(קודם כל אני חייב לציין שזה לא צ'אט וזה לא קוד או משהו זה פשוט חלק מהמשחק)
טוב נתחיל,קודם כל החליפה של altair לא דורשת תיקונים אף פעם, (יתרון חסכוני בכסף) כמובן שהיא לא נשברת, ולא נגרם לה נזקיםלחליפה יש צבע/סוג אחד אז כדאי לא לקנות חליפות אחרות.
החליפה באה בסט משל עצמה, ככה שאם תסתכלו בשמות של החלקים שלה, הכל מסתיים ב:xxx of altair.
בשביל ליהיות עם הסט המושלם, כדאי לעבוד לפי המדריך הקודם שלי:http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=720755.
להשיג כסף, ולקנות את החרב של אל-טאיר =sward of altair, החרב בד''כ נמצאת בחנות נשקים בעיר עם ה''ווילה'', אצל דוד מריו,(אחרי ששידרגתם את העיר כמו במדריך הקודם שלי,שוב.)
טוב נתחיל במדריך:
במרתף של ה''ווילה'',יש שישה (נדמה לי) פסלים של מתנקשים שמתו, ועכשיו מנציחים אותם,באמצע,יש פסל גדול,הוא של altair הגדול; לרגלי הפסל, יש את החליפה שלו, שאותה אנחנו רוצים להשיג, איך נפתח את השער הענקי הזה?בפינות של השער יש ציורים של :נחש,חץ וקשת,בקבוק,חרב,סכין נשלפת מהיד (hidden blade) ועוד משהו לא זוכר...,מצד שמאל של הפסל של altair, יש שלושה פסלים של מתנקשים, ומצד ימין גם שלושה ,בכל פסל יש ציור אחד מהשישה שיש על השער של אל-טאיר, הציורים האלה, הם המנעולים של השער, אותם אתם צריכים לפתוח אחד אחד ולבסוף לקחת את החליפה באומרכם משהו כמו :Thank you Altair for this precious gift, it''
''will protect me from my enemies . איך לפתוח את המנעולים? אין בעיה, הולכים לעיר כלשהי, פותחים את המפה במקש tab, ורואים סמל של משולש כזה (ראו תמונה), אמור ליהיות רשום עליו, אם תעמדו עליו, assassin tomb, לכו לשם,באותו מקום, יהיה על הקיר פנים של גולגולת תלחצו use/action, ואציו ימשוך בעיניים של הגולגולת, ויפתח פתח סודי והוא יכנס אליו, שמה, תטפסו או תעשו מה שצריך לעשות,תפתחו את התיבות של הכסף, ואת הקבר הגדול שיעמוד באמצע, שוב עם הקטע של הגולגולת,אציו יפתח את הקבר ויקח משם עיגול מאבן שעליו אחד הציורים מהמנעולים של השער,(זוכרים?).מזל טוב לכם!השגתם אחד מהשישה מנעולים!בשביל להשיג עוד מפתחות,(שהם בעצם עיגולים מאבן עם ציור עליהם)תעשו את אותו דבר שרשמתי(הסמלים של המשולש מפוזרים בכל מיני ערים),תשיגו את השישה ולכו למרתף.
שהגעתם למרתף עם כל המנעולים,תעברו ליד כל הפסלים, שנמצאים ליד הפסל של אל-טאיר, ליד כל פסל יהיה לכם אפשרות לשים את המפתח המתאים ,שימו את השישה,השער יפתח,וזהו! כל הכבוד,יש לכם את החליפה של altair בכבודו ובעצמו!!!!
בהצלחה!!!
לכל בעיה או הערה אני כאן!

לחליפה יש צבע/סוג אחד אז כדאי לא לקנות חליפות אחרות.
ציטוט ההודעה

ואני מצטט:''(קודם כל אני חייב לציין שזה לא צ'אט וזה לא קוד או משהו זה פשוט חלק מהמשחק)'' אבל יש כאלה שלא יודעים שככה צריך לעשות....