מהיום משווקת ברחבי הארץ סיגריה בעלת פילטר מיוחד המאפשר לכל אחד ובכל רגע שיבחר ללחוץ על הפילטר ולרענן את הטעם
אריאל בלידשטיין, ראש אגף השיווק והמכירות בחברת דובק: "צ'ויס זה הדור 4.0 של הסיגריות"
חברת דובק משיקה השבוע בארץ את CHOICE, סיגריה חדשה בעלת פילטר ייחודי המאפשר בכל רגע רצוי ללחוץ עליו ולרענן את הטעם.
אריאל בלידשטיין, ראש אגף שווק והפצה בחברת דובק: "מדובר במותג פורץ דרך בתחום, צ'ויס היא למעשה דור 4.0 של עולם הסיגריות. ההשקה מתבצעת לאחר שדובק בצעה מחקר עומק, בדיקות וסקרים שיבטיחו כי מדובר במוצר שיזכה לאהדה בקרב קהלי היעד. אחת הבעיות הנפוצות אותן שמענו ממעשנים היא בעיית "הטעם שאחרי". המוצר החדש מספק פתרון מוצלח וקל לנושא. אנו גאים להיות בין חמש החברות הראשונות בעולם המשווקות מותג סיגריות עם הפילטר המרענן".
גורמים בענף הסיגריות מציינים כי מדובר על אירוע בקנה מידה היסטורי לענף. מדובר על המצאה חדשנית, שהקהל בישראל יהיה מהראשונים בעולם להיחשף אליה, בזכות חברת דובק, שזכתה להיות בין חמשת חברות הסיגריות היחידות בעולם המייצרות את סיגריה חדשנית.
הפילטר הייחודי, פותח במשך שנים בארה"ב. גורמים רבים בענף הטבק באירופה נמצאים במשא ומתן מתקדם עם חברת דובק על מנת שתייצר עבורם סיגריות עם הפילטר החדשני.
מהלך ההשקה צפוי להציב את דובק בליגת יצרני הסיגריות המובילים בעולם. מדובר במוצר פרימיום שעלותו לצרכן 22 ₪. שוק הסיגריות בישראל מגלגל כ6.5 מילארד שקלים בשנה, ו400 מיליון חפיסות סיגריות נמכרות בישראל מדי שנה.
אז דעתי בכל העניין הזה שקניתי אתמול את הקוספא הראשונה שלי בסדרת CHOISE כי רציתי להיפגש עם החברה , אבל חברים שלי אמרו לי לא לקנות מנטה כי אני יראה כמו אידיוט שמעשן סיגריה של בנות אז התכווכחתי איתם 5 דקות והמוכר הציע לי סיגריה חדשה, מדובר בסיגריה שהתחילה לשווק השבוע. ע"י לחיצה חזקה בפילטר תשמע קפסולה שנשבר והמיץ שלה מתפזר ברחבי הפילטר ומביא תחשובה מדהימה של עישון סיגריה בטעם מנטה חזק ! , ההצלחה מובטחת . לא יהיה שום ריח של אחרי.
קרדיט : לאתר אחר.

ציטוט ההודעה
.