לא נשאר כלום בPP יש בויזה רק 0.8 שח... מי שרוצה אני גם מוכר את הויזה לאישור חשבון ב EBAY יאללה הצעות...
- קונה דולרים בAP -
אני יכול לפתוח עליו חשבון EBAY יעני? למרות שהביאו לי באן באיזה משתמש אחר?
נכתב במקור על ידי -TiMoNi- אני יכול לפתוח עליו חשבון EBAY יעני? למרות שהביאו לי באן באיזה משתמש אחר? לא יודע, אין לי מושג, אבל אתה יכול לאשר משתמש אחר בלי באן עם הויזה... ומה בדיוק עשית שקיבלת באן?
נערך לאחרונה על ידי gtalst; 24-04-2011 בשעה 17:55.
UP...
נכתב במקור על ידי gtalst UP... כמה כסף יש לו שם?
נכתב במקור על ידי .EffecT כמה כסף יש לו שם? 0.8 שח...
נכתב במקור על ידי gtalst 0.8 שח... חחח אז מה זה שווה?
נכתב במקור על ידי .EffecT חחח אז מה זה שווה? זה לא הקטע בכסף שיש בכרטיס אלה בזה שאני מוכר חשבון PP מאומת, ואתה יכול גם לאשר את חשבון ה EBAY שלך...
יש התחייבות שהוא לא ישוחזר על ידי הבעלים של הכרטיס אשראי? ואיך הוא בדיוק מאושר? אני צריך הסבר מפורט בכדי לא להסתבך אתה מבין מה הסיכון כאן שלי?
נכתב במקור על ידי OverPowered יש התחייבות שהוא לא ישוחזר על ידי הבעלים של הכרטיס אשראי? ואיך הוא בדיוק מאושר? אני צריך הסבר מפורט בכדי לא להסתבך אתה מבין מה הסיכון כאן שלי? כן יש התחיבות שהוא לא ישוחזר, הוא מאושר בתוך חשבון PP, הוא הוכנס לתוך החשבון ועכשיו אין שום הגבלה על החשבון...
נכתב במקור על ידי gtalst כן יש התחיבות שהוא לא ישוחזר, הוא מאושר בתוך חשבון PP, הוא הוכנס לתוך החשבון ועכשיו אין שום הגבלה על החשבון... עשיתה עם כרטיס ויזה נטען?
נכתב במקור על ידי as444 עשיתה עם כרטיס ויזה נטען? *עשית כה...
נערך לאחרונה על ידי gtalst; 26-04-2011 בשעה 12:33.
UP////
חוקי הפורום