הייי , אני חדשה פה אז אם כתבתי במקום הלא נכון אל תרדו עליי XD
אממ ... תגידוו אפשר להוריד שערות בבית שחי עם מכונה לגילוח רגליים ?
תווודהמראש אנווכני P;![]()
הייי , אני חדשה פה אז אם כתבתי במקום הלא נכון אל תרדו עליי XD
אממ ... תגידוו אפשר להוריד שערות בבית שחי עם מכונה לגילוח רגליים ?
תווודהמראש אנווכני P;![]()
|
|
את מתכוונת למכונת גילוח או למכונה שמוציאה שערות (תולשת אותן)?
כן אפשר,אבל זה דיי כואב..
ואי אחד הלא! זה כל כך מסוכן
נראה לי מאוד כואב אם מדובר במכונה עם פינצטות קטנות.
אם מדובר במכונה עם סכינים אז ממש לא, כי את עלולה להגיע עקב כך לאשפוז ממושך בבית חולים ממשלתי.
תהליך הגילוח משפיע על בריאות העור. גילוח רע יכול לגרום לרגישות, סבל, תחושת שריפה ובעירה, שריטות, חתכים ושערות שצומחות לתוך העור. איך לעשות זאת נכון - מדריך גילוח לנשים:
שלב קדם גילוח :
הסרת שיער בגילוח צריכה להתבצע בנינוחות, גילוח מהיר יגרום לפציעות ומראה אדמומי.
יש לשטוף את האזור במים חמימים (לא חמים מידיי) בכדי לרכך את השיער לפני הגילוח.
לפני הגילוח יש למרוח קצף גילוח או ג'ל גילוח. תפקידו של קצף הגילוח או ג'ל הגילוח הוא לרכך את השיער ובכך לצמצם את התנגדות השיער לחיתוך. משחות גילוח מכילות חומרים לקירור העור ומניעת רגישותו לגילוח.
יש להשתמש בסכין חד ונקי, סכין ישן ובלוי משימושים רבים יכול לגרום לשריטות, חתכים ושפשופים. יש להחליף את הסכין אחת לשבוע-שבועיים (בהתאם לתדירות השימוש). בנוסף, יש לשמור את הסכין במקום יבש ונקי.
שלב הגילוח:
1. הלחץ המיושם בזמן הגילוח גם הוא קריטי למנוע חתכים, שריטות, בעירה, גירוי ואדמומיות. לחץ חזק מדי לא יספק גילוח קרוב זה רק יגרום להסרת תאי העור מה שיביא לגירוי. אם הסכין חד מספיק לחץ מינימאלי יספיק להסרת השיער.
2. יש להשתמש בתנועה יציבה וזהירה בעת הגילוח.
3. יש להימנע לדפוק את הסכין בעת הניקוי, כדי לא לעקם אותו. בעת הגילוח יש לשטוף את הסכין במים חמימים.
4. על מנת למנוע החלקת הסכין אשר תגרום לחתכים יש להקפיד על שימוש במכשיר גילוח נשי, עם ידית שעיצובה נועד להעניק לאישה יותר שליטה על תהליך הגילוח.
5. לאחר הגילוח יש להימנע למשך מספר שעות מהתזת ספריי, בושם, דאודורנט על העור. כמו כן, יש להימנע ממריחת תכשירים המכילים בושם. הדבר עלול לגרום לאדמומיות ופריחה.
איה 0.o
אף פעם לא חשבתי שזה כזה סיפור.