ראשית כל אז מה מיוחד בנגן Oplayer?
:דירוג:הנגן הנ"ל קורא את כל הסיומות, MP3 MP3 AVI WMV MPEG וכדומה
:דירוג:שנית ניתן להוריד סרט/סדרה וכתוביות בנפרדף הנגן ידביק אותם אוטומטית (פרטים בהמשך)
:דירוג:ניתן להוריד דרך האינטרט של האיפוד/אייפון סרטים לנגן
:דירוג:ניתן לראות דרך הנגן סרטים ללא הורדה אלא בצפייה ישירה, אפשרות לראות בצפייה ישירה דרך FILEFLYER, MEGAUPLOAD וכדומה
מצרכים:
עדיף אייפון/אייפוד פרוץ, אחרת לא תוכלו לקבל את כל הפרבילגיות אשר רשומות כאן
Oplayer- עדיף תגרסא המלאה
Installous
Cydia
קצת שכל וזמן פנוי.
נתחיל בהורדת התוכנה, כנסו ל-Installous
עכשיו לחיפוש (Sreach)/ אפשרי להוריד תגרסא החינמית דרך APPLE STORE
נחפש Oplayer
לאחר שהורדתם (אפשרי להוריד דרך כאן), בהנחה שאתם רוצים לשים סרט וכתוביות בנפרד תעשו לפי ההוראות שלי:
חברו את האיפון/איפוד למחשב, כנסו לאייטונס ואז ל-Devices ואז בלשוניות Apps, תרדו למטה ואז תראו Oplayer
לאחר שלחצתם על הOplayer ניתן לראות לחצן של ADD, תוסיפו סרט (סרט רגיל.., שלא עברה המרה)
עכשיו אם אנחנו רוצים להוסיף כתוביות, הכתוביות צריכות להיות בפורמט SRT, תפתחו את הכתוביות בכתבן
כעת בכתבן תעשו FILE--- SAVE AS ואז בקידוד (Encoding) תשנו ל-UTF-8
עכשיו לכו שוב לאיפון ותעשו ADD תוסיפו את הכתוביות
לאחר מכן תעשו שהשמות של הסרט ושל הכתוביות יהיו זהים (סתכלו שלוש תמונות לפני.., רשמתי גם את הסרט וגם את הכתוביות כ 1)
וכעת ניתן לצפות להנאתכם באייפון/אייפוד
מי שהוריד את הגרסא החינמית, ייתקל בפירסמונות מציקות למעלה, אשר הורסות את חווית הצפייה, לכן אני ממליץ על הגרסא המלאה
לנושא הבא
הורדת סרטים דרך האינטרט של המכשיר וצפייתם באייפוד/איפון
ראשית כל, כנסו ל-Cydia
כאשר נכנסתם, עברו ללשונית Manage ואז Sources, כעת לחצו על כפתור ה-EDIT אשר נמצא בצד ימין למעלה
ותוסיךו את הסורס הבא
אם יקפצו לכם חלון תעשו ADD ANYWAY.
עכשיו לכו ללשונית SEARCH בCydia
חפשו Safari Download Manager ותורידו לפי התמונה
לאחר שהתקנתם, עברו ל-SAFARI ותראו נוסף לכם סמל חדש, ליד הסמל של החלוניות (שמאליו אליו), אני אדגים הורדת סרט מ-FILEFLYER
לחצו על ה-DOWNLOAD, ותלחצו על Download
כעת עברו לסמל של ההורדות (משמאל לחלוניות), ניתן לראות מהירות הורדה (לי יש 10 מגה והורדתי על מגה ), ומצב התקדמות
לאחר שסיימנו להוריד לחצו על ההורדה, יהיה לכם שני אופציות, לחצו על Open in Oplayer
כעת לפעמים לוקח לזה 20 שניות לפתוח ב-OPLAYER, חכו טיפה והקובץ יפתח
לאחר שהקובץ נפתח ב-Oplayer אין יותר צורך להשאיר תקובץ ב-Safari Download Manager וניתן למחוק באמצעות לחיצה על הקובץ ואז Delete, כפי שהראתי שתי תמונות קודם, אין ללחוץ CLEAR אחרת הקובץ ישמר באיפון ויהיה אפשרי למחוק אותו רק דרך התוכנה IFILE
(אולי פירוט בהמשך)
זהו לעכשיו, באשכול הבא אני אסביר כיצד ניתן לצפות בצפייה ישירה בשרת כמו FILEFLYER דרך Oplayer
חג שמח לכולם

ציטוט ההודעה