קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] יורנטה: השער הכי חשוב בקריירה שלי, בכיתי
    על ידי Erik Lamela בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-04-2012, 18:07
  2. הנפילים זאת הסדרה הכי דפוקה שראיתי בחיים שלי
    על ידי Sprint בפורום אנגלית(English)
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 15:11
  3. מה הבגרות הכי קשה?
    על ידי pitbull בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 22:32
  4. זה היה היום חמישי הכי מסריח בחיים שלי :|
    על ידי OzzY בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 16:19
  5. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:25
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ברק יצחקי: זאת העונה הכי קשה בקריירה שלי

מורחקים
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    0
    נקודות
    9
    משפט מחץ
    האהבה מתחילה בקריצת עין ונגמרת במציצת זין

ברירת מחדל ברק יצחקי: זאת העונה הכי קשה בקריירה שלי

מכבי תל אביב תתחיל ביום שבת את משחקי הפלייאוף עם משחק ביתי מול עירוני קרית שמונה. הצהובים כבר הפסידו פעמיים העונה לקבוצה של רן בן שמעון, 1:0 בבלומפילד ו-4:0 בקרית שמונה. החלוץ אלירן עטר לא התאמן היום (חמישי) עקב רגישות במפשעה והוא בספק רב למשחק.

על פי התרגול, מסתמן כי גל אלברמן וסאבו פאביצ'ביץ' יחזרו להרכב. אבי סטרול תורגל, אולם נראה כי המאמן מוטי איווניר עדיין מתבלט בין אבי סטרול לריף פרץ. אם אלירן עטר לא יהיה כשיר, יובל אבידור עשוי לפתוח במקומו. ברק לוי ממחלקת הנוער תורגל בשער.
    החלוץ ברק יצחקי: "אני חלק מהקבוצה. אני תמיד מרגיש חלק מהקבוצה וזה לא כיף לשבת בצד ולראות שאנחנו משחקים לא טוב. יש תמיד מקום לשיפור ואם מסתכלים על העתיד ועל השנים הבאות אני בטוח שדברים ייראו אחרת. חזרתי לאימונים אחרי תקופה ארוכה מאוד. אני עובד קשה. המטרה היא לחזור לשחק בפלייאוף הקרוב".

"הייתי חלק בלתי נפרד מחדר ההלבשה בכל תקופת הפציעה. הגעתי לכל המשחקים. קשה להעביר ביקורת על הקבוצה כשאתה לא משחק, אבל היה שלב שלא יכולתי להתאפק ואמרתי את מה שאני חושב בשקט וביחידות רק למי שהיה בחדר. עברתי שנה קשה. ביום שאחרי הפציעה במכבי אמרו לי שאקבל את כל התמיכה מהמועדון וזה באמת מה שקרה. אני רוצה להודות לכולם לצוות המקצועי, לנציגי הבעלים ולכולם שתמכו בי לאורך כל השיקום".

ברק יצחקי. "זה מתסכל. העונה הקשה בקריירה שלי" (שי לוי)

"כשאתה רואה את הדברים מבחוץ זה הדבר הכי קשה שיש. השנה הזו היא השנה הכי קשה שהיתה לי בקריירה. עבדתי קשה כדי להיות איפה שאני נמצא עכשיו. במהלך השיקום היו לי כל מיני בעיות, התחלתי להתאמן עם הקבוצה והחזירו אותי אחורה. זה דבר שמתסכל. זה פוגע מאוד. לא היה לי קל בכל התקופה הזו אבל הכל כבר מאחוריי ואני לא מאחל את זה לעצמי או לאף אחד אחר".

"כל מי שבחוץ תמיד אומרים עליו שהוא חסר. אני לא יודע אם הייתי חסר, אני לא נביא. זה שקשה לחזור זה בטוח. אני רוצה להגיד לכולם שאני לא יכול לעשות הוקוס פוקוס ושהכל יהיה טוב. כרגע אני לא בא לתת שום דבר אלא אני רק רוצה לצבור כמה שיותר דקות בעונה הזו כדי להגיע מוכן לשנה הבאה. אין ספק שבעונה הבאה מכבי ת"א תראה אחרת. בדרך כלל אני לא מדבר על העונה הבאה אבל זו ההרגשה שלי".

חבל על השחקן הזה פתח תעונה טוב שיחזור במהרה!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

קח: http://www.iatraf.co.il/announcement.php?f=49&a=802
    תקרא חוקים.

שים לב לחוקים 7, 8 ו-9 שעליהם עברת, כל האשכולות שבהם עברת על החוקים ננעלו/נמחקו.
    אתה לא חדש בפורום, אתה מקבל אזהרה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect