פירמטתימאת המחשב(את הכונן שלא היה בשימוש) ועכשיו אין לי אינטרנט הייתי מחובר על רשת אלחוטית עם usb של tp_link ועכשיו אין לי כלום ואני לא מצליח להחזיר אותו וגם אין לי דיסק בבקשה עזרה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
באיזה ווינדוס אתה משתמש?
איזה דגם בדיוק ה USB?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הדגם המדוייק של מתאם ה USB?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בטוח קיבלת עם המתאם איזשהו דיסק וחוברת התקנה... תנסה לחפש אותם. אם לא תמצא תנסה לברר בדרך אחרת את הדגם של המתאם(זה שאתה יודע שהוא TP Link זה כבר טוב). אתה יכול לנסות באתר של החברה.
זה לא קשור לדגם של ה USB .
אתה צריך דרייבר , כדי שה- WINDOWS ידע שה-USB מחובר למחשב , בלי דרייבר הווינדוס לא יכול "לדעת" שמחובר אילו USB כל שהוא .
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תגיד אתה שפוי ? הוא צריך דרייבר , ולא שום דבר אחר שיביא סה"כ את הדגם של המוצר , אני יחפש לו דרייבר .
שיוריד יתקין ויש לו אינטרנט , כאילו שאתה הייתה מציע משהו יותר טוב .
בברכה ,
AmiT_x3 .
מ א ו ש ר
נשמה שוב אני מבקש נורא יפה תראה כמה אני מתאמץ.
דבר ראשון אמרו את זה לפחות 6 פעמים לפניך דבר שני בתגובה הקודמת אמרת משהו אחד ועכשיו אתה סותר את עצמך אז בחיית ראבק תסגר על עצמך!
וסתם כדי לסבר את האוזן גש להודעה הראשונה שלי פה באשכול שים לב מה הצעתי /=