לתוכנה שמאפשרת לשנות את קבצי השמירות קוראים Dragon Age 2 Editor (או save editor אני לא בטוח).
התוכנה מאפשרת לשנות בשמירה שלכם דברים כגון: סטאטים, יכולות (הקסמים והבאפים ועוד...abilities באנגלית), כסף, מקום איחסון
רמה של הדמות ועוד.
להורדת התוכנה:
כאן
או
כאן
או
כאן
או
כאן
מי שיודע איך משתמשים בכאלה דברים אז בכבוד שיעשה לעצמו מה שבא לו אבל למי שלא הנה הסבר (הוא קצת ארוך אבל לא נורא):
כשנכנסים לrar נכנסים לקובץ ששמו Editor.exe ושם עושים open למעלה ופותחים את קובץ השמירה שאתם רוצים לשנות.
קבצי השמירה נמצאים ב-
C:\Users\(you)\Documents\BioWare\Dragon Age 2\Characters\(you again)\Saves\SAVES
הקובץ שאתם צריכים לפתוח בתוכנה הוא קובץ השמירה שנקרא das.
לפני שאתם מתחילים תעשו גיבוי לשמירה שאתם משנים כדי שאם היא תידפק לא תאבדו אותה.
חשוב להגיד שאחרי שעשיתם מה שרציתם בשמירה שלכם תעשו Save as ולא רק Save על השמירה הקיימת כדי שהשמירה ששיניתם תחליף את הקיימת. אם תעשו רק save זה ידפוק את השמירה ולא תוכלו לשחק בה.
אחרי שפתחתם את השמירה הרצויה זה יראה כך:
אם התמונה גדולה מדי תגידו.
1.
עכשיו כדי להגיע לכסף ומקום איסון ב- inventory, תלחצו על:
SAVEGAME_PARTYLIST. אחר כך זה יפתח רשימה, שניים מהדברים בה הם : SAVEGAME_MONEY ו- SAVEGAME_MAX_ITEM (עם קצת ידע באנגלית אני מניח שתבינו לבד מזה כל אחד). כשתלחצו על כל אחד מהם תופיע תיבה למטה שתוכלו לשנות את המספר ולאחר השינוי תלחצו מתחת לתיבה הזאת save.
2.
אם אתם רוצים לשנות סטאטים, תלחצו על הדברים הבאים לפי הסדר:
SAVEGAME_PLAYERCHAR
SAVEGAME_PLAYERCHAR_CHAR
SAVEGAME_CREATURE_STATS
SAVEGAME_STATLIST
לאחר שפתחתם את כולם יהיו עכשיו הרבה מספרים. המספרים מ-0 עד 5 מסמלים את הסטאטים שלכם
מה שאתם משנים זה (נגיד בסטאט הראשון) מה שמסומן בתמונה (אחרי שלחצתם עליו תוכלו לשנות את המספר בתיבה למטה):
עכשיו תשנו את המספר המסומן (בתיבה למטה מצד שמאל) למספר הרצוי ואז תעשו save על הכפתור שנמצא מתחת לתיבה למטה.
3.
כדי לשנות חיים והגנה של הדמות המספרים הם 6 ו- 8. תמונה להמחשה:
(מה שמסומן בכחול זה חיים והגנה התחלתיים ומה שמסומן באדום זה מה שיש לכם כרגע אחרי שכבר התקדמתם ועליתם רמות). אותו הרעיון כמו קודם משנים בתיבה למטה ועושים save.
4.
כדי להוסיף Ability points ברשימה של ה- SAVEGAME_STATLIST אתם תראו שיש type של אותו סטאט אתם מחפשים קובץ שה-type שלו הוא SMPL. הסיומת שלו אחרי הפסיק שנמצא בסוף המספרים בצד ימין צריכה להיות המספר 39.
תמונה:
(כחול=הסוג שאתם מחפשים, אדום= המספר שאתם מחפשים, ורוד= המספר שאתם משנים כדי להוסיף נקודות).
אותו הרעיון כמו קודם משנים בתיבה למטה ועושים save.
כדי לשנות לחברים שבקבוצה שלכם את הדברים הנ"ל אתם פשוט עושים SAVEGAME_PARTYLIST ואחרי שפתחתם את זה אתם עושים
SAVEGAMEֹ_PARTYPOOLMEMBERS מכאן אתם עושים אותו הדבר כמו הדמות הראשית - SAVEGAME_CREATURE_STATS
ואז SAVEGAMEֹ_STATLIST. מכאן אתם עושים לדמות שבחרתם מה שבא לכם מהדברים שהסברתי במדריך.
חשוב לזכור לעשות בסוף כל השינויים Save as ולא Save (למעלה בתוכנה). הקובץ ששיניתם צריך להחליף את קובץ השמירה הקיים.
אני יגיד עוד פעם לפני שאתם בכלל מתחילים תעשו קודם גיבוי לקובץ השמירה המקורי כדי שאם ידפק משהו אחרי השינוי יהיה לכם גיבוי ולא תאבדו כלום.
תהנו השקעתי מאוד במדריך ואני מקווה שהוא יעזור.
(קרדיט לי על המדריך ועל העלאת הלינקים)

ציטוט ההודעה