אני רוצה לעלות משחק לרשת,
המשחק הוא הסנדק 1.
הבעיה, שאי אפשר להשיג אותו בכלל, חיפשתי במשך חודשים ברשת, ולא מצאתי, עד שמצאתי והורדתי בסוף היו תקלות במשחק, לא נכנס, לא עובד, לא יוצא מהרכב, העכבר זז הפוך, וככה זה כל המשחק ברשת, ראיתי שיש לו חסימה מיוחדת למשחק, ואי אפשר לחדור אותה, ורק אם יש מקורי אז לא יהיה שום תקלה, תוכלו להריץ חיפוש קטן באינטרנט ולראות כמה שאני צודק, כל התקלות שאמרתי הם פשוט שכיחות, זה תמיד ככה.
אי אפשר גם כל כך להשיג את המשחק בחנויות, כי זה משחק מאוד ישן, אך אהוב על כולם, יצאו לו גם גרסאות לסוני, וזה משחק שנוצר לסרט הכי טוב בעולם, הסרט הסנדק זאת הטריווליגייה הכי טובה בעולם.
בקצור למה אני חופר לכם?
אני השגתי את המשחק, קניתי את הדיסק לפני 6 שנים, ופשוט שכחתי, ולא שיחקתי בו אף פעם, ואחרי שחפרתי שהתקנתי את המשחק מהדיסק, היה צריך קראק, ישבתי כל היום לחיפוש אחר-קראק באנטרנט, וכולם היו אם אותם בעיות, אבל בסוף מצאתי אחד שעובד.
אין שום סיכוי שמישהו בעולם ישיג את המשחק.
ולכן אני רוצה לעלות אותו לאנטרנט, בערך 4 וחצי ג'יגה, איזה אתר הכי טוב לעלות אליו את המשחק, ולהרוויח עליו הכי הרבה כסף מהורדות וכל זה, ואני צריך גם אתר שאפשר לעלות קבצים גדולים אין לי כוח 200 חלקים!
טוב אולי קצת הגזמתי, אבל מאוד נדיר להשיג את המשחק, אתה צריך את הדיסק המקורי שקשה להשיג ואז לחרוש את האינטרנט לקראק מסכן, וכל ההורדות שיש באנטרנט לא עובדות, חיפשתי בכל השפות סמכו עלי
תודה ומחכה לייעוץ.

ציטוט ההודעה

ספוילר: