קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 19:18
  2. שבעה ילדים הפכו בן 11 ל"עבד מין"
    על ידי EriK בפורום דיבורים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 12:38
  3. חחח כנסו.. חלק מהסדרה החדשה "ג'ואי" מחברים..
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 12:49
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 14:34
  5. אני חלק מההיסטוריה של צהל
    על ידי Semion בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 16:07
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

כך הפכתי לחתולת מין - חלק א'

צוות סיפורי זימה
    משתמשת כבוד
    האוואטר של _AnGi_
    שם פרטי
    אנג'י
    לייקים
    122
    נקודות
    2,322
    משפט מחץ
    שכבתי לי במיטתי הסתכלתי לשמיים ואמרתי לעצמי "לעזאזל איפה התקרה שלי?" :)

ברירת מחדל כך הפכתי לחתולת מין - חלק א'

זה היה לילה קייצי, חזרתי ממסיבה רווקות של חברתי, הייתי לבושה חצאית מיני שעטפה את התחת הטיפה רחב שלי, ירכונים, נעל עקב גבוה שרק מאריכה את הרגליים הגם ככה ארוכות וחולצת שיפון חצי שקופה, שמתחתיה הייתה גופיה שאוספת את החזה הגדול שלי. חברתי חגגה את הלילה האחרון שלה כרווקה בביתה, שהיה מרחק הליכה של כ 10 דקות מבייתי, אז החלטתי לחזור הביתה ברגל, אני גרה פה בשכונה כבר כמה שנים ולכן לא חששתי ללכת לבד.

הייתי טיפה שיכורה ולכן הלכתי הליכה נינוחה, פוסעת באיטיות, נהנת מהאויר הטיפה קריר לאחר יום חם, מריצה בראש מה אני הולכת לעשות כשאני אגיע הביתה, נעצרתי על רצון עז לעשות מקלחת, וככה המשכתי ללכת שאני מפנטזת על המקלחת המפנקת שאני אעשה לעצמי. כאשר לפתע אני שמה לב לשלוש בנים שיושבים על ספסל, ללא ספק שיכורים, ראיתי כמה בקבוקי בירה ובקבוק וודקה, אחד מהם התחיל התקרב לכיווני, דבר שגרם לי ללכת יותר מהר, ידעתי שמה שהם זוממים לא ימצא חן בעייני.

הבחור החל ללכת יותר מהר, כאשר במהרה הוא כבר היה מאחורי, תפס אותי בידי ואמר " מה בחורה יפה כמוך עושה לבד באמצע הלילה?" לא התייחסתי למילותיו, משכתי את ידי מידו והמשכתי ללכת בהליכה מהירה מנסה להתרחק מהם כמה שיותר מהר, אך אותו הבחור לא ויתר, שוב הוא תפס אותי "את הרי לא רוצה להרגיז אותנו? אז תהיה ילדה טובה, ואל תתנגדי" ברגע שהוא אמר את זה, צמרמורת עברה בגופי, כבר שמעתי מספיק סיפורי אונס שהתחילו בדיוק כך. התחלתי לרוץ אך נעלי העקב הפריעו לי, לא ויתרתי, ממש לא רציתי ששלושתם יעשו בי כרצונם.

בזמן שאני מנסה להתחמק מידיו של הבחור הראשון שמתי לב כי גם השתיים האחרים קמו ומתקרבים לכיווננו, לפתע מעדתי ונפלתי, דבר שגרם להם להתגלגל מרוב צחוק. הבחור הראשון ניגש אליי והרים אותי ובאותו הזמן התחיל לקרוע את החולצה שלי, ולחשוף את החזה שלי, זה היה כל כך מביך ניסיתי להסתיר את החזה עם ידיי, אך החזה היה גדול ולא הצלחתי. שמעתי את הצחוק הזדוני שלהם. הייתי חייבת לעשות משהו, כל דבר רק שהם לא יגעו בי, התחלתי לזעוק לעזרה, אך לא היה אף אחד ברחוב, ואף אור לא נדלק בבתים ליד, לאף אחד לא היה אכפת.

אספתי את כל כוחי שעוד נשאר בי, הרמתי את עצמי מהריצפה והתחלתי לרוץ, לא שמתי לב לאיפה אני רצה, העיקר היה להתרחק מהם כמה שיותר, אך הם לא ויתרו הם החלו לרדוף אחרי, הייתי אחוזת פחד, מה יקרה אם הם יצליחו לתפוס, ניערתי את ראשי בכדי להוציא את המחשבה הזו מהראש, זה לא יקרה החלטתי לעצמי, אני אעשה הכל שזה לא יקרה, לאחר כשתי דקות של ריצה, ראיתי אור בקומה שנייה של בניין שמולי, הייתה שם מרפסת עם חלון פתוח , לא ידעתי מה לעשות, התחלתי לטפס על המעקה שבקומה הראשונה מנסה להגיע לאותו מרפסת, לא יודעת איך הצלחתי לעשות את זה, כנראה שהצחוק של אותם הבנים נתן לי את הכוח. אחד מהם צעק "היי לאיפה נראה לך שאת הולכת? בואי תחזרי עלינו, מבטיח לך שאת רק תהני מזה" ושלושתם החלו לצחוק.

הייתי כל כך מפוחדת, התיישבתי על הריצפה של המרפסת, כופפתי את רגליי לכיוון החזה, ישבתי ובכיתי כמו ילדה קטנה, כנראה שהצעקות של הבנים מלמטה משכו את תשומת ליבו של בעל הדירה, שיצא לבדוק מה כל המהומה בחוץ, כשהוא יצא למרפסת הוא נתקל בי, יושבת בפוזת עובר ולא מספיקה לבכות, הוא ראה איך אני ניראת, חצי עירומה, מיהר להיכנס לתוך הבית ותוך שנייה יצא עם סדין עטף אותי, הרים אותי והכניס לתוף ביתו. לא הצלחתי להפסיק לבכות, ידעתי שהכל הסתיים, שזהו אני בטוחה עכשיו, אבל פשוט הדמעות לא עצרו.

הבחור הכין לי תה, הוא ניסה לשאול לשמי, אך ללא הצלחה, הייתי מנותקת מהמציאות, לא הגבתי לשום דבר שהוא אמר או עשה, הוא הבין שאני צריכה זמן, ועזב אותי במנוחה, לאחר כחצי שעה נרגעתי קצת, שתתי את התה שכבר התקרר, הוא התקרב אליי, אך שמר על מרחק בכדי לא להפחיד אותי "איך קוראים לך?" הוא שאל אותי בקול מתוק,
    "מיטל" עניתי לו, הקול שלי היה שבור, בקושי שמעו אותי, הוא התקרב אליי, ליטף את פניי ואז חיבק אותי "אני אלון, עכשיו את בטוחה איתי, הם יותר לא יפגעו בך". המילים הללו הרגיעו אותי כי ידעתי שהוא צודק, הם לא יוכלו לעשות שום דבר, הוא לא יתן להם לעשות את זה.

הוא המשיך לחבק אותי, להצמיד לגופו, כאשר מידי פעם היה עדין להרגיש את הרעידות בגופי, הוא לא עזב אותי לרגע, ליטף את שיערי וחיבק חזק, התחלתי להירגע, לבטוח בו.
    הוא התחיל ללטף לי את הכתף, ואני לא התנגדתי, הייתי אסירת תודה שהוא הציל אותי מהמפלצות ההם, בנוסף הוא גם נראה טוב, חשבתי לעצמי שלא היה מפריע לי עכשיו איזה פורקן, הנחתי את ראשי על כתפו, החל לנשק לי את הרקה, לאחר שראה שאני לא מתנגדת הוא נישק אותי בשפתיי, הוא היה כל כך עדין, הנשיקה הזו נתנה לי להבין עד כמה הוא אדם טוב, החזרתי לו באותה עדינות, הוא הרים אותי על ידיו ונשא אותי לחדרו, הנייח אותי על מיטתו והחל לנשק כל ס"מ בגופי, התעכב על החזה ליקק לי את הפטמות דבר שגרם להן להזדקר מיידית, ומשם המשיך לבטן שלי, הוא עשה סיבוב סביב הטבור שלי עם לשונו, שוב עברה בגופי צמרמורת אבל הפעם זו הייתה צמרמורת נעימה, הוא הוריד את החצאית ואת הירכונים, או יותר נכון את מה שנשאר מהם לאחר הטיפוס שלי למרפסת שלו, קרעתי אותם ואפילו לא שמתי לב לכך, באותו הרגע זה ממש לא עניין אותי, כל שרציתי זה לברוח.

הרגשתי את לשונו על הדגדגן שלי, בעדינות הוא סיבב את לשונו במעגלים, הוא הדליק אותי כמו שמעולם לא הדליק אותי אף בחור, הרגשתי שהוא לא מספיק ללקק את המיצים שנוזלים מימני, משכתי אותי אליי, סיבבתי אותי כך שהוא ישכב על הגב, הורדתי את מכנסיו ואת הבוקסר שלו, לעיניי נגלה איבר מין יפה ומטופח, למראה זה הפה שלי התמלא רוק, ותוך רגע הכנסתי את הזין לתוך הפה, ליקקתי אותו בעדינות, באותה עדינות שהוא נגע, ביידי שיחקתי עם הביצים שלו, עברתי עם הלשון על הכיפה שלו, טועמת את מיצי אהבה שלו, זה כל כך חירמן אותי הרגשתי שאני לא יכולה יותר.
    עליתי מעליו, החדרתי את הזין שלו לתוך הכוס שלי, התמסרתי כולי להרגשה הנעימה שמתפזרת בגופי, הוא החל להזיז את האגן שלו, החדירות היו עדינות ואיטיות, הוא ידע איך להטריף בחורה, ללא ספק.

הרגשתי איך האורגזמה שלי מגיעה, הרגשתי זרם בפלג גופי התחתון, לאחר מכן כמו פיצוץ שהתפזר מהמוקד ההרגשה, מתוך הכוס שלי לשאר הגוף, הוא המשיך להניע את האגן שלו, אך אני כבר לא הרגשתי כלום, הייתי כל כך שקוע בחוויה של האורגזמה שלא שמתי לב שגם הוא גמר בתוכי, הוא נישק אותי בלהט וכך נרדמנו, מבלי שהוא הוציא את הזין שלו מתוכי.

בבוקר התעוררתי לבד במיטה, נזכרתי בסקס הנפלא וחיוך עלה על פניי, שמעתי איזו רעש מגיע מחדר אחר, קמתי ומבלי להתכסות הלכתי לכיוון הרעש, הגעתי למטבח וראיתי את אלון מכין ארוחת בוקר "בוקר, אני רואה שגם להכין ארוחה אתה יודע, אתה ממש בחור שווה" הוא חייך אליי, התקרב ונתן לי נשיקה בלחי
    -"בוקר טוב גם לך, שבי האוכל כבר מוכן"
    -"איפה השירותים אצלך? אני ממש חייבת"
    -"בהמשך המסדרון שמאלה"
    רצתי מהר לשירותים ושמעתי את אלון צועק לי "יש מברשת שיניים חדשה מתחת לכיור".

חזרתי לאחר שהתרעננתי, ישבנו ואכלנו, פתאום אלון אמר לי
    -"יש לי עיסקה בשבילך, תשארי שבוע אצלי תהיה רק שלי תפנקי אותי בתור אות תודה ואני אתן לך בגדים שתוכלי ללכת"
    -"מה? אני לא יכולה יש לי עבודה, אתה ממש מקסים, והיה לי ממש טוב איתך, אבל אני חייבת ללכת"
    -"יש לך שתי אופציות או להסכים למה שהצעתי לך או לחזור באותו דרך שנכנסת אליי וגם באותם בגדים, עכשיו אין בחוץ את אותם הבחורים"
    הרגשתי זעם, איך הוא יכול להציע לי דבר כזה, זה פשוט ניצול.
    -"אתה חצוף, תן לי ללכת, אני לא מסכימה לדבר כזה"
    -"אני לא מחזיק אותך את יכולה ללכת המרפסת שם, דרך צלחה שתהיה לך".

מחשבות רצו בראשי, איך אני אצא כך, שלגופי אין דבר, אני לא מאמינה שנפתי לתוך ידיו של המניאק הזה.
    -"תחשבי על זה את מפנקת אותי במשך שבוע ימים, ואני אתן לך את החופש שאת כל כך רוצה, בנוגע לעבודה שלך תתקשרי ותודיע שאת חולה"
    הוא אמר את זה עם חיוך זדוני מרוצה עצמו, התחלתי להרגיש את השינאה שלי כלפיו, אך לא הייתי לי ברירה אלא להסכים, אני לא יכולה לצאת עירומה באמצע היום.
    -"אני מאוד שמח שהגענו להבנה, עכשיו אני אסביר לך את כללי המשחק, את היה החתולה שלי למשך שבוע ימים, את תסתובבי עירומה כל הזמן, וכשאני בבית תלכי על ארבע, וכל מה שאת צריכה לעשות זה לענג אותי מינית, תזכרי במידה את מסרבת לעשות משהו את תאריכי לעצמך את השהייה פה לעוד שבוע. מובן?"
    -"כן"
    -"יופי, אני אצא עכשיו לכמה סידורים וכשאני חוזר אני רוצה לראות אותך על ארבע, אה ואל תדאגי את החדר שלי אני נועל ככה שלא תהיה לך אפשרות למצוא איזה בגד ולברוח"
    הוא שוב נתן לי נשיקה על הלחי ויצא. כל כך כעסתי על עצמי.

כשהוא חזר ירדתי על ארבע כפי שהוא ביקש, הוא נכנס לסלון ניגש אליי ואמר "למה את לא באת לפגוש את האדון שלך? את חתולה רעה, מגיע לך עונש על כך"
    פחדתי מהעונש התחננתי שלא יעשה לי דבר אבל זה לא עזר לי, הוא תפס אותי וגרר לתוך האמבטיה, "שלא תעיזי לקום" הוא פתח את הברז של המים והתחיל להרטיב אותי, לאחר מכן לקח סבון נוזלי ושפך לי על הגב, החל לסבן אותי, לא מפספס שום נקודה בגוף שלי, בזמן שסיבן את החזה שלי, הוא שיחק עם הפטמות שלי דבר שמאוד גירה אותי, התחלתי להרגיש בנוח לאחר מכן הוא עבר לסבן לי את הכוס, מעסה את הדגדגן שלי, משחק איתו, מחדיר אצבע לתוך הכוס שלי, התחלתי להוציא גניחות קלות, לאחר מכן הרגשתי סבון שנשפך על התחת שלי, ידו החלה לסבן כל פלח בנפרד לאחר מכן את החור של התחת, הוא התחיל להחדיר לי את האצבע שלו, הוא טרח לנקות את החור שלי התחת שלי טוב מאוד.
    -" את כל כך צרה צריך לעבוד על החור של התחת שלך, לא מתאים שאת כל כך צרה".

לא הבנתי למה הייתה הכוונה שלו, אבל באותו הרגע לא התייחסתי למילים שלו, היה לי כל כך נעים, הוא הוריד את בגדיו ונכנס לתוך האמבטיה יחד איתי, "עכשיו תנקי אותי" התחלתי לסבן את רגליו, עולה לאט לאט לכיוון המפשעה שלו " לא ככה! עם הלשון שלך" לא הבנתי את הכוונה שלו הסתכלתי עליו בעיינים פעורות, "תלקקי אותי" הוא הסביר "הרי ככה חתולות טובות מנקות, עם הלשון" התחלתי ללקק אותו, מקצות האצבעות ברגליים, עליתי למעלה לזין שלו, ליקקתי כול פינה בגופו, זה דווקא הדליק אותי, לא ידעתי שאני כל כך יכולה להנות מזה.

לאחר שסיימתי לנקות את האדון שלי, הוא הוציא אותי מהאמבטיה וניגב אותי עם מגבת, "עכשיו נטפל בתחת הצר שלך" הוא הלך לסלון ולקח את השקית שהביא עימו מהסידורים, ראיתי שהוא מוציא פלג אנאלי, פחדתי נורא, אבל ידעתי שאין לי ברירה ואני חייבת לעשות את זה, אם אני אסרב אני אשאר פה לעוד שבוע, התקרבתי עליו והסתובבתי עם הישבן שלי עליו, כאשר פלחי הישבן שלי בולטים בחוצפה כלפי מעלה, הוא שפך חוסר סיכה על התחת שלי והרגשתי איך הוא מחדיר את הפלג לתוך התחת שלי, זה כאב אבל שתקתי לא יכולתי להגיד מילה. לאחר שסיים למקם את הפלג במקומו הוא אמר
    -"עכשיו ככה תסתובבי עד שאני אחליט להוציא אותו", באותו היום הוא יותר לא נגע בי, הוא פשוט נהנה להסתכל אליי, הולכת על ארבע עם רגליים מפוסקות בגלל הפלג ואם התחת כלפי מעלה, כי אחרת הפלג היה מכאיב לי, בלילה הוא שם שמיכה על הריצפה ונתן לי להבין שזה המקום בו אני אשן. הייתי כל כך מותשת נשכבתי לישון.

בבוקר כשהתעוררתי, אלון לא היה בבית, סוף סוף קמתי על רגליי, כאשר הרגשתי כאב חד בבטן, נזכרתי שהפלג עדיין בתוכי, הלכתי עם הרגליים המפוסקות לסלון, לאותה שקית לראות איזה הפתעות נוספות מחכות לי, היה שם חלוק סאטן קצרצר במיוחד שבקושי מכסה את הישבן שלי, לבשתי אותו, כשלפתע שמעתי את המפתחות בדלת, מהר הורדתי את החלק וחזרתי לתנוחה על ארבע, והלכתי לכיוון הדלת לפגוש את האדון שלי, כשלפתע ראיתי את אלון עם חבר. אותו חבר אמר "אלון אני רואה שבאמת החתלתולה שלך יפייפיה" שניהם צחקקו והלכו לסלון, אני נפגעתי מזה אבל הרגשתי את החרמנות שלי עולה, הלכתי אחריהם לסלון עדיין עם התחת מובלט החוצה.

המשך יבוא...
    נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 16-04-2011 בשעה 22:35.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

מדהים בבקשה תביא לי קודם לראות את חלק ב' חח ..

משתמש מתקדם האוואטר של golda
    שם פרטי
    גולדה
    לייקים
    21
    נקודות
    255
    משפט מחץ
    גולדה באטרף (וחפשו אותי בפייסבוק!!)

יפה איך שהיא התגלגלה מחבורה של בחורים שניסו לבצע בה אקט מיני לא רצוי היישר לזרועותיו של בחור שמאלץ אותה לשמש כחתלתולת מין. המושיע הפך לרודן.

העובדה שבכל רגע היא למעשה יכולה לברוח (למרות שזה כרוך באי נעימות גדולה) רק הופכת את זה למיוחד יותר.

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

סיפור מדהים!!

הרעיון של חתלתולת מין מדליק בזכות עצמו והכתיבה המצוינת שלך הפכה אותו לעוד יותר טוב.

אהבתי את העובדה שבהתחלה אלון עוזר לה ורק אחר כך אנחנו מגלים מה הוא רוצה באמת.

מחכה לחלק ב'

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

משתמש מתחיל
    לייקים
    105
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדם מבעבע,הידיים מזיעות,העיניים אליך.. והלב צמא לאהבה♥

מדהייים אנוווש , אהבתי מאוד את העלילה , את הרעיון .
    הכותבת מושכת מאוד את העין להתתחיל לקרוא את הסיפור , אהבתי מחכה לסיפור הבא
    נערך לאחרונה על ידי אלה 6745; 17-04-2011 בשעה 12:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

עלילה טובה, סיפור מעניין, והכי טוב- מחרמן מאוד
    ממש אהבתי, מחכה לחלק ב'.

משתמש מתחיל האוואטר של SnapShot
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מדהים, הקטע שהיא ניצלה מאונס, ונפלה קורבן לסוג של אונס בצורה אחרת, פשוט גאוני.
    מחכה לחלק הבא בקוצר רוח.

Apple iPad 16GB Owner

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,181 | הודעות: 8,200,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect