ספוילרים!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
התוכנית נפתחת עם דל ריו (כניסה כמו תמיד עם השדרן שלו ריקרדו חח) והוא אומר שהוא צריך להיות באליפות הWWE בOTL מול סינה ואז ריי מיסטריו, מיז וטרות' נכנסים גם ומתחיל להיות דיבורים על העניין. טרות' מתלונן שכול הקרירה שלו הוא נדפק ועכשיו הוא קופץ על כול הזדמנות שיש. הGM קבוע שהיה קרב שלישיה שבו היו מיז, אלברטו וריי על הNOC לאליפות בלי טרות' ככה שהוא שוב מתחיל להתעצבן ואומר ששוב הוא נשאר בצד ושהוא יותר טוב מכל מי שבזירה ובמיוחד ממיסטיריו.אחרי פייס-אוף קצר עם מיסטיריו הוא יוצא מהזירה.
קרב ראשון" קלי קלי ואיב נגד אלופת הדיוות ברי בלה וניקי בלה.
המנצחות- "קלי קלי ואיב.אחרי הקרב קארמה נכנסה ותקפה את איב וקלי קלי ברחה"(בלבן)
קרב שני: מייסון ראיין נגד אלוף הזוגות של הWWE קיין.
המנצח- "קיין. פסילה על מייסון אחרי שכמו תמיד נקסוס החדשה מתערבים והורסים קרב טוב שיכל להיות. באמצע הקרב שואו נתן נוקאווט לפאנק ונכנסו מגיליקאטי ואוטנגה ותקפו את קיין. ביג שואו העיף אותם מהזירה ואז קיין וביג שואו עשו דאבל צ'וקסלאם לראיין".(בלבן)
קרב שלישי:סאנטינו מארלה נגד דולף זיגלר.
המנצח-:"זיגלר אחרי זיג זאג".(בלבן)
קרב רביעי:אלוף הWWE ג'ון סינה נגד אלכס ריילי.
מיז האשים את ריילי בבאקסטייג שבגללו הוא הפסיד את האליפות ושהוא השתמש בחגורה מתוך הגנה שסינה לא ישתמש בה ואז ריילי הלך לזירה וניסה להוכיח שהוא ראוי להיות עם מיז ואתגר את סינה לקרב.
מנצח: "ג'ון סינה אחרי STF "(בלבן)
קרב חמישי:ג'ק סוואגר נגד קופי קינגסטון(א) על האליפות ארה"ב.
מנצח- "קופי קינגסטון אחרי TIP."(בלבן)
אחרי הקרב לולר נכנס וזורק את סוואגר אל מאחורי החומה, ואז זורק כיסא על קול ומושך אותו מהעניבה דרך החור לתוך הזכוכית כמה פעמים עד שרואים שהפרצוף שלו מעוך על הזכוכית בצורה מצחיקה.לאחר מכן סוואגר מסכים בשמו של קול לאתגר של ג'רי ממוקדם יותר,לקרב בו אם לולר מפסיד הוא נותן לקול את הטבעת הול אוף פיים שלו ומכניס את קול באופן אישי להול אוף פיים.
מיין איבנט: מיז VS ריי VS אלברטו - המנצח מתמודד מול סינה ב Over The Limit בקרב שסינה יקבע. קרב ממש מעולה
מנצח- "מיז אחרי התערבות של ריילי. מיסטריו היה מחוץ לחבלים ובעט במיז שבא לתקוף אותו,חזר לזירה קפץ מהפינה של החבלים על אלברטו ששכב בזירה ואז ספר לו אך ריילי משך את דל ריו החוצה, ומיז נכנס והצמיד את מיסטיריו ברול אפ".(בלבן)
אחרי הקרב סינה נכנס ומודיע למיז שהקרב בינייהם בOTL יהיה קרב I QUIT (שכמובן מה הסיכוי שמיז ינצח חח)
אחרי שסינה יוצא טרות' נכנס מהקהל ותוקף את מיסטיריו.
דעה שלי עם ספוילר
אני לא מאמין שאני צריך לסבול עוד קרב של מיז וסינה בPPV - את הקרב הזה בטוח אני מעביר עד הסוף
חוץ מזה היה ראו מצוין (עדיף מאשר שבוע הקודם שהיה תוכנית ליקוקים לרוק) והקרב שלישיה היה ממש מעולה!! אם אתם לא רואים את כול התוכנית לפחות תראו אותו

ציטוט ההודעה