אני לא כול כך מבין מה הקטע של הגיזענות נ גד רוסיים מה עשינו
אני לא כול כך מבין מה הקטע של הגיזענות נ גד רוסיים מה עשינו
נערך לאחרונה על ידי Gots; 22-04-2011 בשעה 16:07.
|
|
וואלה לא הבנתי כלום
חוץ מזה שחושבים שאתה רוסי כשאתה מדבר רוסית
וואלה מוזר באמת![]()
שוב לא הבנתי את הפואנטה
נערך לאחרונה על ידי subwave; 22-04-2011 בשעה 16:02.
רגע אתה מתעצבן שקוראים לך רוסי או שקוראים לך רוסי כקללה?
והאמת המדינה שלנו גזענית מאוד
לי אישית אין בעיה בכלל עם רוסים, אבל אם כבר למה אנשים גזעניים זה יכול להיות בגלל ההתנהגות שלך רוב הרוסיות בארץ, או בגלל הקטע של הדיבור הקבוע כדי שמי שלא מבין את השפה לא ידע על מה אתם מדברים.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
מי אמר ש"עשיתם" משהו?
אתה לא שם לב,אבל לפי מה שאתה אומר אתה כבר הכנסת לעצמך סטיגמה על בני העדה שלך,ששונאים אותם או גזעניים כלפיהם.
אז אם אתה קונה את זה ומשדר את זה,למה שאחרים לא ישדרו את זה?
צא מהסרט שיש אנשים בעולם שהם לא גזעניים,בכל מקום יש גזענות.
אני מאמין שעוד דור שניים זה ייעלם לגמרי,כי לא יהיו עליות רציניות לארץ,וזה הדור שאנחנו נולדנו בארץ ויהיה לנו ילדים ונכדים וכולם יוולדו כאן ולא יהיה את מושג הגזענות (אם יהיה אז פחות)
הגזענות של היום נוצרה בגלל שאנחנו כביכול מדינה שעלו אליה מכל העולם,לכן יש את הספרדים,אשכנזים,אתיופים רוסים וכו',בעוד דור שניים זה לא יהיה.
אני רוצה לראות מישו מוציא מילה לא במקום על רוסים איפה שאני מסתובב, פאקינג יקברו תבנאדם, תחברים שלו, תמשפחה שלו ויאנסו תכלב שלו.
לרוב מי שאומר את זה הוא אומר את זה מאחורי הגב ואין לו ביצים לבוא לחבורה של רוסים ולהגיד להם את זה בפנים. סתם ילדי כאפות מכוערים שחטפו מכות מכמה רוסים אז הם מוציאים תתסכול על העדה שלנו. D:
כל גזען בא יומו אל תדאג.
תכל'ס אין לי מושג מה הבעיה עם רוסים. העלייה של הרוסים הייתה אחת העליות היותר טובות של ישראל.
אני לא רוצה להגיד דברים שיעצבנו פה אנשים, אבל זה עדיף מעלייה ממדינות ערב.
כי אני הפיהרר והדם שלכם לא טהור כמו שלי