קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון]בראוניז
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 23:59
  2. מתכון| בראוניז
    על ידי BackToLife בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-12-2007, 14:56
  3. [מתכון]בראוניז שוקולד
    על ידי Rooney בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-12-2007, 13:34
  4. [מתכון]בראוניז שוקולד קפה
    על ידי davidf בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2007, 08:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

בראוניז עטופים בפולי קקאו

  1. #1
    משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    תאריך הצטרפות
    01/2006
    גיל
    35
    הודעות
    5,634
    לייקים
    14
    נקודות
    6
    מין: זכר

    ברירת מחדל בראוניז עטופים בפולי קקאו

    מצרכים

    ל-20 בראוניז בקוטר 6 ס"מ:
    200 גרם שוקולד מריר קצוץ
    200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
    300 גרם (½1 כוסות) סוכר
    4 ביצים
    1 כף קליפת תפוז מגוררת
    3 כפות ליקר תפוזים (קוואנטרו או גראן מרינייה)
    1 כפית תמצית וניל
    140 גרם (1 כוס) קמח
    35 גרם (2 כפות גדושות) אבקת קקאו
    קורט מלח

    לציפוי השוליים:
    200 גרם שוקולד מריר קצוץ
    1 כף שמן קנולה
    200 גרם פולי קקאו גרוסים

    לגאנש שוקולד לבן:
    200 גרם שוקולד לבן קצוץ
    80 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה

    לקישוט:
    מטבעות שוקולד

    אופן ההכנה

    1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית חד-פעמית בגודל 27×30 ס"מ.

    2. מכינים את הבראוניז : ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על ביין מארי. מקררים כ-10 דקות.

    3. מקציפים ביצים עם סוכר 6-5 דקות לתערובת תפוחה ואוורירית. מאטים את המהירות ומוסיפים קליפת תפוז, ליקר, וניל ואת השוקולד המומס. מערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, קקאו ומלח ומערבלים. יוצקים לתבנית.

    4. אופים 25 דקות (מכבים את התנור גם אם נדמה שהבראוניז עדיין לא מוכנים). מצננים ומעבירים למקפיא לשעתיים.

    5. מכינים את הציפוי : ממיסים שוקולד ושמן לתערובת אחידה ונוזלית ומכינים קערית עם פולי קקאו לציפוי.

    6. קורצים ממשטח הבראוניז הקפוא עיגולים בקוטר 6 ס"מ. מורחים את שולי הבראוניז בשוקולד המומס, טובלים מיד בפולי קקאו סביב-סביב ומניחים בתבנית. שומרים במקרר.

    7. מכינים גנאש לבן : מחממים שמנת ויוצקים על השוקולד הלבן. ממתינים דקה ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן קטן ומקררים 4 שעות להתייצבות.

    8. לפני ההגשה מזלפים עיגול גנאש במרכז כל בראוני, מניחים מעל מטבע שוקולד ולוחצים מעט.

    גיוונים:
    • שוקולד-תפוז זה לא הקטע שלכם? מוותרים על קליפת התפוז ומחליפים את ליקר התפוזים בליקר שוקולד, בברנדי או בליקר אגוזים (פרנג'ליקו).
    • אין פולי קקאו? מצפים בקוקוס קלוי או בברס (שברי אגוזים מקורמלים), שקונים בחנויות למוצרי קונדיטוריה.

    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש באטרף האוואטר של Avi Rikan
    שם פרטי
    שרוליק
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    10,914
    לייקים
    666
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נשמע טעים במיוחד!
    ננסה,תודה על הפרסום


  4. #3
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה, ננסה בהזדמנות :]



    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  5. #4
    משתמש כבוד האוואטר של .Dor.
    שם פרטי
    דור
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    9,661
    לייקים
    461
    נקודות
    46
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה רבה, ננסה בהזדמנות

  6. #5
    מורחקים
    שם פרטי
    nevo
    תאריך הצטרפות
    04/2011
    גיל
    29
    הודעות
    457
    לייקים
    0
    נקודות
    120
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נשמע מעולה

  7. #6
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    04/2011
    גיל
    29
    הודעות
    440
    לייקים
    41
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    ניראה מעולה תודה רבה

  8. #7
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    04/2011
    גיל
    40
    הודעות
    9
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    אחלה!

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,203 | הודעות: 8,151,785 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect