לדעתי העונה עד עכשיו חלשה מאוד, לא ראיתי עדיין את המתמודד שאני יגיד עליו שהוא הפייבוריט שלי, בעונה 7 היו מלא כאלה, עונה 8 גם היו כמה פוטנציאליים כמו עמדי , אבי בן אבו וכו' , אבל העונה באמת שלא ראיתי אף אחד כזה, מה אתם אומרים?
לדעתי העונה עד עכשיו חלשה מאוד, לא ראיתי עדיין את המתמודד שאני יגיד עליו שהוא הפייבוריט שלי, בעונה 7 היו מלא כאלה, עונה 8 גם היו כמה פוטנציאליים כמו עמדי , אבי בן אבו וכו' , אבל העונה באמת שלא ראיתי אף אחד כזה, מה אתם אומרים?
קרא חוקי חתימות
|
|
צודק אבל חכה! ם עוד יפתיעו אותך, לי יש איזה 15 שבטוח יהיו בנבחרת והם בינתיים הפייבוריסטים שלי
חתימה כבר שנים בשיפוצים
מנהל פורום איקרים זמנית
למה? התחיל לא משהו , אבל זה מתקדם ובנתיים אני ראיתי מספר מתמודדים ששרו מאוד יפה . ולי יש 5 פייבוריטים כבר.
חכה בסבלנות ותצפה להפתעות.![]()
בברכה רועי
![]()
LOVE ISRAEL
לא יודע בינתיים הבחורה הראשונה שנבחרה היא אחת הפייבוריטיות שלי, יש עוד כמה שיכולים להפתיע אבל בכללי ברמת הכישרונות עונה 7 הייתה הרבה יותר מוצלחת.
קרא חוקי חתימות
זה כל עונה ככה חכה מהשלב הזה של מחנה האימונים תתחיל לראות את התותחים !
זה נראה עד עכשיו כמו העונה ה6 שיש חבורה של זמרים בינוניים...
שיגיעו לשלבים הסופיים זה יהיה יותר מעניין ..
ספוילר:
בנתיים באמת חלש
אני אישית לא אוהב לראות כוכב נולד,
אני אוהב את האודישנים זה מצחיק![]()
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
האמת הוא צודק התחיל חלש ונראה כאילו אין בכלל היצע שממנו יגיעו לגמר הכרישים - אבל מה שכן חייבים לחכות.. אולי יפתיעו!
התוכנית הזאת כבר חרושה..
אבל אני בעד לירון אחד לא זוכר שם משפחה..
לא..יש מלא טובים..חכה הם צריכים להתרגל ..בסך הכל עונה טובה
לדעתי דווקא העונה הזאת הרבה יותר טובה מהקודמות ... רק שהשופטים מעבירים בקלות כאלה ששרים לא משהו ואת אורטל ששרה אדיר הם העבירו בקושי..![]()