ז'אנר: מכות
קונסולות:PS3,XBOX360,PC
תקציר:
לאחר מספר רב מדי של שנים, סופסוף חוזר מותג משחקי המכות האגדי. אני בספק שיש שחקן ותיק שלא יקבל צביטה קטנה בלב למשמע השם Street Fighter, אחד מהאבות המיתולוגיים של משחקי המכות בני זמננו שללא ספק השפיע רבות על התעשייה כולה.
אז נכון, כששחקנו בו לא חשבנו שיכול להיות יותר מה- דו-מימד שהציג המשחק, ואני חושב שכולנו היינו משחקים ב- Street Fighter 4 גם אם הוא לא היה בתלת-מימד. ובכל זאת, המשחק ייצא למחשב, בתצוגה תלת מימדית, עם הרבה יותר אפקטים ממה שזכרנו והרבה זכרונות טובים.
בנוסף לדמויות המוכרות והאהובות מהסדרה נכיר עוד שלוש דמויות חדשות, viper שמתמחה בהתקפות מהירות וקטלניות, הבל, שהוא מומחה למתקפות חזקות שמסוגלות לנטרל אוייבים די מהר והדמות השלישית אל פוארטה, מתאבק מסתורי בעל יכולות מטורפות. כל אחת מהדמויות עברה לתלת מימד בצורה נהדרת ומעריצים של הסדרה לא יתאכזבו מהמעבר, כולם נראים נהדר והמתקפות והקומבואים נראים מצויין. חוץ מזה, יש לנו סביבה שניתנת להריסה ואפילו נוכל להשתמש בה כדי לפרק את היריב.

גרפיקה:
גראפיקה עוצרת נשימה, עיצוב מדהים של שלבים ואפקטים,
זוויות מצלמה מצוינות, יופי של איכות צבע, מושך לעיין

סאונד:
סאונד מצוין, מוזיקת טראנסים שולטת במשחק, כמובן שכמו
במשחק STREET FIGHTER 2 הקלאסי של ווינדווס 95 לכל דמות במשחק יש מוזיקה משלה, וגם ב-STREET FIGHTER IV זה פועל ככה, כל שחקן שתשחקו נגדו תשמעו את המנגינה היחודית לו, בנוסף צעקות, פיצוצים, יריות, נשמעים באיכות חדה ומדהימה.

משחקיות:
למשחק STREET FIGHTER IV יש את מה שיש
ב-STREET FIGHTER 2 ויותר!, המשחקיות מרגישה כמו המשחקיות של STREET FIGHTER 2 הישן, מה שנותן ל-STREET FIGHTER IV תחושה של סיפוק (לא מאבד את היכולות והקומבואים הקלאסים), פלוס יכולות חדשות ומרשימות ביותר של טכניקות קרב עם כל דמות ודמות, המשחק יבטיח הנאה מרובה למשך זמן עצום, המשחקיות גורמת לתענוג בלתי פוסק, והקרבות אינם חוזרים על עצמם (הרוב תלוי בשחקנים עצמם ובשיטות שהם בוחרים)

ציון:
GAMESPOT חוזרים עם חדשות מדהימות!!, לפי הסקירה שלהם
וההתלהבות שלהם, הם טוענים כי המשחק יקבל 10 עגול
(נדיר מאוד!, היחידים שקיבלו 10: GTA IV, MGS4)
ואפילו יפיל את טקן 6, למרות הספקות טוענים ב-GAMESPOT
גם כי בטורניר המשחקים העצום הזה, ההתעניינות באה עמוק למשחק
STREET FIGHTER IV ופחות התלהבות כלפי TEKKEN 6.

סיכום:
חובבי המשחק הקלאסי STREET FIGHTER 2 יהיו המרוצים
ביותר! המשחק נשאר STREET FIGHTER 2 רק בעל מנוע גראפי חד ומדהים, אותם הקומבואים המוצלחים והקלאסים + חדשים ואיכותים. שחקנים שאף פעם לא שיחקו SF2 הקלאסי ככל הנראה ימצאו הנאה פחות מספקת, ואולי יעדיפו ללכת על TEKKEN 6, בנוסף ישנם מספר שחקנים חדשים, אבל רוב הדמויות הם אותם הדמויות המצליחות ממשחקי SF שיצאו עד היום..

אני שיחקתי במשחק במחשב ובאקסבוקס 360 ולפי דעתי המשחק מתאים הרבה יותר לPS3 ולאקסבוקס 360 מאשר למחשב אבל הוא עדיין משחק חייתי ואני ממליץ עליו בחום

צפייה בטריילר

קרדיט לאתר אחר
.