כותרת. כל פעם שאני נכנס לסרטון ב-youtube המחשב כאילו נתקע ואז אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטארת אני לא יודע איך לסדר את זה.
חבר עזר לי הוא הוריד לי fire fox וה-youtube עבד אבל אחרי כמה זמן הוא עוד פעם חזר על הבעיה של הכיבוי. בבקשה תעזרו לי
כותרת. כל פעם שאני נכנס לסרטון ב-youtube המחשב כאילו נתקע ואז אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטארת אני לא יודע איך לסדר את זה.
חבר עזר לי הוא הוריד לי fire fox וה-youtube עבד אבל אחרי כמה זמן הוא עוד פעם חזר על הבעיה של הכיבוי. בבקשה תעזרו לי
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
או בעייתי התחממות או בעיה עם הפלאש..
קודם ננסה לטפל בבעיית הפלאש.
1. סגור את כל הדפדפנים... וכל תוכנה שמשתמשת ב-Flash (לדוגמה: Windows Live מסנג'ר).
2. הסר את Flash ע"י הרצת התוכנה הבאה (רשמית מ-Adobe.com; אל דאגה): http://download.macromedia.com/pub/flashpl...lash_player.exe
3. הפעל את המחשב מחדש והרץ את תוכנת ההסרה פעם נוספת (רק כדי להיות בטוח... לפעמים אחד הקבצים היה בשימוש ולא הוסר).
6. התקן את ה-Flash הכי חדש. קובץ זה עבור Internet Explorer וקובץ זה עבור שאר הדפדפנים (כמו Firefox).
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בהמשך לאורי..
תוריד את התוכנה SPEEDFAN ובדוק את הטמפ' של המחשב בזמן שאתה צופה בסרטון.
תודה רבה אני ינסה את זה עכשיו![]()
מ א ו ש ר
תיקון קל לא SpeedFan אלא RealTemp 360
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי תודה על העזרה אבל זה לא היה זה. ניסיתי להיכנס עוד פעם לסרטון ב-youtube וזה בכל זאת נכבה גם אחרי שעשיתי מה שאמרת עכשיו בפעם הזאת שזה נכבה זה אמר לי על איזה קובץ שהוא מפריע הקובץ נקרא ati2dvag עכשיו אני לא יודע אם למחוק אותו ואז אולי זה יעבוד.
מ א ו ש ר
יש לך במקרה בלי כוונה ככה בטעות כרטיס מסך של ATI?
אם כן זה מה שאני רוצה שתעשה תסיר את הדרייבר לגמרי (ימני על המחשב שלי מאפיינים מנהל התקנים בתפריט בצד תאתר את מנהל תצוגה ותמחק אותו) לאחר מכן גש לאתר היצרן ותוריד את הדרייבר העדכני ביותר עבור הכרטיס שלך
יכול להיות שלקובץ קוראים ati radeon HD 2600 pro?
מ א ו ש ר
מה קובץ?
בכל מקרה אני מבין שיש לך כרטיס של ATI לכן בצע בבקשה את השלבים שהבאתי פה הסר את דרייבר כרטיס המסך שלך ואז גש לאתר היצרן ותוריד את הדרייבר המתאים למחשב שלך
או לחילופין ספק לי את הפרטים הבאים:
סוג מערכת הפעלה וכמות ביט
דגם כרטיס המסך