שלום לכולם, אני עומד להראות לכם משחק שקוראים לו איריס אונליין, משחק ממש כיף תוצרת gpotato, נכון השם לא נשמה משהו אבל זה באמת משחק טוב.

אוקי מתחילים:

IRIS ONLINE

1) קידומת:

איריס אונליין, המשחק החדש ביותר (כרגע) מחברת gpotato, הוא משחק mmorpg תלת מימדי, המטרה במשחק היא כמו כל משחק אחר, לעלות רמות, להשיג נשקים, עבודות, לעשות משימות, להילחם במפלצות וכדומה...

באיריס אונליין יש הרבה אפשרויות משחק, (ברשימות שיותר למטה).

2) אתר ראשי, שקילה וכדומה:

האתר הראשי: http://iris.gpotato.com/

האתר של gpotato (כדי להירשם, לדעת על האתר עוד משחק וכ"ו...): http://www.gpotato.com/

השקילה של iris online: השקילה בג'יגה 2.35, השקילה במגה בייט 2350 (אבל יש גם עדכונים וגרסאות חדשות שיצאו, אז זה ישקול קצת יותר).

3) תמונות מן המשחק:

תמונות:

1.

2.

3.

4) דרישות מערכת:

דרישות המערכת ל-iris online הם:

Basic Requirements:

CPU : P4 2.0+
Ram: 1 GB
Video Card: Geforce 5600,Radeon 9500 ,128MB
Hard Disk: 2GB+

Recommended Requirements:

CPU: P4 3.0+
RAM: 2GB
Video Card: Geforce 7600,Radeon X800 ,256MB
Hard Disk: 2GB+
DirectX 9.0

5) הערות:

אוקי יש לי כמה הערות למשחק, קודם כל, בiris online יש אזור כזה שנקרא battlefaild (נראה לי שקוראים לזה ככה אני לא זוכר)
אני יודע שיש כזה משחק, אבל זה לא קשור, הבאטלפיילד ב-iris online זה משהו שקורה כל חצי שעה, בעיקרון זה אזור שאם אתה בוחר להיכנס אליו (אין מקום שממנו נכנסים אליו, זה כל חצי שעה שואל אותך אם אתה רוצה) אז אתה נכנס לאזור שאתה משחק עם אנשים אחרים, ואתה נלחם בקבוצה אחרת, יש שני סוגים של באטלפיילד: 1. flag match: ב-flag match הקבוצה שלכם צריכה לאסוף חמישה דגלים והביא אותם לבסיס הקבוצה, הקבוצה הראשונה שמביאה חמישה דגלים זוכה ב-exp (לעליית רמה), sxp (לעלייה של רמות הסקילים) ובכמות מכובדת של battlefaild points, הקבוצה המפסידה גם זוכה בכל זה אבל בכמות ממש ממש ממש קטנה שבקושי עוזרת. 2. death match: ב-death match הקבוצה שלכם צריכה להרוג חמישים אנשים מהקבוצה השנייה, הקבוצה הראשונה שמגיעה לחמישים אנשים שהם הרגו מנצחת וזוכה במה שאמרתי גם ב-flag match אותו דבר לגבי הקבוצה המפסידה.

הערה שנייה: בהתחלת המשחק, אתם לא תבינו כלום, תחשבו שהמשחק הזה סתם גרוע, ולא תבינו אפילו איך זזים (טוב את זה אתם תבינו), בהתחלת המשחק אתה נמצא באזור אימונים ויש לך את הסקילים של הרמות הגבוהות ביותר (אני חושב) למרות ששם ההתקפה שלכם זה בין miss-1 יש לכם את הסקילים הכי טובים, אחרי שאתה גומרים כמה משימות שמה, שואלים אותכם אם אתם רוצים לצאת מאזור האימונים, אם תלחצו כן אז תצאו ולפי ידיעתי כרגע אתם לא תוכלו לחזור שלם יותר, ההתחלה תיהיה משעמם מאוד אני מזכיר לכם!!! באזור האימונים לא תקבלו exp או-sxp משום מפלצת לא משנה איזה רמה היא. אבל אחרי אזור האימונים הכל יהיה בסדר, נוח וכיף.

קרדיט לאתר אחר