שם המשחק:Impossible Creatures
שנת ייצור:2003
קטגוריה:אסטרטגיה
טוב ראיתי שהרבה ילדים חפשו תמשחק Impossible Creatures המלא אז הינה קניתי תמשחק והעלתי וכו..
טוב קצת מידע על המשחק עצמו:
זה משחק שמאפשר לך לשלב יצורים או חיות איך שאומרים בכל מיני צורות ואפשרויות..
לדוגמא: זנב של דג וסנפירים וגוף של נמר וראש של נמר או של דג במשחק המלא (שזה זה) יש 50 חיות שונות במיניהן.
המשימות הראשונות במשחק יהיו קלות ובהמשך יהיו קשות אני לא ממליץ בכלל לשחק במשימות עם קודים כי אתה בסוף תסיים את זה מהר וזה לא יהיה כיף בכלל ועוד קצת פרטים על skirmish:
skirmish זה שחקן (אתה) נגד המחשב אפשר לאכסן במפה גדולה עד 6 שחקנים מקס ויש מפות ל2,3,4,5,6 (וגם פה אפשר לשחק עם קודים רק אם אתה מאפשר את זה בללחוץ YES בפרטים (לפני שאתה לוחץ Start Game) ועוד פרטים על MultiPlayer:
MultiPlayer מאפשר לך לשחק מול ילדים אחרים ברשת ואני יפרט לכם עכשיו:אתם לוחצים על Multi player בתפריט הראשי ואז על IC Online ומחפש או מחכה עד שתראה שרתים פנויים (לי זה לא עובד אין לי מושג למה).
ויש גם LAN שמאפשר לך לשחק מול מחשבים בתוך הבית שלך שהם כמובן אותו אייפי למשל אני יכול לשחק עם אח שלי הקטן לבד בלי שאף אחד יכנס .
וכמובן מידע איך לייצר\לעשות מפות משלכם:
יוצאים לגמרי מהמשחק לתקייה של המשחק ולוחצים על Mission Editor ושם עושים מפות וכו ואז שומרים..
הערה:לעשות מפות רק עד 6 איש או פחות! או שאחרת זה לא יעבוד.
עכשיו הינה הקודים למשחק:
לוחצים על (~) ורושמים את הקודים הבאים:
cheat_coal(9999) מביא לך 9999 פחם
cheat_electricity(9999) מביא לך 9999 חשמל
cheat_buildings - מביא לך ישר את כל הבתים או בניינים איך אומרים
cheat_killself - הורג את עצמך
הורדת המשחק המלא!:
http://www.megaupload.com/?d=NNWG91A7
סריקה:
http://www.siz.co.il/my/zyeywzei0r2g.png
הערה חשובה***
כשאתם מסיימים להוריד לוחצים על Setup.exe ומתקינים אם למשהוא יש הודעה כזאת או משהוא eror באמצע ההתקנה פשוט זה ישאל אם להמשיך אז תלחצו yes או משהוא ..
וכשאתם לוחצים על המשחק Impossible Creatures.exe אם זה יוצא לכם פשוט תעשו על הקובץ מאפיינים תאימות ואז windows 2000 וזהו! תשחקו תהנו ומעולה! חחחח
טוב לסיום קרדיט לי !! אך ורק לי תבדקו אפילו בהורדה megaupload שזה
Upload by Tzach! שזה אני חחח..
וקרדיט לי על המידע וכו...
תהנו תמונות יבואו בהמשך!!!!
הערה אחרונה***
הלינק הזה עובד 100%! בהתחלה חשבתי לא לפרסם אבל ראיתי שהרבה רצו את זה אז הינה העלתי רק בשבילכם! זהו !
מי שצריך עזרה במשימות או עזרה בכל דבר הקשור למשחק **פרטי**!
תגובותתתתתתתתתתתתת בבקשהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ציטוט ההודעה