יום טוב![]()
תזרום עם החיים...
קח את עצמך בידיים!
שילוב של שתיהן (הסבר)
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:26.
|
|
לזרום עם החיים, חיים פעם אחת וצריך להנות באמת מהחיים שלך
אלה שמתכננים הכל, לא יודע לא נראה לי שהם באמת אוהבים את החיים שלהם
יש דברים שפשוט אי אפשר לתכנן...זה פשוט לא.
ויש דברים שאתה חייב לתכנן אותם לפני אחרת תידפק ובגדול.
הכל יחסי.
צריך למצוא את האיזון בין גבולות, לבין "זרימה" עם החיים - זה מאוד פשוט אבל מאוד מורכב בו בזמן
אוופס התבלבלתי בסקר אני בעד 3 שילוב של השניים
כי לשלב זה תמיד יותר טוב
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 20:27.
מה הרע בתזרום עם החיים?:
כן כן, שמעתי לא פעם ולא פעמיים שחיים רק פעם אחת, אבל אחרי זה אני מצטער על זה שלא חשבתי פעמיים על המעשה שאני עושה ואני אומר לעצמי: "מה עשיתי רבאק, בשביל מה זה היה טוב?"
מה הטוב בתזרום עם החיים?:
דבר ראשון, אני נהנה וזה חלום של כל אחד מאיתנו! להיות מאושר, לחיות את החיים, לא לחשוב פעמיים! לא לחשוב על מה יקרה אחרי המעשה הזה ואיך זה בעצם ייגמר על העניין הזה. העיקר - שאני נהנה ולא אכפת לי מה יהיה אחר כך!
מה הרע בקח את עמצך ביידים?:
מה הרע פה? לדעתי אין רע בכלל, זה מעולה! בנאדם שלוקח את עצמו בידיים זה אדם שיודע מה יהיו ההשלכות של המקרה שהוא יעשה לאחר מכן.
למרות שברגע האמת זה מאוד קשה לקחת את עמצך בידיים. מה זאת אומרת?
החברים שלך מציעים לך הצעה מפטה מאוד כמו ללכת לים, אבל אתה חושב לעמצך איך אני אחזור הביתה?
אם ילד יגיד לא, זה אומר שהוא לא חלש אופי שזה מצויין! (לדעתי זה בא גם לידי ביטוי עם הסגריות(או כל דבר מפטה אחר) בקרב ביני הנוער).
מה הטוב בקח את עצמך בידים?:
לדעתי ציינתי את כל הטוב כמעט ברע.
בסופו של דבר מה אני אבחר?:
קח את עצמך בידיים.
תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....
בכול דבר צריך פרופורציות
תחשוב שאתה עושה סקס לא בטוח
שאתה נוהג במהירות מופרזת
שאתה לוקח סמים
לכול אלה יש השלכות מטורפות
יש קטעים בחיים שצריך לזרום , ויש כאלה שצריך לתכנן ולחשוב
אני מאמין בדבר פשוט מאוד, "מי שטוב, בסוף יצליח, מי שפחות טוב, גם בסוף יצליח אבל בדברים אחרים"
זה אומר שאתה יכול לזרום עם החיים ואתה יכול לקחת את עצמך בידיים, זה לא משנה כי תשיג בסוף את מה שאתה רוצה.
מה שכן משנה זה שאם תיקח את עצמך בידיים הדברים יקרו מהר יותר.
אני חושב גם שיש פה גם עוד פרמטר של דבקות במטרה, כמה משהו באמת חשוב לך שאתה לא תהיה מוכן לוותר עליו באיזשהו שלב, הנתון הזה קובע הרבה בחיים.
אני מאמין בלזרום ולהיות עם ראש פתוח ולקחת דברים בקלות..אבל! לעשות הכל עם מחשבה..למשל אם ידידה שלך אומרת לך בוא לגן שעשועים תנגלש ככה סתם באמצע סיבוב ..זרום על זה בכיף שלך !
אם היא אומרת לך בוא נלך לים ב 3 בבוקר גם זרום עם זה !
אבל..אם היא אומרת לך בוא נלך לעשן באנגים עם חברים..או שהיא אומרת לך לצאת ויש לך מחר מבחן..תעשה את השיקולים שלך אם כדאי לך או לא..(:
אתה צריך לזרום עם החיים ולעשות שטויות והלשתחרר אבל גם לקחת את עצמך בידיים, כלומר מצד אחד אם אומרים לך בוא נרד עכשיו לאילת אז לזרום אבל בתנאי שזה לא פוגע בעצמך יותר מדי אם זה מבחינת לימודים או כל דבר אחר. צריך לזרום אבל להפעיל שיקול דעת בו זמנית.
קרא חוקי חתימות
לזרום עם החיים. אני מחלק את הלזרום עם החיים הזה לכמה דרגות. יש דרגה רגועה ודרגה "מופרעת", אנרגיות מטורפות והכל, אתם בטח מבינים.
עכשיו הלזרום עם החיים בכללי זה לא לקחת ללב, לא לקחת קשה, לזרום ולהבליג על מה שצריך. קיבלת ציון נמוך? אוקיי, קורה, תדע להבא מה לעשות ולהשתפר. הלקחת את עצמך בידיים משתלב שם בקטנה, אבל בכל זאת הלזרום הזה זה העיקר. לא להתעצבן, בטח שלא משטויות.
שילוב של שניהם.
לקחת את עצמי בידיים בנוגע לקביעת מטרות, וחשבון נפש של איך וכמה אני מתקדם,
לזרום עם החיים ביומיום, בחיים עצמם, בהתנהלות של כל רגע.
שילוב של שניהם.
ההסבר ינתן בדוגמא:
לזרום עם החיים מובילים אותי למחשבה לעזוב הכל ולנסוע להוואי, אבל ה"קח את עצמך בידיים" אומר לי שאם אלמד ואהיה משכיל רוב העבודות שדורשות מינימום זמן, וכסף רב - הן שיובילו אותי לזרום עם החיים.
אי אפשר אחד בלי השני.
נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 23-04-2011 בשעה 10:53.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
נראה לי שלזרום עם החיים ו"לקחת את עצמך בידיים" בכלל לא סותרים אחד את השני.
למה מה יקרה אם אני "אזרום" כל הזמן? אגיע לאבדון.
מה יקרה אם אחשוב כל הזמן? אותו הדבר.
יש דברים בחיים שצריך לזרום בהם. לדוגמא, כשאתה מכיר בנאדם חדש או מכיר מישהי שממש מוצאת חן בעיניך באמת נראה למישהו שהפתרון להמשך הקשר יהיה לחשוב? לא..זה פשוט צריך להיות מהנה וכיפי וזורם.
ויש דברים, כמו האם ללכת ליחידה X בצבא/לקחת הלוואה/מה לעשות עם המשך החיים שדורשים מחשבה והתעמקות.
אני עכשיו בשנת שירות ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי שאני הולך על זה וגם כשהחלטתי אז היו רגעים שהתלבטתי וחשבתי שלא ללכת והיו כאלה שכן.
וחוצמזה שלזרום עם החיים זה לא לא לחשוב מבורות אלא לזרום מתוך ידיעה שאתה פשוט רוצה לזרום עכשיו בלי לחשוב וזה אחלה.
אבל כשזורמים בכל דבר בחיים זה לא נקרא לזרום אלא לא לחשוב ולא להתעמק ולטפש את עצמך ולהתחמק מלחשוב על דברים שקשה.
ויש גם את הרגש שלא נגענו בו שהוא גם חשוב ושרגש זה מבחינתי המשמעות לחיים בתכלס ושממנו אני שואב את המהות שלי.