קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 09:16
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:53
  3. מכבי חיפה והקהל-משבר אמון?
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:01
  4. מכבי "שחר" חיפה Vs. מכבי "לוזון" פ"ת
    על ידי O-MaN1 בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 16:09
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

חיפה חיפה~

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל חיפה חיפה~

היי לכולם,

אז אחרי יום ארוך החלטתי לשבת ולכתוב את הדברים לפני שהם בורחים לי מהראש כשאני חוזר הביתה.

אז היום נסעתי לחיפה לבקר את בת דודה שלי ובדרך החלטתי לפגוש מישהי שהכרתי באיזה כנס לפני שנה בערך. ראיתי אותה פעם אחת בכנס ההוא, היא הייתה עם חבר שלה, הכרנו ודיברנו ולא נפגשנו מאז כי היא גרה דיי רחוק.
    היום אמרתי לה שאני אשמח לראות אותה ויצאנו כשהגעתי לחיפה בבוקר.

אגב, אני כותב את הדיווח הזה כי יש פה דברים שכל כך סותרים את כל הצורה של הפיקאפ שכל אחד מכיר.

לפני שנפגשתי איתה דיברתי איתה דיי הרבה בטלפון ובפייסבוק ומה לא ואני לא חושב שיש משהו ממש חשוב לציין בשיחות שלי איתה שיכול ממש לעזור או לקדם אנשים, אבל משהו שאני יכול לומר לכם זה שלא ממש התביישתי בעובדה שאני רוצה אותה כי היא בחורה מהממת. דיברתי איתה על הכל ופעם בכל כמה זמן זה זרם לשיחה בנושא קצת יותר מיני ששם היא נהייתה נבוכה ועברה נושא.

בקיצור, נפגשנו בתחנת הרכבת בחיפה והלכנו לים כי אני לא מכיר את חיפה אז הלכנו למקום הכי קרוב. ביליתי איתה המון זמן ופשוט דיברנו על המון דברים - היה המון מגע, חיבקתי אותה המון ואמרתי לה שהיא מתוקה וחמודה - בניגוד לכל מה שהפיקאפ אומר שצריך כל הזמן לעשות לה טיזינג. השיחה שלי איתה הייתה בערך 80 אחוז של מחמאות ו20 אחוז של טיזינג. דיברתי איתה על המון דברים בכל הזמן הזה ואז הלכנו לקניון חיפה כי התחלתי להיות רעב.
    הובלתי בכל הזמן הזה כי זה גורם לי להרגיש טוב על עצמי, למרות שלא הכרתי את חיפה בכלל. היה ממש כיפי ללכת בכל המקומות המוזרים.

הגענו לקניון ישבנו שם, דיברנו על דבר כזה או אחר אני אפילו לא זוכר על מה. בזמן שישבנו על הספסל בניתי מתח מיני כי זה משהו שאני ממש צריך לעבוד עליו - להפסיק להיות חברותי ופשוט לדעת להיות סקסי.
    ניסיתי לסובב לה את הראש לנשק אותה - לא הלך, אז החלטתי ללכת לאכול.

אגב, שחכתי לציין שעצרנו לכמה זמן בתחנה המרכזית ושם הראיתי לה קסמים בקלפים שהבאתי כדי להראות לבת דודה שלי. תכלס, אני נגד שימוש בקסמים בכלל בתור כלי שמשמש למשיכה אבל הפעם זה לא היה בשום מטרה שכזו, פשוט רציתי להתאמן על הזריזות ידיים שלי ולהראות לה קסמים מה גם שהיא קהל ממש קל אז זה מעלה את הביטחון במיוחד למישהו גרוע בקסמים כמוני. =]

אחרי שאכלנו אוכל מדהים וטעים שבמהלך הארוחה פרסמתי מאמר בפייסובק, דיברתי עם המלצר המהמם שלנו שאותו אהבתי והוא עזר לי להביא כותרת למאמר, הלכנו לטייל בקניון קצת ושם פגשתי ידידה שלי שלא ציפיתי לפגוש והכרתי את ההורים שלה וזה היה קצת מביך.

בכל מהלך הארוחה אמרתי לבחורה שהיא ממש חמודה ואמרתי לה שהיא מדהימה.
    למה עשיתי דבר שכזה?
    קודם כל לא החמאתי לה כדי להשיג משהו אלא כי באמת חשבתי ככה וזה היה בסדר גמור להחמיא לה. החמאתי לה אחרי שכבר הכרתי אותה ולכן היה לי את האפשרות לשפוט האם היא מתוקה או לא - לכן אני הייתי יכול להחמיא לה. בחורות אוהבות מחמאות במיוחד כשהן אמיתיות ובאות מהלב - יש לזה אפקט ממש חזק.

מיד אחר כך לקחתי את הבחורה לשבת על ספסל כלשהו בקניון. דיברתי איתה ושוב בניתי מתח מיני. אל תשאלו איך עשיתי את זה כי כרגע אני לא יכול לפרט כל כך.
    לא השתמשתי בטכניקה מסויימת כדי לסגור איתה נשיקה. פשוט הסתכלתי לה בעינייםת תפסתי לה את הסנטר והתקרבתי אליה לאט. שנינו ידענו שזה קורה וזה היה צפוי ורצוי.

אני לא זוכר מה עוד רציתי להביא אבל בעיקר העיניין עם המחמאות שהיה חשוב לי להעביר לכולם.

שיהיה לכם המשך יום טוב. =]

שאלות? טענות? מענות?
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

מאמר יפה, למדתי ממנו את מה שרצית להעביר. יש לי רק שאלה אחת- " בזמן שישבנו על הספסל בניתי מתח מיני כי זה משהו שאני ממש צריך לעבוד עליו - להפסיק להיות חברותי ופשוט לדעת להיות סקסי".

לא יכלת לשלב בין שניהם? זאת אומרת להיות מיני-להסתכל לה עמוק בעיניים, טון דיבור סקסי וכל זה וגם להחמיא לה ולהיות חברותי במקום לעשות כל דבר בנפרד?

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

סחתיין על המאמר
    אין לי מה לשאול עשית לי בלבולון בראש
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,104 | הודעות: 8,198,697 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect