קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי פה יוצא לקורס מד"צים מד"חים?!?
    על ידי RoM בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-06-2006, 01:15
  2. אללה קיבלתי הנחה 30 שקל לאומן!
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 20:09
  3. כנסו רגע בקשר לקורס פסיכומטרי בביצפר
    על ידי B~T בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-02-2006, 20:20
  4. [מוכר] חתימת 100% יפה מאוד , צינור , זול , 5 נק' !! לראשון הנחה
    על ידי OutSide בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 12:55
  5. ללכת לקורס או לא.. זאת השאלה :)
    על ידי OmeR בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 00:57
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

הנחה לקורס פיקאפ

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    לאנשים שעובדים בחינם יש נטייה מעצבנת לא לעבוד

ברירת מחדל הנחה לקורס פיקאפ

בקרוב מושק האתר החדש של דון ג'ואן, והרמה שלנו עלתה משמעותית בשנה האחרונה. כל זאת ובנוסף העובדה שאין חברה מתחרה שיש לה מוצר טוב יותר משלנו, הביאה אותנו להחלטה להעלות את הקורס למחיר 4,500 ש"ח.
    עם זאת, כל מי שבא דרכי ואומר "באתי דרך סניה" - מקבל 50% הנחה על אחת הסדנאות הנלוות (מסאג'ים, סטיילינג, מועדונים וכו').
    בהצלחה:
    http://donjuan.co.il/
    לדעתי,אגב, המחיר הזה עדיין נמוך ממה שצריך להיות. אבל לקהילת הפיקאפ בישראל יש מזל שלניקולס יש לב זהב והוא דואג יותר למוצר ולשרות מאשר לפרסום. שיש לזה צדדים טובים (פה לאוזן) ויש צדדים רעים (פה לאוזן חלש יותר מאשר שיווק אגרסיבי).

2. קישורים ממומנים

מוצר? חחח

חחח מנסה לשווק לנו בשיטות NLP זולות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חחח מנסה לשווק לנו בשיטות NLP זולות
    כמה שזה נכון חחחחחחחח
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

אתה צוחק עליי סניה?
    4500 שקל??

יש לי המון ניסיון בתחום, קראתי המון ספרים, דיברתי עם המון אנשים, לא שילמתי שקל על כל זה ואני בטוח שהיום אני ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהייתי גם אחרי הקורס.
    בחייאת 4500 שקל זה המון כסף בשביל מוצר שבוא נודה באמת הוא לא הכי איכותי שיש, וגם אם כן הוא לא שווה 4500 שקל.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

כשתהיה מיסטרי תודיע לי...
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ילדים יקרים בני 16, אני בטוח שאתם יודעים הכל וזה... אבל ההודעה על השיטות NLP שלכם מצביעה על ההיפך הגמור. לא רוצים, לא חייבים לקחת קורס .
    מאפי לוקחים 6000 שקל על מוצר גרוע פי כמה, ואנשים עדיין מוכנים לשלם. במיוחד כאלו שהם מעל גיל 16-17 ויש להם מספיק כסף אבל אין זמן מיותר כדי להתעסק בשטויות כמו לחפש שיטות NLP בהודעה שאין בה כאלו (עשיתי קופי פייסט מסטטוס שלי בפייסבוק).
    מעניין, בפעם הבאה אני אכתוב "בובה קטנה חינם לכל מי שנרשם לקורס של דון ג'ואן, מחר" ואלי מישהו יחשוב שאני עושה עליו וודו.

בתור בנאדם שפגש אותך ואת ניקולס, דיבר איתכם וקרא המון על הקורס שלכם באינטרנט, אני יודע שזה נכון שדון ג'ואן הכי טוב בארץ אבל עם זאת 4500 ש"ח לקורס לאומנות הפיתוי זה המון כסף, גם אם זה זול יחסית, זה המון כסף, המחיר שאתה משווה אליו יקר מאד ולהיות יותר זול מזה זאת לא חוכמה.

בכל זאת אין לי ספק שדון ג'ואן הם הכי טובים בארץ בתחום הזה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה על הפירגון.
    אגב, הנה עוד קורס "יקר" אבל לא יחסית, שקשור ישירות לתחום הפיקאפ:

הייתי שמח להתנסות בזה.. את האמת יש ל את הכסף אבל לא את הזמן אז אולי בחופש הגדול..

בכ"מ לשאלה האמיתית?
    מי שבא לקרוס גם ברמה אפסית יוצא תותח בלי פחד גישה וכל החרא הזה שמתחיל עם כל מי שבא לו או סתם אחד עם ידע?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה מדבר על דון ג'ואן או הנלפ?

אני יכול לענות לך תשובה על דון ג'ואן בעיקר, אבל היא תקפה גם לגבי השני.
    זה תלוי בכמה דברים. בדון ג'ואן אתה מקבל הדרכה אישית של מאמן אישי + מדריך שטח שמסביר לך איך ליישם את ההדרכה האישית ולהתחיל עם בנות.
    זה תלוי בכמה מהר אתה קולט דברים, באיזה רמה אתה נמצא עכשיו, מה כמות הזמן שאתה הולך להשקיע בזה ומה הכוונות שלך לגבי הבחורות שאתה מתחיל איתן + אמונות פנימיות.
    יש אנשים שאחרי הדרכה אחת רואים עליהם הבדל ענק, כי הם פשוט לא היו בכיוון הנכון עד עכשיו, יש כאלו שלוקח להם כמה חודשים (בעיקר כאלו שיש להם קצת זמן). אבל מה שבטוח שאתה לא תצא משם חסר מושג. במקרה הגרוע אתה תצא משם עם הצלחה מועטה אבל כיוון ברור של מה אתה צריך לעשות כדי להצליח. תמיכה טלפונית תמיד יש לך. מקרים גרועים כאלו יש מאוד קצת, ולמען האמת יצא לי ממש ממש מעט להדריך מישהו שסיים את הקורס ולא הצליח למצוא חברה או איבד את הבתולים. האחרון שאני זוכר שהיה לי היה פשוט בחור עם בעיית שפה רצינית (לא ידע עברית) ובעיות עצומות באינטלגנציה חברתית ויכולות קליטה של החומר. מה מידת ההצלחה שלו כיום אני לא יודע. אני יודע רק שבזמן הקורס הוא רק הצליח לצאת לכמה דייטים ולקחת הרבה מספרי טלפון.
    אבל על האחד הזה, יש לי עשרות תלמידים שסיימו בהצלחה רבה ואני עדיין חייב להם הדרכה כי הם פשוט תפסו חברה או עלו על גל ההצלחה ולא לקחו את ההדרכה האחרונה עדיין (סיימו לפני הזמן).

לצורך העניין, תלמיד אחד שלי שהיה קודם בקורס אחר, לא הצליח שנתיים וחצי. הדרכה אחת איתי והוא קבע דייט עם מישהי (היה לו קצת DHV כי היא זיהתה אותי מהבלוג וזה עזר לו שהוא היה איתי). אחרי זה בשיעורי בית הוא שוב הלך אחורה ולא הבנתי מה קרה. הסתבר שהוא פשוט רוצה בחורה רק בשביל לזיין אותה וזה מה שהוא משדר. אחרי שאמרתי לו את זה שהוא חייב לתקן את זה (הוא התעקש קצת בהתחלה לא לעשות את זה), שבועיים עברו והוא איבד את הבתולים. לפעמים טיפ אחד קטן שווה זהב .

אז בגדול, זה תלוי בך ובחדות ההבחנה שלנו לגבי הבעיה המדוייקת שלך. עד כה אנחנו מאוד מדוייקים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

שכחתי רק לציין: לפני הטיפ הזה בניתי לו שיטת פיקאפ חדשה בשבילו. כי הקודמת שלו היתה מאוד נוראית והתבססה על סטיגמות. אני חושב שלא צריך לציין באיזו חברה הוא למד.

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    ילדים יקרים בני 16, אני בטוח שאתם יודעים הכל וזה... אבל ההודעה על השיטות NLP שלכם מצביעה על ההיפך הגמור. לא רוצים, לא חייבים לקחת קורס .
    מאפי לוקחים 6000 שקל על מוצר גרוע פי כמה, ואנשים עדיין מוכנים לשלם. במיוחד כאלו שהם מעל גיל 16-17 ויש להם מספיק כסף אבל אין זמן מיותר כדי להתעסק בשטויות כמו לחפש שיטות NLP בהודעה שאין בה כאלו (עשיתי קופי פייסט מסטטוס שלי בפייסבוק).
    מעניין, בפעם הבאה אני אכתוב "בובה קטנה חינם לכל מי שנרשם לקורס של דון ג'ואן, מחר" ואלי מישהו יחשוב שאני עושה עליו וודו.
    זו הייתה הלצה.
    אבל בנינו , בכל בדיחה יש קצת אמת ;]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי Senia Waldberg צפיה בהודעה
    שכחתי רק לציין: לפני הטיפ הזה בניתי לו שיטת פיקאפ חדשה בשבילו. כי הקודמת שלו היתה מאוד נוראית והתבססה על סטיגמות. אני חושב שלא צריך לציין באיזו חברה הוא למד.
    אוקי תודה, אתה יכול לפרט יותר על הקורס? כמה זמן הוא נמשך האם אתה יוצא עם התלמידים שלך למסיבות וכו' ועוזר להם לתרגל ובקיצור פרטים..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    סניה
    לייקים
    73
    נקודות
    50
    משפט מחץ

זה תלוי בכמה דברים.
    שלח לי מייל ואני אביא לך את המספר שלי. נדבר טלפונית ונראה מה מהמסלולים אתה צריך.
    seniaw@gmail.com

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect