הסופרקלאסיקו!
ריאל מדריד - ברצלונה
מסגרת:
חצי גמר ליגת האלופות - משחק מס' 1
תאריך:
27/04/2011 - יום רביעי
שעה:
21:45
שידור:
ספורט 5 (55) וגם ספורט5+ (56)
אצטדיון:
סנטיאגו ברנבאו, מדריד
ריאל מדריד לקראת המשחק:
ריאל מגיעה למשחק בכושר מצויין, ברבע הגמר היא העפילה בקלילות נגד טוטנהאם עם 0-5 בסיכום שני המשחקים, ריאל אחרי ניצחון חוץ מרשים 3-6 על ולנסיה עם ההרכב השני, שבא אחרי זכייה בגביע המלך עם ניצחון 1-0 על ברצלונה, ניצחון שאין ספק שנתן ביטחון ענק לשחקנים של מוריניו.
ריאל יודעת שתיקו עלול מאוד שלא להספיק לה היום והיא תלך על ניצחון כי ברצלונה תהיה פייבוריטית בקאמפ נואו, למרות התוצאות האחרונות וגם ניצחון היום של ריאל לא ימנע זאת.
הבלאנקוס צריכים להיזהר מאוד מספיגת שערי חוץ, ואפילו לא פחות להיזהר מספיגת כרטיסים אדומים.
ריאל קבוצת בית מצויינת, בלי הפסד בית בליגת האלופות ועם הפסד בית אחד בלבד בכל המסגרות.
ברצלונה לקראת המשחק:
ברצלונה מגיעה למשחק אחרי ההעפלה ברבע הגמר על שחטאר דונייצק, ששם לא התקשתה יותר מדי, היא לא בתקופה הכי טובה מבחינתה, אמנם כנראה ברצלונה הבטיחה כמעט סופית את אליפות ספרד אך נוצחה בגמר גביע המלך ובשני הקלאסיקואים האחרונים שהתרחשו ממש לא מזמן, ריאל נראתה יותר טוב מבארסה.
בברצלונה מכת פציעות קשה, אינייסטה ייעדר, בעמדת מגן השמאלי, אבידל כמובן לא ישחק בגלל הניתוח, אדריאנו ומאקסוול, מחליפיו של אבידל, נפצעו גם הם בביש מזל משווע לברצלונה ולפפ גווארדיולה לא נותר אלא להציב את פויול המזדקן והדי איטי בעמדה הזאת, שגם הוא מחלים מפציעה.
נקודת אור לברצלונה, זה שוויה אחרי בצורת ארוכה של 10 משחקים, חזר לכבוש בשבת וברצלונה מאוד תצטרך את השערים שלו בחצי הגמר.
הימור אישי:
ממש קשה לי להמר כי באמת אין לי מושג מה הולך לקרות, אני אלך עם הקבוצה שלי, ריאל, ואהמר על ניצחון 1-0 שלה.
![]()