קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המשחק של השנה Call of Duty: Black Ops - Coming 11.09.10
    על ידי SkyAgric בפורום Call Of Duty
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-07-2010, 17:55
  2. Call Of Duty BLACK OPS
    על ידי IdanShiran בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-07-2010, 17:16
  3. [פרסום] Call of Duty Black Ops פרטים חדשים וטריילר
    על ידי יהונתן בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-06-2010, 09:05
  4. Call of Duty: Black Ops
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-05-2010, 18:03
  5. [פרסום] Call Of Duty: Black Ops הוכרז
    על ידי .Or. בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-05-2010, 13:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

Call Of Duty Black Ops

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

ברירת מחדל Call Of Duty Black Ops

CoD:Bo
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/xp/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]

שלום,
    בסיקור זה אני יסקר את המשחקCall Of Duty Black Ops

קצת על Cod;Bo
    המשחק החדש בסדרת ה Call of duty מכיל גם כוחות מיוחדים של קומנדו וצבאות מודרניות.
    למרות זאת שסדרת ה Call of duty Modern warfare 2 (המשחק השישי בסדרה)
    הצליח במסע מחירות ענק ובתעשיית הבידור.
    המשחק Call of duty עוסק בתרחישים מודרנים.ב- 9 בנובמבר מגיד טיזר ראשון למשחק השביעי בסדרה של Call of duty
    המשחק נקרא Call of duty Black ops שהולך להימכר בכמויות עצמות עקב ה Call of duty Modern warfare 2.
    המשחק Call of duty black ops יתרחש בוייטנאם,בקובה ובקוטב הצפוני.
    המפתחים של החברה Treyarch מבטיחים כי הקמפיין לשחקן יחיד וגם מצב מרובה משתתפים ואף יהיה מרתקים ומותחים.
    המשחק נמכר ל XBOX 360 PS 3 ולמחשב האישי יצא בנובמבר 2010.
    המשחק יתנהל בתקופת המלחמה הקרה, ובמסגרתה גם במלחמת וייטנאם.
    black opsמציב אותנו בחזית שעדיין לא פגשנו במשחקי Call of Duty. בעוד רוב המשחקים בסדרה התרחשו במלחמת העולם השניה, ושתת-המותג Modern Warfare התרחש במלחמה מודרנית בדיונית - המשחק החדש מציב אותנו במלחמה הקרה, תקופה הסטורית שהתאפיינה במתיחות רבה בין ארצות הברית למדינות הקומוניסטיות (ברה"מ בעיקר). כעת נשאלת השאלה כיצד מביאים את המלחמה הקרה - שהיתה "מלחמה שקטה" (שנשארה ברמת האיומים והאידיאולוגיה, ולא יצאה לשדה הקרב) למשחק פעולה מלחמתי? התשובה: נותנים לנו לשחק בחיילי המבצעים החשאיים - אלה שיצאו למשימות חשאיות בלב המדינות העוינות בשנים אלה.
    בניגוד למשחקים הקודמים בסדרה, שהציבו אותנו בנעליהם של מספר חיילים מיחידות שונות, black ops מתמקד בחייל אחד בלבד - מייסון (קיימות משימות בודדות בהן נשחק חיילים אחרים, וגם הן נסובות סביב סיפורו של מייסון).
    מייסון, חייל המבצעים החשאיים, מוצא את עצמו מסומם וקשור לכיסא, מושא לחקירה די אלימה על ידי גורם מסתורי. במהלך החקירה הוא משחזר בראשו משימות שביצע בעשור האחרונות, שיובילו אותו להבין מיהם שוביו וכיצד הוא יוכל להמלט מהשבי.
    מדובר בסיפור נראטיבי אחד וברור, עם ציר עלילתי מובהק. יש כאן תעלומה מרכזית שצריך לפתור (מי השובים? מה מייסון יודע ששווה לענות אותו כך? כיצד הוא יברח?) - והמשחק מצליח לשמור על מתח ועניין בעלילה זאת לכל אורכו של הקמפיין לשחקן יחיד. אמנם הסוף היה, לטעמנו לפחות, קצת מופרך - אבל גם אותו, בסופו של דבר, אהבנו.
    בסופו של דבר, הקמפיין החדש לא רק שאינו מאכזב - אלא ממש מפתיע לטובה. הוא טוב משמעותית מהקמפיין של שני המשחקים הקודמים בסדרה, modern warffare 2 ו- World At War, ועומד בשורה אחת עם המשחקים הטובים ביותר של הסדרה. מהבחינה הזאת - Treyarchהצליחו בגדול.
    המלחמה הקרה מתחממת

הקמפיין לשחקן יחיד הוא גם אחד המגוונים שראינו אי פעם בכל הקשור לעיצוב הסביבות של השלבים. מכיוון שהוא אורך על פני עשור שלם, ומתפרש על מספר מדינות ויבשות שונות - כל שלב נראה ומרגיש אחרת לגמרי מהשלב הקודם.
    במהלך המשחק מצאנו את עצמנו נלחמים על הרים מושלגים, בג'ונגלים הסבוכים של וויאטנם, בביצות עכורות, במעבדות, במכרות ועוד ועוד. Treyarch לא הסתפקה בליצור גיוון בין שלב לשלב - אלא יצרה גיוון בתוך השלבים עצמם.
    כך למשל, אחד השלבים במשחק מתחיל במערה תת-קרקעית קלסטרופובית, ומסתיים בתוך מסוק, בסביבת משחק ענקית במיוחד ואחד הקרבות האינטנסיביים ביותר בתולדות המותג. שלבים אחרים כוללים שימוש בכלי רכב שונים (סירות, אופנועים, מכוניות ועוד) שתמיד מצליחים לשבור את המשחקיות הרגילה בצורה מוצלחת ומעניינת.
    בסיס המשחק הוא עדיין משחק פעולה בגוף ראשון - וגם כאן Treyarch יצרו חוויה סולידית ומוצלחת: כלי הנשק מגוונים ומוצלחים, הקרבות אינטנסיביים אך הוגנים (לא עוד גהנום הרימונים שפגשנו ב-World at war תודה לאל), ואמנם היינו שמחים לאינטלגנציה מלאכותית מוצלחת יותר מצד האויבים, אבל בסופו של דבר אין לנו תלונות מיוחדות.
    בסופו של דבר - כל מצב הקמפיין לשחקן יחיד שלBlack Ops מרכיב את אחד ממשחקי המלחמה המוצלחים ביותר שפגשנו בשנים האחרונות. כל כך מוצלח, שאחרי שסיימנו אותו הסתכלנו על הדיסק של Medal of Honor (אותוביקרנולפני מספר שבועות) והבנו שיש בהבדל של שמיים וארץ בין המשחקים, ואולי תחושת האכזבה ממשחקי המלחמה המודרנים, שהרגשנו בסוף המשחק ב-MoH, היתה לא מוצדקת.

שווה את הכסף?
    לפי דעתי,
    אם אתם מחפשים משחק יריות טוב עם גרפיקה מעולה ולא אוהבים Multiplayer זה המשחק בשבילך אני אישית לא אהבתי ת'מולטי בגלל מלא מלא סיבות השחקן יחיד די קצר אך עם עלילה טובה משחק נחמד בתאמת אחלה משחק אבל שכזה מגיע להשווא לא שווה את הכסף לעומת BF:BC2 בקיצור משחק יפה

כמה המשחק מקבל ממני?
    המשחק Call Of Duty Black Ops מקבל ממני
    8/10

קצת תמונות:

קצת סרטונים:

כאן תם הסיקור שלי למשחק Cod:Bo
    נערך לאחרונה על ידי -Tal-; 08-05-2011 בשעה 13:54.
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    1
    נקודות
    0

תודה על הסיקור אני מאוד אוהב את COD:Bo יפה אחי עיינתי ונתן לי להבין קצת יותר חוץ מי להילחם במשחק.

משתמש ותיק האוואטר של GazieL
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    56
    נקודות
    9

Call Of Duty Black Ops זה אחד המשחקים
    בהתחלה זה היה נראה סתם עוד משחק, הייתה בו הפסקה של כמה חודשים, עד שסתם פתחתי אותו, התחלתי לעבוד משימות, ופשוט נהנתי מכל רגע
    איזה משחק, ה ישמור. זה ה משחק המושלם, מעביר ת'זמן במהירות, לא שמים לב בכלל שחקתי פעם 6 שעות רצוף וזה עבר כמו מים.
    אגב, לא יצא לי לשחק במולטי, הוא באמת כזה גרוע? ובאיזו רמה אתה משחק?

בקיצור, משחק מעולה ממליץ לכולם
    תגידי לי תגידי מה ממני את רוצה רוצה אלייך שוב ילדה ויש לי בשביל מה נכון שלא הייתי לך הגבר שכבש חכי לי את עוד רגע קט הלב שלי חלש....

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    2
    נקודות
    38
    משפט מחץ
    Always give a SmiLe

ה COOP והסינגל של בלאק אופס בין הטוובים והמהניים המולטי שלו בהתחלה דיי מרשים ויפה אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לשעממם

אחלה סיקור

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,465 | הודעות: 8,174,052 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect