ושוב השוער עשה טעות שהחזירה את נתניה למשחק ואולי שוב בגלל זה הפועל ת"א תגנוב לחיפה את האליפות.
זה לא פעם ראשונה שדוידוביץ' טועה פעם זה קרה בליגת האלופות ועוד פעם זה קרה נגד בית"ר בגביע המדינה.
השוער הזה כל כך מנוסה אבל מתי הוא ילמד לא לעשות שטויות?!
ושוב השוער עשה טעות שהחזירה את נתניה למשחק ואולי שוב בגלל זה הפועל ת"א תגנוב לחיפה את האליפות.
זה לא פעם ראשונה שדוידוביץ' טועה פעם זה קרה בליגת האלופות ועוד פעם זה קרה נגד בית"ר בגביע המדינה.
השוער הזה כל כך מנוסה אבל מתי הוא ילמד לא לעשות שטויות?!
|
|
הוא לא,הוא צריך לעוף, אדרי המלך צריך לשחק!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
הרס לחיפה תאליפות
צריך להעיף אותו
ככה כל שוערי מכבי חיפה, זה כבר היסטוריה של שנים, מדודו אווט עד דוידוביץ'
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
תפסיקו לדבר שטויות, לכל שוער יש טעויות כאלה ולמרות שאצלו זה קרה יותר מפעם אחת ודווקא ברגעים חשובים, הוא עדיין אחר השוערים הכי טובים בליגה שלנו ויש לו עוד שנה-שנתיים טובות לתת.
אני לא זוכר שום שחקן שנפצע כל כך הרבה, בפציעות כל כך קשות והמשיך לשחק ודוידוביץ' למרות כל הפציעות תמיד המשיך להציג יכולת גבוהה.
לדוידוביץ' יש חלק גדול בהפסד אבל היה למכבי חיפה עוד מחצית שלמה ויותר כדי לתקן, להשוות ואולי אפילו לנצח.
אתה פשוט מדבר שטויות, מה הקשר ככה כל שוערי מכבי חיפה??
קודם כל, אני רוצה להתייחס למשפט הבא: "מדודו אווט עד דוידוביץ'" דודו אוואט ודוידוביץ' זה כל שוערי מכבי חיפה? זה בסך הכל שני שוערים, מאז שאוואט עזב לאירופה ב-2004 או 2005 אם אני לא טועה, דוידוביץ' הוא השוער הראשון עד היום אז במקום "מדודו אווט לדוידוביץ'" אתה יכול לרשום דודו אווט ודוידוביץ'.
אין לי כח עכשיו לתת לך את כל הרשימה של כל השוערים הגדולים של מכבי חיפה, איך אתה מעז להגיד "כל"?
ומה כל מי שמכבי חיפה אומרים לו לעשות טעויות כאלו?
כשאתה אומר דודו אוואט אני מניח שאתה מתכוון לזה שהכדור עבר לו מתחת לרגל מתי שחרזי החזיר לו את הכדור אחורה, אני לא זוכר באיזה עונה ונגד מי זה היה, אני חושב נגד בית"ר, אתה רוצה שאני אתן לך סרטונים לראות עוד כמה שוערים עשו טעות כזאת? וגדולים הרבה יותר מאוואט, זה קרה לפול רובינסון שוער אנגליה ועוד להרבה.
דודו אוואט נחשב לאחד מעשרת השוערים הטובים בליגה הספרדית והוא השוער הישראלי הכי טוב כיום, דוידוביץ' עדיין אחד מחמשת אולי אפילו משלושת השוערים הישראלים הכי טובים והשוערים הכי טובים בליגה שלנו.
טעות גדולה, גדולה מדי, הוא שוחק את עצמו יותר מדי וצריך לדעת מתי לסיים את הקריירה, לפני שזה יבוא בצורת פיטורים.
לפי דעתי הוא יש כאלה שעושים טעויות אבל הוא עשה את טעות גדולה שיסיים את הקריירה כבר הבנאדם זקן!
מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!
טעות גדולה אבל אי אפשר להאשים רק אותו בהפסד.
אוהדי חיפה עושים לו יותר מידי כבוד וזה מעצבן, אז וואלה מגיע להם. זה נכוון שכולם עושים טעויות אבל הוא תמיד ברגעים גדולים מפשל וזה מה שמעצבן, העיקר שיש עדיין כאלה בחיפה שאומרים שהוא יותר טוב מאווט.