אני צריכה לקחת פוסטינור או משהו כזה?? שכבתי עם החבר שלי והוא גמר בפנים וכבר עבר הזמן שאני יכולה לקחת את הגלולה...אני מפחדת לקחת פוסטינור רק בגלל התופעות לוואי המטורפות ששמעתי שיש לו...
אני צריכה לקחת פוסטינור או משהו כזה?? שכבתי עם החבר שלי והוא גמר בפנים וכבר עבר הזמן שאני יכולה לקחת את הגלולה...אני מפחדת לקחת פוסטינור רק בגלל התופעות לוואי המטורפות ששמעתי שיש לו...
|
|
אל תדאגי אין כאלה תופעות לוואי מורגשות בד"כ...לפי הנסיון שלי עם חברות לשעבר הם לא הרגישו מזה כלום
מעצב גראפי לכל מטרה.
כדאי שתקחי פוסטינור. אם תכנסי להיריון, זה סיפור לעשות הפלה.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
איך שהבנתי היא לקחה כל יום קבוע ושכחה אחת...
מעצב גראפי לכל מטרה.
לקחת פוסטינור!
אין מה לעשות, עברו יותר מ-12 שעות, אל תקיימי מגע מיני לא מוגן ב-7 ימים הקרובים ותמשיכי לקחת את הגלולות עד שתסיימי את החפיסה (ביום שהיית אמורה לסיים).
את צריכה להבין דבר אחד ותכניסי לך לראש, עדיף להסתכן בכך שיהיו לך תופעות לוואי לא הכי נעימות מאשר שאולי תכנסי להריון שאת בכלל לא רוצה.
אל תעשי טעות של אחרות ותקחי פוסטינור, יש משפט שאומר "תלמד מטעויות של אחרים".
לשעבר 'Like
ממליצה לך לקחת פוסטינור, נכון שיש תופעות לוואי, אך אי אשפר לדעת איך הגוף שלך יגיב, יכול להיות שהכל יעבור טוב.
את צריכה לזכור דבר אחד, זרע חי בתוך גוף של אישה כ 3 ימים (הכוונה בתוך הרחם, אף פעם אי אפשר לדעת שהכל נזל החוצה), כמו כן את לא יודעת האם את מבייצת, לכן ממליצה לא להסתכן בהריון לא רצוי ולקחת פוסטינור.
כמו כן ממליצה לך לפנות לרופא נשים בכדי להמשיך את נטילת הגלולות באופן תקין.
אם את ממש בפחדים וכאלה ואת עדיין יכולה לקחת אז אולי עדיף...תתייעצי עם הרוקח לפני שתקני (דווקא נותנים אחלה עצות..) בקיצר לא אמרת איזה גלולות את משתמשת אבל הסרט הזה של לשכוח פה גלולה שם גלולה מבאס תחת!!! אני החלפתי גלולות רק בגלל שחברה שלי סיפרה לי שבגלולות שלה (פמינט) יש איזה שירות חינם של תזכורת לפלאפון שקוראים לזה מזכירונט...אז עברתי מיסמין לפמינט בשביל זה כי גם אני הייתי שוכחת כל הזמן גלולות והיינו משתמשים בקונדום עד סוף החודש כדי לא להיכנס להריון בטעות..אז אולי שווה לך לברר.....
בעיקרון לפי המחשבון הבטוח של נורלבו אפשר לקחת את הגלולה עד 72 שעות אחרי.
לגבי תופעות לוואי כשאני לקחתי את הנורלבו לא הרגשתי כלום, והייתי ממש לחוצה.
אני מקווה שעד עכשיו כבר טיפלת בנושא ה"אולי הריון" ...ולהבא (מקווה שלא יהיה לך להבא) חפשי בגוגל את " המחשבון הבטוח של נורלבו" וככה תדעי עד מתי את יכולה למנוע פאנצרים כאלו