טוב אז נדבק לי שפיך לזין(לכיפה)והוא לא יורד.ניסיתי להתקלח וחלק ירד לו הכל וניסיתי שבוע ככה בפעם הראשונה ירד ומאז לא יורד(כל יום התקלחתי)אני לא יודע מה לעשות(ואל תנעלו אני רוצה שזה יעבור לי)
טוב אז נדבק לי שפיך לזין(לכיפה)והוא לא יורד.ניסיתי להתקלח וחלק ירד לו הכל וניסיתי שבוע ככה בפעם הראשונה ירד ומאז לא יורד(כל יום התקלחתי)אני לא יודע מה לעשות(ואל תנעלו אני רוצה שזה יעבור לי)
|
|
שבוע שלם דבוק לך שפיך לכיפה של הזין ? בעיקרון אחרי מקלחת הכל עובר, כנס למקלחת שוב ותשטוף ממש טוב עם סבון תגרד טיפה עם הציפורן.
לשעבר 'Like
בדרך כלל, מים חמים זה מספיק. אם לא עוזר, תנסה טיפת חומץ, ותדווח אם זה עוזר.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
במידה ומקלחת לא עוזרת ממליצה לעשות אמבטיה עם מים חמים, כמה שיותר חמים, אך בגדר הסביר ( שלא יהיו לך כוויות), במידה וזה לא עוזר, תערב את אבא שלך בנושא ותיגשו לרופא, אני אישית לא ממליצה על חומץ, בחיים לא נתקלתי בשיטה הזו, חשוב לזכור כי מדובר באיזור רגיש מאוד.
פשוט תפנה לרופא.
נערך לאחרונה על ידי _AnGi_; 30-04-2011 בשעה 00:54.
וואו, אף פעם לא שמעתי על דבר כזה
לדעתי אם במקלחת זה לא יורד (מה שממש מוזר... זה אמור להיות נוזלי כזה ולרדת), תפנה ישר לרופא לפני שיהיו לך מחלות או משהו... בלי ניסויים וכל מיני שטויות כאלה..
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
תודה רבה לכולם בסוף יצאוזה מה שעשיתי למי שרוצה לדעת:
התקלחתי עם מים חמים מאוד ובזרם חזק של מים(קצת כואב)אחר כל שמתי סבון וכל זה כן.
ובסוף אחרי שהתקלחתי גירדתי את זה עם הציפורן כמו ש-voca אמר וזה ירד.כמה שאני מאושרתודה לכולם