לפעמים אין לי כוח בעולם לחיות כי הוא קשה ומסובך והחיים לא קלים.
מאז ומתמיד הייתי ביישן וחסר ביטחון וזה עבר לי כבר מלפני חצי שנה ויש לי בעיה.
נמאס לי שחברים שלי יוצאים ומבלים ולא מזמינים אותי.נמאס מזה אני אומר להם אולי אני יבוא איתכם אז הם עונים:מי צריך אותך בכלל ודברים דומים לזה.חברים שלי באים אליי רק כדי להעתיק שיעורים ודברים כאלה.חברים שלי משועממים וכל הזמן מדברים רק על מחשב!אפילו לא על מוזיקה או בנות(XD).ואני רוצה להיות קצת כמו בן דוד שלי.יש לו מלא חברים שיוצאים איתו למקומות,מתחילים אם בנות,בקיצור נהנים מהחיים וגם אני רוצה שיהיו לי חברים מגניבים ולא חננות כמו החברים שיש לי (שאפילו לא מזמינים אותי לשום מקום).
אני רוצה להכיר בנות ושתיהיה לי חברה וזה לא יקרה כי אני לא יודע איך להכיר בנות ללא דרך להכיר אותם דרך חברים(את כל הידידות שלי הכרתי דרך חברים).אני לא יודע איך לעזעזל בן דוד שלי מצא חברים מגניבים וזורמים ובנות סביבו כל היום!אני רציני.ואני משועמם כל היום בבית לא יוצא לשום מקום כי לא מזמינים אותי.תקועה עם חברים משועממים ואין לי חברה ובקושי יש לי ידידות(שהן מוזרות כי גם הן כל היום מדברות על מחשב!!)זה באסה.יש לי עוד בן דוד וגם לו יש מלא חברים ובנות סביבו ואני בזבל.וקשה לי להכיר אנשים וחברים חדשים כי אני ביישן ואני לא יודע מה להגיד למישהו כדי להכיר אותו ולהתחיל להיות חבר שלו.אני גם לא כל כך יודע איך להתחבר לאנשים חדשים אני מדגיש!(לא לחברים הישנים).ואני לא יודע איפה אפשר להכיר חברים חדשים ויותר מגניבים וזורמים שיזמינו אותי למקומות ויותר גרועה איפה אפשר להכיר בנות*_*.אין אני לא יודע מה לעשות בא לי להיות מגניב אם מלא חברים זורמים ושסביבי מלא בחורות !!!!!!!!.
סורי על החפירה.

.
ציטוט ההודעה

אבל זה באסה שחברים שלך לא מזמינים אותך ולא רוצים שתצא איתם .וזה מעצבן כי אני לא יודע איך לפתוח שיחה עם מישהו ולהפוך אותו לחבר שלי