כמה עולה הכל פלוס הכל ללמוד נהיגה? אם אני עובר על הפעם הראשונה.
שאלתי עוד שאלה לעמוד השני.
|
|
שים לעצמך בצד 4,000-5,000 ש"ח ליתר ביטחון.
זה אמור להספיק (תלוי כמה המורה שלך לוקח כמובן).
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 27-04-2011 בשעה 16:39.
שמע,אני עשיתי 28 שיעורים,שני טסטים וזה עלה לי בערך 3200,אולי קצת יותר.בכל מקרה,לעבור טסט ראשון הסיכוי קלוש,לכן תשריין עוד 1200 שקל לטסט השני והשלישי ואם חסר לך מזל אז תשריין 2000 ל5 טסטים :\
קיצור ייצא בערך 4000 אם אין לך מזל
תאמינו לי לא שווה לחיות במרכז .. 100 שקל שיעור ממוצע ?!
השיעורים שלי עלו 60
3500-4000
My Dream Car
Audi TT 1.8 - 2K Black:
כ"ס - 180
נפח מנוע - 1800
תוספות :
חיישני רוורס+קדמיים , סטריאו , מראות חשמליות , מושבי עור, טורבו , ג'אנטים , נורות קסנון , אגזוז לחץ וספוילר.
שלי לוקח 160 שיעור של שעה צריך סה"כ 18 שיעורים או 19 לא זוכר
מאיפה אתה?
ותשמע...לפעמים שווה להשקיע עוד כסף כדי לקבל את המורה הכי טוב.
זה לא שולחן או מחברת, זה ללמוד איך לנהוג נכון על הכביש, ממה להיזהר ואיך לשרוד.
זה החיים שלך ואתה לומד איך להגן על עצמך הכי טוב שאפשר...אז איפה תעדיף ללמוד? אצל חאפר שיעביר אותך בחאווה טסט או אצל מישהו רציני שתדע באמת איך לנהוג ולהתמודד במצבים שונים?
יש מורים שפשוט אומרים לך שעשית משהו לא טוב ויש מורים שמסבירים לך מה עשית לא טוב ואומרים לך מה לעשות במקום.
אלו שיקחו לך 80 יכולים למשוך אותך בשיעורים ובסופו של דבר תשלם הרבה יותר ממה שהיית אמור אם היית לומד אצל מישהו שלוקח 100.
אני רק אומר שעם המחירים של הדלק היום מי שלוקח 80 או עובד שחור או מושך תלמידים כי אין להם כמעט רווח מזה.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 29-04-2011 בשעה 20:00.
שמע,המורה שלי לקח לי 80 ויש לו מוניטין של מורה מצוין.הוא באמת מורה מצוין,הסביר הכל כמו שצריך,נתן לי טיפים גם שלא קשורים לנהיגה אלא בטיפול הרכב עצמו ועוד ירקות.בסופו של דבר עברתי טסט שני אחרי 28 שיעורים.אני די בטוח שהוא לא משך אותי.
לעומת זאת,חבר שלי שילם 90 תקופה מסוימת ואז זה עלה ל95.הוא התחיל ללמוד חודש לפני והוא עוד לא סיים.יש מורים ויש מורים,זה לא אומר שכל מורה שלוקח קצת הוא חאפר.