הסופרקלאסיקו!
ריאל מדריד - ברצלונה
מסגרת:
לה ליגה (הליגה הספרדית) - מחזור 29
תאריך:
16/04/2011 - יום שבת
שעה:
23:00
שידור:
ספורט 5 (55)
אצטדיון:
סנטיאגו ברנבאו, מדריד
ריאל מדריד לקראת המשחק:
ריאל מגיעה למשחק מהמקום השני, עם 76 נק', ניצחון של ריאל הערב, יצמצם את הפער ל-5 נק', אבל גם ככה הסיכויים שהמדרידאים יהיו אלופים השנה ממש לא גבוהים.
באמצע השבוע ריאל עלתה לחצי הגמר שגם שם היא תפגוש את בארסה, כשכמעט אין סיכוי לקחת אליפות, לקבוצה של מוריניו השנה נשארו רק ליגת האלופות וגביע המלך הספרדי, ששם היא הגיע לגמר וגם, כן, גם שם היא תפגוש את ברצלונה.
ניצחון הערב של ריאל חשוב מאוד מבחינת המוראל של השחקנים לקראת 3 המשחקים הבאים נגד ברצלונה וכמובן גם חשוב לכבוד של הקבוצה ולאוהדים אחרי 5 הפסדים רצופים בקלאסיקו והתבוסות הגדולות 6-2 בברנבאו לפני שנתיים ו5-0 בסיבוב הראשון העונה בקאמפ נואו.
ברצלונה לקראת המשחק:
ברצלונה מגיעה למשחק מהמקום הראשון, עם 84 נק'.
הקבוצה של גווארדיולה בעונה מושלמת, הם כנראה הבטיחו כבר את האליפות, הם עלו לחצי גמר ליגת האלופות והם בגמר הגביע, ניצחון היום יהיה בונוס מתוק בשביל השחקנים והאוהדים להשלים דאבל על ריאל בליגה, פעם נוספת.
כמובן שזה יהיה ממש לא פשוט, ריאל העונה עם הפסד בית אחד בכל המסגרות, אבל ברצלונה כנראה גם תהיה מרוצה מתיקו, שיחסל סופית את סיכוייה של ריאל לזכות באליפות.
הימור אישי:
יהיה משחק פתוח מצד שתי הקבוצות עם הרבה התקפות וקצב טוב, יהיו גם שערים מצד שתי הקבוצות ואני חושב שהמשחק ייגמר בתיקו 1-1 או ניצחון 2-1 לריאל.













ספוילר:








