קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. גם לכם היו בעיות בטלוויזיה כמו שלי?
    על ידי SWISHY בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 24-10-2007, 18:32
  2. בעיות|בשרת פרטי שלי כנסו...
    על ידי RonPr0 בפורום Gunz Online
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 17:48
  3. [קונה]עזרה ב2 בעיות!!כל הנקודות שלי
    על ידי guy555 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-06-2007, 21:35
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 19:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בעיות עם אישיות שלי|17

ברירת מחדל בעיות עם אישיות שלי|17

יש לי הרבה בעיות עם עצמי... ונימאס לי לשמור הכול בתוך עצמי.
    היום אני בת 17 כן גיל יפה ונחמד, אבל יש לי "מחסומים" באישיות שפשוט מפריעים לי להמשיך לחיות כמו בן אדם ולהנות מעצמי.

אחד הדברים שמפריעים לי זה שאני לא יכולה "להשתחרר" נפשית ופיסית. הרבה פעמים אמרו לי קרובים ובמיוחד החברים והסביבה שאני נורא רצינית לגילי. הכוונה שלמשל אם יש איזשהו אירוע או אפילו אם אני יוצאת עם משפחה או חברים סתם לשבת לדבר, אם אנחנו מתחילים לדבר על איזה נושא (אפילו אם הוא נושא לא רציני) אני לוקחת הכול רציני ומנמקת את עמדתי. הדיבור שלי יוצא "כבד" לא יודעת למה, אני לא יכולה להשתחרר ולהשתמש במילים קלילות יותר בשביל לא להשמע רצינית מדי. כשאני מסתכלת על בנות אחרות בגילי הן מרגישות חופשי להכניס כול מילה קלילה כי זה בא להן טבעי. בגלל זה יש ממש הבדל בין העמדה שלי לבין עמדות אחרות ושים לב לזה, אמרו לי לא פעם שאני צריכה להשתחרר, אבל אני לא יודעת איך... זה פשוט לא תלוי בי, ככה אני בנויה. הדיבור שלי נשמע יותר מדי אינטליגנטי גם במקרים שצריך להשתחרר ולזרום פשוט לשיחה קלילה. זה ממש מפריע לי, בגלל המחסום שיש לי בתפיסה קשה לי לזרום לפעמים אם השיחה. למשל אם מישהו מדבר איתי: "היי, מאמי מה קורה חמודה?" (אני יודעת שאני צריכה לענות בקלילות, אבל ברוב המקרים אני עונה "נחמד..." או "בסדר... מה איתך?"). גם אם השיחה מצחיקה אני בסה"כ מוסיפה את ה- "חח" העלוב הזה וזהו, קשה לי לזרום בשיחה משוחררת, כי אני לא יודעת לא יוצא לי אני מפחדת להשמע לא נכון. לא יודעת איך להסביר. גם מבחינה פיזית, ברוב המקרים אני יושבת בשקט (גם אם כולם רוקדים מסביב), עם ג'ינס צנוע ועם ידיים משולבות. אני רוצה לצאת מהמחסום הזה ולהיות כמו רוב הבנות בגילי ספונטנית, משוחררת וקלילה. להרשות לעצמי לעשות שטויות לפעמים לקפוץ, לרקוד להשתגע... אני מאוד, מאוד פונקטואלית אני חייבת לתכנן הכול מראש וזה גם מציק לי למרות שיש בזה גם יתרונות. אפילו לדוגמא בפייסבוק בלשונית "מוזיקה", אני חייבת שלמשל ללהקה שאני אוהבת יהיה דף מסודר בפייסבוק ולא סתם משהו כזה <XYZ>!~# אם כן אז אני פשוט לא אוסיף (א יודעת למה... אני חייבת שהכול יהיה מסודר ומדויק אני יודעת שזה דפוק אני מודה! וזה מפריע מאוד).

כשאני מדברת עם חברות הן ממש משוחררות וקלות דעת כשצריך: אין להם בעיה להתאפר בצורה זועקת, ללבוש עקבים וחצאית ממש קצרה. פעם הן הציעו לי גם להתלבש כמו הן וסתם לצאת להשתגע, ממש רציתי אבל עניתי לא. לא יודעת למה בגלל האופי שלי או המחסום. כשאני מסתכלת עליהן מהצד אני ממש אפשר להגיד מקנאה בהתנהגות שלהן: הן ספונטניות, צוחקות, מחייכות מכול שטות משתעשעות... יש בהן התחנחנות נשית אין להם בעיה לעשות פלירטוטים עם בנים ובנות ובכלל... לידן אני מרגישה פשוט לא ילדה ובכלל לא נשית.

אני חושבת שזה משהו באופי שלי או בתפיסה שלי... אני לא באה מפאן דתי או מסורתי בכלל לא... אני הכי חילוניה שיש. זה לא קשור לזה... אני פשוט רצינית ולא יודעת איך להיפתח יותר נפשית ופיסית ולהרגיש נשית ולהיות פשוט כמו רוב הבנות בגילאים צעירים: לזרום ולהנות ולא לתכנן יותר מדי דברים פשוט לזרום עם החיים. איך להתגבר על הרציניות שבי ולהיפתח?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קשה לי לזרום בשיחה משוחררת, כי אני לא יודעת לא יוצא לי אני מפחדת להשמע לא נכון. לא יודעת איך להסביר.
    אני אישית דווקא מעריך יותר בחורות טובות וחכמות מאשר כאלו שמדברות הרבה שטויות ושכל מה שאתה רוצה זה רק לשכב איתן.
    אבל המקרה שלך הוא באמת קיצוני...
    את בעצמך אמרת מה הסיבה פה למעלה בציטוט.
    אם זה מפריע לך אז תעבדי על זה, תחשבי פחות על מה שאת אומרת, תשימי פס על מה אנשים חושבים ותעשי מה שבא לך.
    זה לא כזה פשוט כמו שזה קל להגיד את זה, זאת עבודה פסיכולוגית על עצמך שלוקחת זמן, אבל זה משתלם.
    את צריכה להפנים שאת בסדר גמור ואין בעיות לפעמים להיות קלילה בדיבור ולזרום, להפך, זה דווקא יהפוך אותך ליותר מושכת, גם אם את מדברת שטויות לפעמים.
    כי לדבר כל הזמן לעניין בכבדות ורצינות זה משעמם, צריך גם הומור וצחוקים מדי פעם, קלילות.
    כל עוד ידעו שיש לך משהו חוץ מהשטויות זה מה שחשוב.
    צריך לדעת לאזן בין השטויות לבין המתינות והכבדות, עם הזמן אני בטוח שתלמדי מה הכי מתאים לך.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 14-04-2011 בשעה 16:56.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

כמו שאת לא מתכננת את הנשימות שלך את קצב הלב שלך את הצעדים שלך ועוד
    ככה אל תתכנני את מה שאת מדברת (בשיחה זורמת כמובן )
    וכך את תצאי איך שאת - ומי שיאהב אותך באמת - יאהב אותך בגלל מי שאת ולא בגלל מה שאת בוחרת להוציא מהפה

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

פשוט ת-ש-ת-ח-ר-רי!
    איך את מזכירה לי את חברה שלי הייתה בדיוק כמוך עכשיו היא ההפך הגמור..
    את בעצמך אומרת שאת רוצה להתלבש ולהתפרע אז מה עוצר אותך? תצחקי תהיי יותר חברמנית אל תחשבי מה נכון ומה לא נכון פשוט תזרמי.
    אני לא אומרת לך להיות זולה ולהתלבש ממש קצר שהכל יוצא בחוץ אבל אם את מרגישה שמשהו עוזר אותך תפרצי החוצה תחיי את החיים את רק בת 17 זה ביון הגילאים הכי כיפיים.
    תתאפרי תהיי נשית קחי את הדעות של חברות שלך באיך להתלבש ולהתאפר תלכי תרקדי "תשתגעי" זה הדבר הכי כיף שיש.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,421 | הודעות: 8,174,008 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect