גיל? עיר?
    אם אין לך רשומון או אגרון הכל אנונימי,

מה שאתה אמרת לגבי האנונימיות תקפה רק לחיים האמיתיים ולא לחיים הוירטואליים
    כל מי שרוצה בפורום יכול למצוא את הפייסבוק שלי בלי בעיה.
    יכול לדעת איך קוראים לי שם עיר תאריך לידה מה שאתה רוצה..
    אבל אף אחד לא יכול להכיר אותי באמת - לא כלכ עוד הוא לא מכיר אותי במציאות ולא בפורום מאחורי פוסטים .

ובכל זאת - זה עצום מה שאמרת

אני הייתי ממליץ לך לצאת מהעניין האנונומי - הרי רק נדע את הניק שלך - ותו לאו.
    יש כמה משתמשים פה שיש להם משתמשים נוספים - רק בשביל עניין הפרסום האנונימי שלא באנונימי

ככלל אנשים שכותבים בפורום אוהבים אנונימיות ואינטימיות
    לתת את מה שעובר לך בראש מאחורי מקבץ מילים בפורומים השונים,
    לפתוח בלוגים וכו' .
    אנשים פעילים בפורומים זה אנשים שיש להם איפשהו בעיות בחיים האמיתיים, - והם מעבירים את הבעייתיות שלהם לתוך וירטואוזיה אנונימית שאף אחד לא מכיר אותם.

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

Mr. Ingidao הצעתך התקבלה - פתחתי משתמש.

הסילוק מהבית - סיבות אישיות. (לא דת.)
    הייתי קרבי. בלילות היו לי משהו כמו 10-15 דקות לקריאה.

החלטתי לפתוח את המשתמש כדי להיות זמין גם להודעות פרטיות.
    בנוסף, בתגובות אנסה להוכיח שבחירה של "התנהגות" היא בחירה של תוצאה.
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 14-04-2011 בשעה 18:50.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect