קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קטע ישן-סיגריית בית ספר=פיי נוסטלגיה
    על ידי Motkot בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 10:54
  2. סעמק מחר בית ספר אני לא מאמין..
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 19:09
  3. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:38
  4. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:58
  5. מחר בית ספר :X
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 09:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מעבר בית ספר

משתמש מכור
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    21
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Cool And Fuck The School

ברירת מחדל מעבר בית ספר

אני אתחיל מהתחלה..
    לפני שנתיים (כשהייתי בכיתה ו') הייתי בבית ספר יסודי היו לי שם המון חברים הייתי ממש סוג של "מלך הכיתה", וגם היו לי בשכבה עוד 2 בני דודים הם הגנו עליי מכל משמר ואני הייתי עם ציונים "בשמיים".
    בכיתה ז', המשכתי לבית ספר שרוב החברים שלי הולכים, ממש נהניתי! יותר הכרתי חברים ובנות מהשכבה של הבית ספר יסודי, ועוד חברים שבאו מבתי ספר שונים, התחלנו לצאת בערך פעמיים בחודש, והיה סבבה לגמרי! רכשתי חברים במהירות גדולה והייתי יחסית "מקובל", לא מהחנונים האלה שלא יוצאים מהבית...
    בחופש הגדול עברנו דירה ואני הייתי בטיול.. לפני זה דיברתי עם אבא שלי (הורים גרושים, אבא מחותן פעם שנייה עם אישה שאני מכבד בגלל שהיא אשתו של אבא שלי ולא יותר מזה, לרוב שונא אותה, אמא עוד שנתיים יוצאת מהכלא *נא לא לשאול סיפורים אין לי כוח לספר*) על מעבר בית ספר, לא הסכמתי בגלל החברים הטובים כי ידעתי שדבר כזה לא מוצאים בכל מקום.... הוא אמר לי לנסות, לבלות גם שם...
    הגעתי לבית הספר החדש, פשוט בית ספר חרא. ילדים חרא, אין עם מי לדבר מהבחינה הזאת. אבא שלי אומר שהצוות המקצועי פה טוב ושאני אוכל להתקדם שם ובבית ספר הישן יש לי רק חברים והצוות שם ממש לא טוב..
    אני רבתי איתו שאני רוצה לעבור בית ספר כל השנה ועכשיו הגיעה סוף השנה, נשבר לי הז*ן (סליחה על המילה) וזה מה שכתבתי באחת הפריקות במחשב, לא פרסמתי בשום מקום: (X = בית ספר נוכחי, שאני שונא בו כל דבר כמעט. Y = בית ספר ישן עם החברים הכי טובים בעולם, מת לחזור לשם, 15 דקות באופניים 10 באוטובוס מהבית, הבית ספר הנוכחי 3 דקות ברגל).
    שנת 2010/11 מה שעבר עליי
    ממש עכשיו, ברגע זה, אני נודר נדר, שאם זה לא קורה שאני אמות, שאני לא אחזור ללמוד בח' 3 בX, ובכללי - בX.
    הייתי נותן הכל עכשיו בשביל לחזור שנה אחורה. אבל הכל.
    לא הערכתי מספיק את השהות שלי בY, ואת החברים שלי שם. ורק עכשיו אני באמת מבין את זה, עד כמה היו לי חברים טובים, ועל מה וויתרתי. וויתרתי על Y, וויתרתי על הכל. כל הכיף שהיה לי בחיים מת, הפסדתי את הXXCCX (תנועת נוער, שם בדוי) שבהתחלה כל-כך אהבתי, הפסדתי את טיול פסח שכל-כך רציתי ללכת אליו, ובקיצור, הפסדתי הכל. הפסדתי את החברים הכי טובים שיכולתי לבקש.
    כל מי שאני שונא מX, כבר חסום, וכנראה לא יזכה לראות אותי חוץ ממתי שאני אסתובב בשכונה, כי אין מה לעשות, לצערי כאן אני גר.
    אתם לא חייבים לקרוא, לא חייבים להגיב... פשוט הרגשתי שאני חייב להוציא את זה איפשהו, כי אני פשוט אוגר ואוגר ועכשיו כבר באמת התפוצצתי. זה כל-כך טוב להוציא את זה סוף סוף אחרי חודשים ארוכים שכאילו לא נגמרים :\
    תודה למי שבאמת הקדיש זמן וקרא, ומצטער שבזבזתי לכם את הזמן >< מקווה לצאת מזה בקרוב, כי אני לא טיפוס של עצב או בדידות. אבל מה שעשו לי, זה פשוט רוע, ואני לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שעברתי השנה, אולי חוץ מלמי שעשה לי את זה. חג שמח.
    --------
    ההורים כמובן לא ראו את זה. רק אמרתי ובכיתי להם שאני חייב לעבור בית ספר ושאני לא יכול להמשיך כאן עוד דקה אחת.
    עכשיו אבא שלי אמר לי להתחיל לשקול בתי ספר אחרים כי הסיכוי שאני אחזור לY הוא בערך 30% כי יש המון יתרונות בבתי ספר אחרים שמתבססים על צוות לימודי ולטענתו לא הולכים לבית ספר בגלל חברים. אני חושב בדיוק אחרת, ונמאס לי ממנו! אין לי יותר מה לעשות. אני פשוט אובד עצות ><

אם תרצו עוד פרטים, תגידו ואני אתן... =-O
    מחפש חתימה
    שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תיראה המעברים מבתי ספר אחד לשני מאוד קשים כי פיתאום אתה מאבד את כל מה שהיה לך (חברים, מקובלות, יציאות וכו').
    לא היית צריך לעבור ועל זה אתה מתחרט, עכשיו אם לא טוב לך בכלל בבית הספר בו אתה נמצא כרגע ואתה לא יכול לחזור לבית הספר הקודם באמת כדאי שתתחיל לשקול לעבור לבתי ספר אחרים שם אולי יהיה לך יותר כיף.
    גם ככה לא טוב לך בבית הספר שאתה נמצא בו אז עדיף לקחת את "הסיכון" ולנסות משהו חדש שאולי יוכל לשפר את כל מה שעבר עלייך עד עכשיו.
    בקשר לאימא ואבא, תישמע ההורים שלי גם גרושים אני חייה עם אימא ועם אבא שלי אני בקשר, זה מאוד קשה להיות גם אימא וגם אבא לילדים (במיוחד לאבא) אל תקשה עליו ואל תגיד נמאס לי ממנו כי בסך הכל הוא רוצה רק את הכי טוב למענך..
    קח את העצות שנתתי לך לתשומת ליבך
    נערך לאחרונה על ידי Sapir.; 22-04-2011 בשעה 23:07.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

תראה יש לך 2 ברירות לחפש בית ספר שמתאים לך מבחנת צוות או מקום שאתה יודע שאין בוא אנשים חרא
    או לשכנע את אבא שלך שהבית ספר הקודם הכי טוב מבחינה לימודית, לחפור על חברים לא יעזור .
    עצה ממני אם תגיע למקום חדש, תכנס לשם כאילו זה המקום שאתה הכי רוצה להיות בוא בעולם, אתה תקרין את זה החוצה

משתמש מכור
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    21
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    Be Cool And Fuck The School

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    תיראה המעברים מבתי ספר אחד לשני מאוד קשים כי פיתאום אתה מאבד את כל מה שהיה לך (חברים, מקובלות, יציאות וכו').
    לא היית צריך לעבור ועל זה אתה מתחרט, עכשיו אם לא טוב לך בכלל בבית הספר בו אתה נמצא כרגע ואתה לא יכול לחזור לבית הספר הקודם באמת כדאי שתתחיל לשקול לעבור לבתי ספר אחרים שם אולי יהיה לך יותר כיף.
    גם ככה לא טוב לך בבית הספר שאתה נמצא בו אז עדיף לקחת את "הסיכון" ולנסות משהו חדש שאולי יוכל לשפר את כל מה שעבר עלייך עד עכשיו.
    בקשר לאימא ואבא, תישמע ההורים שלי גם גרושים אני חייה עם אימא ועם אבא שלי אני בקשר, זה מאוד קשה להיות גם אימא וגם אבא לילדים (במיוחד לאבא) אל תקשה עליו ואל תגיד נמאס לי ממנו כי בסך הכל הוא רוצה רק את הכי טוב למענך..
    קח את העצות שנתתי לך לתשומת ליבך
    אבל הבעיה היא שאני שולל כל בית ספר. לא אכפת לי מורים, לא מורים וכל השטויות האלה. אני פשוט רוצה לחזור לבית ספר הקודם שלי. גם החברים שלי משם עדיין חברים שלי, נשארנו בקשר ואני יוצא איתם ומבלה איתם... ואבא שלי מרשה לי לבלה איתם הוא פשוט אומר שאני אשקול בתי ספר אחרים כי אח שלי למד בבית ספר אליו אני רוצה לחזור והמורים שם חרא... ואבא שלי לא רוצה שאני אלמד עם מורים חרא אבל לי זה ממש לא אכפת כי לדעתי איך שמתנהגים למורים ככה הם מתנהגים אליך וזו אחת הסיבות שמורים ממש אוהבים אותי... והתלמידים, החיי חברה, ההפסקות בבית ספר, זה מה שחסר לי. אני מרגיש ממש בודד...

ציטוט נכתב במקור על ידי legalize צפיה בהודעה
    תראה יש לך 2 ברירות לחפש בית ספר שמתאים לך מבחנת צוות או מקום שאתה יודע שאין בוא אנשים חרא
    או לשכנע את אבא שלך שהבית ספר הקודם הכי טוב מבחינה לימודית, לחפור על חברים לא יעזור .
    עצה ממני אם תגיע למקום חדש, תכנס לשם כאילו זה המקום שאתה הכי רוצה להיות בוא בעולם, אתה תקרין את זה החוצה
    תודה על העצה, אבא שלי תמיד אומר לי את זה, שאני כאילו תולה על עצמי שלט איך אני הולך להרגיש ולהתנהג בכל יום כשאני יוצא מהבית וזה מה שבאמת קורה...
    ------------------------------
    בכללי, אני דיי מעריץ את אבא שלי... הוא הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם הזה... אבל לפעמים הוא פשוט נגרר אחרי אשתו כי הוא נמנע מלריב איתה כי הוא פשוט יודע שיהיה לו יותר קל להתמודד מולי במקום להתמודד מולה ... ואמא שלי (הביולוגית) לפעמים עוזרת לי בזה... אבל אמא שלי הביולוגית יותר מדיי מפנקת אותי בגלל שהיא רואה אותי פעם בחודש ל3-4 ימים בלבד... (חופשות מהכלא.. עוד שנתיים היא בחוץ). ובגלל זה הוא (אבא שלי) לא אוהב שאני מערב אותה בזה... אבל חברים שלי (מבית ספר Y) ממש אוהבים אותי וכל הזמן אומרים לי עד כמה הם רוצים שאני אחזור ומתגעגעים אליי (בנים ובנות ביחד) וגם מזמינים אותי ליציאות ולשחק כדורגל כדורסל אחר הצהריים... זה כאילו אני לומד בX ומבלה בY, וחי את כל החיים שלי בY חוץ מאת הבוקר שבX.
    מחפש חתימה
    שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect