מיס USA עם צלעות שבורות!?
במהלך ראיון עם האתר באזפוקוס, רימה פאקי טענה שהודחה מTE לאחר ששברה 3 צלעות.
"טוב, התאמנתי עם ביל אחד על אחד כשכבר הייתי פצועה במשך כשבוע. ואז הוא ישב עליי, על הצד עם הצלעות השבורות, ואני צעקתי חזק. הוא הרים אותי ואמר "רימה, אני אבא ל2 בנות. אני יודע מתי כואב להן, אז תגידי לי מה קורה פה." אז סיפרתי לו איך שברתי את הצלעות שלי. אמרתי לו שזה קרה כשהייתי בזירה עם מישל, שטענה שיש לה נסיון בהאבקות אבל אז התגלה שאין לה. וזה מסוכן להיות בזירה עם מישהו שאין לו נסיון. אז היא המשיכה ליפול עליי, ולא יכלה להתגלגל אחורה כמו שצריך ושברה אצ הצלעות שלי."
עוד מתאבק דור שני חותם בWWE
ולא סתם מתאבק דור שני, בנו של אלוף עולם לעבר, ביג ואן ויידר, ג'סי וויט חתם על חוזה פיתוח בWWE.
בחזרה לאולימפיאדה-קורט אנגל
ואני לא צוחק, אנגל אומר שהוא שוקל עוד ניסיון באולימפיאדה, והוא רציני לגבי זה.
"זה לא סתם איש זקן שמנסה למשוך תשומת לב, זה בשביל להגיע לקבוצה ולהוכיח, שאתם יודעים מה, 40 זה לא זקן. זה הצעיר החדש. אני באמת שוקל להתחיל להתאמן לאולימפיאדה, ללכת לUS אופן, הנסיונות לאולימפיאדה ומשם למשחקים האולימפיים."
רייטינג
אימפאקט האחרון עשה רייטינג של 1.09 (1.1)
סינה "מככב" בסרט חדש
בהקלטות סמאקדאון האחרון ג'ון סינה צילם סצנה לסרט "פרד 2" שישודר בערוץ ניקולודיון באוקטובר.
המתאבק החדש בסמאקדאון
בסמאקדאון האחרון שודר סגמנט במהלכו גרייט קאלי ורנג'ין סיין נפרדו מריי מסטריו ואז הגיע אדם נוסף והם דיברו בהודית. אותו אדם הוא מתאבק הפיתוח, ג'ינדר מאהל, שמו האמיתי הוא Yuvraj Dhesi והוא בן 24 מקלגרי, אלברטה, קנדה.
טופ דיווה עוזבת את הWWE!?
כמו שרובכם בטח כבר יודעים, בסמאקדאון האחרון נקבע קרב דיוות לאקסטרים רולז בין מישל מק'קול לליילה כשהמפסידה עוזבת את הWWE.
מספר מקורות בWWE אומרים שמישל עוזבת את הWWE רשמית, לא לוקחת חופשה ולכן הקרב באקסטרים רולז יהיה הקרב האחרון שלה בWWE.
פיוד בין סין קארה לשיימוס?
קרבות בין סין קארה לשיימוס ובין ג'רי לולר לג'ק סואגר (ע' מייקל קול) מפורסמים להאוס שואוס בתקופה הקרובה.
החזרה של מיק פולי
מיק פולי צפוי לחזור להקלטות אימפאקט ביום שני הבא.
ועוד לגבי מיק פולי, בשבוע שעבר הוא פרסם בטוויטר שהוא ישמח להופיע ביום ההולדת של דה רוק בRAW. זה בטח יפתיע אתכם, כי TNA לא התנגדו להופעה שלו אבל הWWE סירבו.