קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יודע כמה עולה כרטיס להופעה של CENT 50
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 01:49
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-05-2006, 23:05
  3. איפה אני קונה כרטיס להופעה???
    על ידי GreenMonkey בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 00:03
  4. WOW..יש לי כרטיס להופעה של קלי קלרקסטון!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 22-02-2006, 16:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

כרטיס להופעה של בוב דילן בחו"ל עולה 300 שקל כאשר בארץ המחיר הוא 1000 שקל

משתמש כבוד
    half-man half-amazing
    האוואטר של Durden
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    118
    נקודות
    606

ברירת מחדל כרטיס להופעה של בוב דילן בחו"ל עולה 300 שקל כאשר בארץ המחיר הוא 1000 שקל

מעריצים של בוב דילן בישראל קוראים לחרם צרכנים בגלל המחירים

אוהדיו של הזמר שמגיע ארצה ביוני טוענים שמחירי הכרטיסים במכירה שצפויה להיפתח במוצאי שבת חורגים בהרבה לעומת המחירים בשאר העולם והרימו עצומה בפייסבוק הקוראת להחרים את ההופעה כדי שההפקה תוריד מחירים

מכירת הכרטיסים להופעתו של בוב דילן בישראל ב-20 ביוני באיצטדיון רמת גן צפויה להתחיל במוצאי שבת הקרובה באתר של משרד הכרטיסים "לאן" ולמחרת ביום ראשון בבוקר להיפתח גם בטלפון ובמשרד עצמו, אבל יש מעריצים של בוב דילן בישראל שטוענים כי מחירי הכרטיסים בהם נוקבת ההפקה גבוהים מדי וקוראים כעת לחרם צרכנים על המכירה. לצורך כך אף הוקם דף מיוחד בפייסבוק, בו הם טוענים כי המחירים גבוהים מאוד בהשוואה לאלו הנהוגים בהופעות של בוב דילן באירופה, אמריקה ושאר העולם

יש לציין כי מחירי הכרטיסים להופעה בארץ עומדים כעת על 250 ש"ח למקומות הפחות טובים באיצטדיון רמת גן, מקומות רחוקים יחסית מהבמה, ולפי המרחק מהבמה הם עולים עד ל-1000 ש"ח לכרטיס בודד לשורות הראשונות. כל הכרטיסים הם בישיבה, כאשר המחיר משתנה בהתאם למיקום באיצטדיון, לפי השורה והכיסא.

המעריצים טוענים שהמחירים בכל העולם נמוכים בהרבה

לעומת זאת, מעריצי בוב דילן בארץ, הקוראים להורדת המחירים, טוענים בפייסבוק כי כרטיס למקום טוב בהופעה של דילן באירופה עולה כ-300 שקלים בלבד. לראייה הם מציגים כרטיס מהופעה של דילן באיצטדיון וומבלי בלונדון, במקום ישיבה בשורה רביעית מהבמה ב-212 שקלים בלבד, פחות מהמחיר למקומות הפחות טובים ברמת גן. בניו זילנד, הם אומרים, נעים המחירים בין 462 ש"ח למקומות הכי טובים ל-240 למקומות הפחות טובים. בארצות הברית, לדבריהם, תוכלו לראות את דילן ב-120 שקלים בלבד.

בנוסף הם כותבים: "בוב דילן נותן הופעות בסיסיות, בלי תפאורה מיוחדת ובלי פעלולים - רק זמר ו-3 או 4 נגנים. בכל העולם הוא ידוע כאמן צנוע שלוקח מחירים בהתאם - אין שום הצדקה למחירים המטורפים שלוקחים לצרכן הישראלי!". מנסחי העצומה בפייסבוק מסתמכים, כך הם כותבים, על תקדים ההופעה של מטאליקה באיצטדיון רמת גן, שגם אותה, כמו את זו של בוב דילן, הביא לארץ המפיק הבינלאומי-ישראלי מרסל אברהם. עם פתיחת המכירה להופעה של מטאליקה הרימו המעריצים חרם צרכנים דומה בפייסבוק והצליחו לשכנע את המפיק להוריד את המחירים למשך השבועיים הראשונים בכך שלא רכשו כרטיסים בהמוניהם.

טרם נתקבלה תגובה מהפקת המופע של בוב דילן לדברים אלה.

לקוח מאתר מאקו.

מה אתם אומרים על זה? אתם חושבים שהחרם הזה יצליח? אם לא, אתם מתכוונים לקנות כרטיס להופעה של דילן או רק בתנאי שהמחירים ירדו?
    ממה לדעתכם נובע העניין הזה שבישראל המחירים בשמיים מאשר מבמקומות אחרים בעולם?
    דיון מהנה
    נערך לאחרונה על ידי Durden; 28-04-2011 בשעה 02:23.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של iLoveKatyPerry
    שם פרטי
    נועה
    לייקים
    3
    נקודות
    124
    משפט מחץ
    קייטי פרי ♥

אני לא מבינה מה זה השטויות האלה ... באמת, 1000 שקל להופעה של זמר ... הרבה יותר מדי.
    אולי זה בגלל שזה נדיר שמישהו מסכים לבוא לישראל - אבל אני אגיד לכם את האמת - אני מדברת ככה כי לא איכפת לי ממנו. אני בטוחה שאם זו הייתה קייטי פרי הייתי שמה זין על המחיר ורצה לקנות ביום שאפשר לשורה הראשונה ..

יחולקו 300 נקודות !!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

בלי קשר ספציפי לבוב דילן, ישראל לוקחת הרבה על כל כרטיסי הופעות, זה קרה בכל ההופעות הכי גדולות.
    זה גם ככה בתחומים אחרים כמו מכוניות לדוגמא, כשמזדה 3 עולה בארץ 80,000-100,000 ובחו"ל וספציפית בUSA היא עולה 14,000-16,000$.

אבל ספציפית לבוב דילן, יש המון מעריצים שכן יבואו להופעה אבל הם גם יודעים שבוב דילן על הבמה הוא לא בוב דילן בדיסק או משהו, ועל הבמה הוא לא יודע פשוט להופיע.
    שמעתי את זה וגם ראיתי את זה מאנשים שצילמו וכן היו בהופעות שלו.

אז כן, מחיר מוגזם והם צודקים לא שווה לבוא בשביל 1000 שקל כרטיס.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אורן כהן - מילים פשוטות - חפשו בפייסבוק !

אני יודע שזה נע בין 250 ל- - 1000 ש"ח

משתמש ותיק האוואטר של EliAv
    שם פרטי
    Eliav
    לייקים
    575
    נקודות
    30

באמת זה קצת הרבה(הרבה מאוד) 1000 לכרטיס זה לא סתם, אבל בכל זאת בוב דילן לא סתם אחד הוא זמר גדול, אנשים יקנו כרטיסים אך לא בציפיות עם זה היה ב300 שקל היו באים מלא אבל בגלל המחיר יבואו פחות, הם צריכים לדעת שאנשים לא זורמים בכסף וחבל, הפסד שלהם (בוב דילן והמארגנים) הסיכוי שהם יצליחו קלוש לפי דעתי. אלו המחירים וכך הם ישארו אז בקיצור מי שרוצה לקנות שיקנה מי שלא הפסד שלו !
    נערך לאחרונה על ידי EliAv; 29-04-2011 בשעה 15:56.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

ציטוט נכתב במקור על ידי -EliAv- צפיה בהודעה
    באמת זה קצת הרבה(הרבה מאוד) 1000 לכרטיס זה לא סתם, אבל בכל זאת בוב דילן לא סתם אחד הוא זמר גדול, אנשים יקנו כרטיסים אך לא בציפיות עם זה היה ב300 שקל היו באים מלא אבל בגלל המחיר יבואו פחות, הם צריכים לדעת שאנשים לא זורמים בכסף וחבל, הפסד שלהם (בוב דילן והמארגנים) הסיכוי שהם יצליחו קלוש לפי דעתי. אלו המחירים וכך הם ישארו אז בקיצור מי שרוצה לקנות שיקנה מי שלא הפסד שלו !
    כל הרעיון זה האם יש סיכוי שיורידו כמו שהורידו במטאליקה
    יש סיכוי שהמארגנים יורידו למו שפוי יותר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,522 | הודעות: 8,173,109 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect