אחח אוקי כמה פעמים חפרתי על הנושא הזה בפיקאפ ואמנויות הפיתוי בלי לדעת שיש כזה פורום בכלל?!

אוקיי אני רוצה שתדעו שיש לי חברה קודמת. בואו אני אתאר לכם אותה קצת כי אני לא יודע איך לספר סיפרוים בקצרה משמע הולך להיות פה חפירות. יש לה שערות בידיים. יש לה קצת שפם. יש לה שדיים קטנות. אבל היא הבחורה הכי יפה שראיתי בחיים שלי. למה אתם שואלים? כי היא מה שנקרא מפתה טבעית. היא יודעת איך לפתות טוב. רוצים לראות את אחד האקסים שלה שמלאאאאאאא בחורות רודפות אחריו והיא השגיה אותו? זה האקס שלה http://www.facebook.com/profile.php?id=1149343208

.
אוקיי עכשיו לסיפור.

לי ולה היו פרידות קשות. לפניייי כשבועיים בערך.. אני והיא דברנו. אני זוכר בוקר אחד שהתעוררתי כשהיו לי קללות במסן. ממנה. אני קיללתי אותה איזה חודש אחרי והיא נזכרה לכתוב חזרה.

אחרי שירדנו אחד על השני בערך שעה וחצי אחרי.. אני מקבל אסאמס ממנה מצטערת יצאתי קקי. משהו כזה בערך.
פסדר אני והיא חזרנו לדבר באותו יום מלא.
באותו לילה הגעתי למצב שאני והיא מדברים באובו, ופתאום אני מקבל ממנה אסאמס (לאדע למה לכו תבינו הרי דברנו באובו) שבו רשום" אני אוהבת אותך,לילה טוב"

הרגשתי כלכך גאהה בעצמי שביום אחד הצלחתי להשיג אותי מחדש.. וכשטסתי לייון נודע לי שיש לה חבר וכל החרא הזה היה מזויף.

זה הרס לי תיום. או תיומולדת כי הייתה לי יומולדת באותו יום.
קיצררר כשחזרתי מיוון אני והיא התגעגעו אחד לשני מאד וזה הוביל לפגישה. נפגשנו והפגישה הלכה מצוין! והילדה הזאת רצתה כל כך נשקיה ממני.. וידעתי את זה
אבל לא נישקתי אותה!!! לא נישקתי כי אני גיבור אני גיבור שלא נפלתי בפח שלה!
אוקיי אחרי שהלכנו כל אחד לדרכו דברנו באובו והיא דברה איתי על היום שנחזור..
סבבה אוקיי זה היה מצוין אני הרגשתי כבר מין חיבור אליה שאני הולך לחזור אליה ואני ארצה את זה בכל מחיר!

דברתי עם חברים שלי בנוגע למה לעשות.

חבר #1 אומר: אל תחזור אליה!!!
חבר 2# אומר: תנשק אותה ותראה לאן יזרום. כמובן שעקבתי אחר העצה של חבר 2#

הפגישה הבאה שלנו הייתה בערך לפני יומיים. הגעתי לבניין שלה. היא ירדה למטה. חיבקתי אותה ואמרתי לה בואי נלך.

ואז היא באה ביציאה. :" היום אני לא זורמת איתך".. והיא ירדה עליי מלא ולאידעתי מהלעשות..ואז הייתה השתיקה הכי ענקית בעולם. פשוט נמשכה כל הפגישה! היא נסגרה באסאמסים שלה צוחקת וזה אבל איתי היא הייתה עצובה ועוד שנייה הלכה להתאבד.. ככה עד סוף.

ליויתי אותה הביתה והלכתי לביתי בפרצוף הכי מבואס בעולם והיא שלחה לי : מצטערת. שזה אומר שעוד איכפת לה ממני.

עכשיו לא נפגשנו יותר מזה.

ואומרים לי לנתק איתה קשר ואני רוצה לא לדבר איתה ולהיות יבש אליה וזה. אבל בשביל זה צריך שהיא תרדוף אחרי. ואני רוצה שהיא תרדוף אחרי. השאלה היא מה לעשות עכשיו?!

מה אני עושה איתה?! כלום? מחכה שהיא תכתוב? שאני אכתוב? להיות יבש? ליהיות זורם? מהלעשות? אני רוצה שהיא תרדוף אחרי בידיעה שיש עוד כלכך הרבה בנות שרוצות אותי למרות שאין הרבה שתרגש מאוימת! שתגיד תודה שאני איתה!

בבקשה תעזרו לי במצב המאדדד מתוסבך שלי!!!!! תודה מראש לנותני עוצות הטובים