שלום.
הבנתי שיש הרבה שרוצים לדעת איך לפתוח פרייד/קלאן.
אז הנה אני מכין מדריך מפורט וברור איך לפתוח פרייד.
אוקי דבר ראשון כנסו למשחק תבחרו שרת לא משנה איזה ואז תלחצו על הסימן הזה:
אחרי שלחצם יופיע לכם 2 אפשרויות כדי לפתוח פרייד תחלצו על השמאלי,צריך מרמה מסויימת וגם זה עולה 30,000 GOLD
אחרי שלחצם YES אתם צריכים לפני פתיחת הפרייד לבחור שם,אחרי שבחרתם שם(אני סתם פתחתי פרייד עם שם madrih שזה כאילו מדריך)ואחרי שלחצתם OK פתחתם פרייד! עכשיו הנה כמה דברים שיש בפרייד שאפשר לעשות..
אוקי והנה מדריך איך להירשם לפרייד:
אתם עושים אותו הדבר בוחרים שרת ולוחצים על הסימן שהראתי לכם למעלה בתמונה,ואז אחרי שלחצתם בסמל שהראתי לכם למעלה,במקום לבחור באפשרות השמאלית אתם צריכים לבחור באפשרות הימנית... והנה תמונות שיראו הכל:
אוקי אחרי שלחצם באפשרות הימנית יופיע לכם חלון כזה ובוא אתם צריכים לרשום את שם הפרייד(יש עוד אפשרות לרשום גם את שם המסטר של הפרייד אם אתם רוצים) אז הנה תמונה:
אחרי שמצאתם אתה הפרייד המועדפת עליכם תלחצו register הנה הראתי לכם עוד כמה נקודות שמראה את הפרייד שאתם רוצים
ואחרי שעשיתם register תלחצו YES:
ותחכו עד שהמסטר של הפרייד יאשר אותכם או לא יאשר אותכם זאת הבחירה שלו.(דבר שני אם המסטר רוצה לצאת מהפרייד שלו אז הוא צריך להשים מישהו אחר את המסטר ואז לצאת מהפרייד,ואם אתה לבד בפרייד תבוא עם שחקן שאתה לא צריך ותסים אותו המסטר או שתחכה שבוע עד סגירת הפרייד.אני לא חושב שצריך מדריך לזה זה לא כזה בעייתי..) בקיצור
בבקשה תגובות בונות בבקשה השקעתי פה,(אה הקרדיט לעצמי חח) אם יש בעיה אתם מוזמנים לפנות אליי בה'פ.
(נמצא בלינקיה)

ציטוט ההודעה