קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] משחק העונה? מאכזב ביותר!
    על ידי kolimon1 בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-03-2011, 20:29
  2. משחק חביב ביותר
    על ידי SomEch בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 15:16
  3. שאלה חשובה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!11
    על ידי Dr.Manush בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:57
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 12:25
  5. דחוף ביותר
    על ידי dor tnt!!!!! בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

סארג' מאכזב ביותר

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עדיף אדם שדמו בראשו על אדם שדמו כבר לא בראשו

ברירת מחדל סארג' מאכזב ביותר

יצאתי עם ווינג לת"א העיר הגדולה !
    יצאנו לעזריאלי ולסנטר ... קפאתי מלא פעמים.
    חוץ משאלות בנאליות כמו "איפה זה זארה" לא הצלחנו לשאול.
    אני מרגיש שבאתי עם הרבה ציפיות ועכשיו אני סתם מאוכזב
    אני גם לא מבין את הקונספט של ווינגים, הרי זה שני אנשים ששניהם
    מחפחדים... איך אנחנו יכולים לעזור אחד לשני?
    תנו לי עצות! זה מתסכל להגיע את כל המרחק אהזה .. להסתובב 5 שעות ולא לפצתוח משהו נורמאלי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור,

לפני כשלושה שבועות מישהו שאל אותי בפייסבוק אם אני ממליץ לו לצאת בתחילת דרכו עם ווינג, או בלי. אמרתי כמובן שהכי טוב לצאת בלי ווינג. מדוע? זה פשוט.
    תחשוב רגע למה אתה לומד פיקאפ? כדי לזיין הרבה? אני לא חושב. אתה עושה את זה כי אתה רוצה לדעת איך להצליח עם בנות ולהשיג לעצמך מישהי. לכן, אתה צריך לדעת מה לעשות בכל סיטואציה שהיא, בין אם זה בקניון או בפאב או בבר או בכל מקום אחר. עדיף לצאת לבד כי אם תוכל לגשת זה יעשה פלאים לפחד הגישה שלך וגם תוכל לדעת שאתה יכול לפתוח בשיחה עם מישהי שתשמח להכיר גם אם אתה יוצא לבד.
    בדרך כלל, כשאתה יוצא עם ווינג, אין פחד גישה ולכן אתה לא יכול להתמודד עם מקרה אמיתי. הבעיה במקרה שלך הייתה ששניכם פחדתם פחד מוות מדברים שהם תכלס שטויות ולא הצלחתם לעשות כלום. מה שקרה זה שגם כשרצית לגשת הווינג שלך לא עשה משהו כדי לעודד אותך ואחד דיכא את השני - באסה.
    הרעיון של ווינג זה כשאתה יוצא למסיבה שיהיה מישהו שיוכל לעזור לך לבודד מישהי או לשעשע את החברות שלה בזמן שאתה הולך עם הבחורה שלך לצד או משהו. תכלס, אני לא יוצא הרבה עם ווינגים כי זה סתם מעצבן ואני בסופו של דבר עושה צחוקים ולא פיקאפ אמיתי, תשאל את סוניק, הסתובבנו בקניון כשאנחנו מחזיקים זרתות סתם כי החלטתי שזה מצחיק.

אתה צריך להתחיל לצאת לבד, לקחת את עצמך בידיים ולצאת לפתוח בשיחה עם מישהי. בעיה שכנראה יש לך היא שאתה חושב רחוק מידי. הפחד מגיע כשאתה חושב יותר מידי - תפסיק לחשוב רחוק מידי. אתה מתחיל לחשוב שאתה הולך להתחיל איתה ולנסות לנשק ולבודד ולסגור מספר אבל אפילו לא אמרת לה שלום וכבר אתה חושב על זה? תירגע ותנסה להכיר אותה לפני שאתה מנסה בכלל לסגור איתה משהו.

בהצלחה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

קודם כל תודה על התגובה המאוד מפורטת שלך בזמן כ"כ קצר.
    תיארת אותי בול!
    אני לא אגיד שלא ניסיתי להתגבר על פחד הגישה , ניסיתי.קפאתי. הבנתי שאני מבזבז לעצמי את הזמן. החלטתי לקחת ווינג.
    הבעיה שלי היא שאני פחדן מידיי ... כי השיחות איתי בד"כ ממש זורמות , שזה בעצם אמור להיות החלק הקשה.
    אני לא אומר את זה כי כיף לי לדבר עם עצמי ... אני כן אוהב את זה , אבל כבר החמיאו לי שממש כיף לדבר איתי, תמיד יש על מה לדבר ואני לא מבין את אלה שנתקעים.
    אבל שוב , כל זה לא עוזר לי , אם אני מפחד בשביל לפתוח .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי RN323 צפיה בהודעה
    קודם כל תודה על התגובה המאוד מפורטת שלך בזמן כ"כ קצר.
    תיארת אותי בול!
    אני לא אגיד שלא ניסיתי להתגבר על פחד הגישה , ניסיתי.קפאתי. הבנתי שאני מבזבז לעצמי את הזמן. החלטתי לקחת ווינג.
    הבעיה שלי היא שאני פחדן מידיי ... כי השיחות איתי בד"כ ממש זורמות , שזה בעצם אמור להיות החלק הקשה.
    אני לא אומר את זה כי כיף לי לדבר עם עצמי ... אני כן אוהב את זה , אבל כבר החמיאו לי שממש כיף לדבר איתי, תמיד יש על מה לדבר ואני לא מבין את אלה שנתקעים.
    אבל שוב , כל זה לא עוזר לי , אם אני מפחד בשביל לפתוח .
    נכון מאד,
    הבעיה היא שכדי לפתוח ולהצליח אין משהו שאנחנו יכולים לעשות.
    אני אסביר לך את זה מעשית. אני יכול לכתוב ספר שלם על פחד גישה, ממה הוא נובע, מה השיטות להתגבר עליו, מה עוזר, מה עוזר פחות, היפנוזה, NLP ועוד המון מילים מפחידות אחרות. אבל בשורה התחתונה לשום דבר אין בכלל שום השפעה על מה שייקרה כי בסופו של דבר בלי שתרצה לעשות את זה, אתה לא הולך להצליח.

תבין דבר מאד פשוט, בלי הרצון שלך להתקדם, אתה לא תתקדם. אני יודע שאתה רוצה לקחת את עצמך בידיים, בגלל זה אתה פה, בגלל זה אני גם בטוח שאתה יכול לפתוח וזה שאתה יושב כאן ומחכה לגלולת קסם שתעזור לך זו רק הדרך שלך להמנע מההתפתחות הזו. אתה צריך לבלוע רוק, לקחת נשימה עמוקה, לצאת מחר לקניון ופשוט לגשת לבחורה הראשונה שאתה רואה.

אני יודע שזה לא קל, תאמין לי הייתי שם. זה קשה, מאד קשה. אבל אתה צריך לקחת את עצמך בידיים ולעשות את הצעד הזה, לגשת לבחורה לומר לה היי ולדבר איתה קצת, מקסימום היא תגיד לך שהיא לא מעוניינת, קורה. רק אל תזייף ביטחון או משהו, תבוא במטרה הפשוטה להתגבר על הפחד. קודם אתה מתגבר על הפחד אחר כך הוא נעלם. תזכור את זה. תמסגר את זה על הקיר שלך מצידי, זה לא עובד הפוך, אתה קודם עושה את מה שאתה מפחד ממנו ורק אז הפחד נעלם.

תהנה =]
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

גבר, בקשר לזה שחזרת מאוכזב מהבית.
    כנראה שיצאת עם מטרה גבוהה מדי או אפילו לא ריאלית, גם אם רשמת לעצמך אלף פעם מטרה נמוכה ציפית ליותר מדי.
    אני בטוח שאתה כבר יודע את זה וקראת את זה אלף פעם, אבל תצא עם מטרה שמתאימה לרמה הנוכחית שלך, עם המטרה להיום,
    לא עם המטרה שאתה רוצה להגשים עוד חודשיים; יש שיגידו לך גם לצאת עם מטרה שאתה לא יכול להכשל בה, כמו לצאת ולחזור
    עם חיוך, אני אישית לא אוהב מטרות כאלה, אין לי בעיה להכשל, אני לוקח כישלונות למקומות חיוביים ומעדיף מטרות פרקטיות יותר.
    שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
    אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

תודה מיידן , התגובה שלך עזרה לי להבין כמה דברים , במיוחד המשפט האחרון , אבל לפני שאני יוצא לשטח משהו לא מסתדר לי:
    אם עד עכשיו , שזה בערך שנה , לא הצלחתי להתגבר על הפחד , וגם הווינג כמו שאתה מבין , לא עזר... אז שאלה ברוח החג: מה נשתנה?!

ג'י אמ, תודה , אבל זאת לא הבעיה .

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מידן זה עם י' אחת,

מה שקורה זה שאתה לא נחוש מספיק. אתה לא מוכן לקחת את עצמך בידיים. גם אני הייתי ככה. היו מקרים שהייתי יוצר מטייל 4 שעות ולא עושה עם זה כלום. זה ממש מבאס. אבל צריך להתחיל איפשהו - אתה לא צריך לחשוב על דברים שמשתנים או משהו כזה. אתה צריך פשוט לקחת נשימה עמוקה ולעשות את זה. תתחיל שיחה עם בנאדם שאתה לא מכיר, לאו דווקא בחורה. אתה צריך לעבוד על החברותיות שלך. אני מדבר עם כולם, בין אם זה גברים או נשים, כי אני נהנה מזה - משם אתה יכול להתחיל.

אתה גם לא צריך להגיע במטרה של להתחיל עם מישהי. המשימה שלך צריכה להיות לדבר עם אנשים לא להתחיל עם בחורות.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 17:44.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    א. בדרך-כלל, המתחילים תמיד דואגים שהווינג שלהם יהיה רמה אחת מעליהם בתחום, אם לא זה חסר טעם.
    ב. לדעתי לפחות, תמיד עדיף בלי ווינג ובכלל בחיים - תלמד להסתדר לבד!
    ג. כשאתה לבד, אתה לא מתבייש בכלום, מי רואה?
    ד. זה לא מובן מאליו שכגודל הציפייה כך גודל האכזבה? בדרך כלל אפילו החדשים בתחום מבינים את זה.
    ה. ביציאה הבאה שלך, הגדר לעצמך מטרה הנמצאת בטווח ההשפעה שלך (המטרה הראשונה שלי הייתה לצאת מהבית מחויך ולחזור מחויך, רק שתבין מה זה "בטווח ההשפעה שלך").
    ו. עזריאלי וסנטר הם מקומות חרושים שהסבירות שהבחורות ינפנפו אותך שם היא גדולה יותר, לתשומת ליבך.
    ז. דפוק זין ועשה מה שאתה אוהב, לא בהכרח מה ש"יקדם" אותך.
    ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    מידן זה עם י' אחת,

מה שקורה זה שאתה לא נחוש מספיק. אתה לא מוכן לקחת את עצמך בידיים. גם אני הייתי ככה. היו מקרים שהייתי יוצר מטייל 4 שעות ולא עושה עם זה כלום. זה ממש מבאס. אבל צריך להתחיל איפשהו - אתה לא צריך לחשוב על דברים שמשתנים או משהו כזה. אתה צריך פשוט לקחת נשימה עמוקה ולעשות את זה. תתחיל שיחה עם בנאדם שאתה לא מכיר, לאו דווקא בחורה. אתה צריך לעבוד על החברותיות שלך. אני מדבר עם כולם, בין אם זה גברים או נשים, כי אני נהנה מזה - משם אתה יכול להתחיל.

אתה גם לא צריך להגיע במטרה של להתחיל עם מישהי. המשימה שלך צריכה להיות לדבר עם אנשים לא להתחיל עם בחורות.
    תודה לשניכם !
    אני הולך להילחם על זה חזק, לא לוותר לעצמי וליישם את זה
    אתם גדולים !

תוריד ציפיות והלחץ יעלם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect