לאחרונה התחילו לפרסם בפייסבוק כל מני פרסומות ל"איך להתחיל עם בחורה?" שהמקור שלהן הוא אתר דייטמאסטר. רוב הקישורים מובילים לכאן:
http://datemaster.co.il/main/minisite/?k=&ymid=
האתר מנסה לבקש מכם בכל דרך אפשרית להכניס את המספר פלאפון שלכם למערכת וללחוץ על הכפתור "שלח", כדי שתוכלו לקבל סמסמים בעלות של 15 שקל לשבוע (סמס בשבוע בערך). הסמסים כביכול מביאים לכם טיפים לאיך להתחיל עם בנות. האמנם?
החברה שפיתחה את האפליקציה הזאת פנתה בעבר לדון ג'ואן עקב המלצות שהם קיבלו עלינו. הם נפגשו איתי ועם ניקולס וביקשו שנכתוב להם 300 טיפים (140 תוים כל אחד) לפיתוי נשים, שהם ישלחו בהודעות. אני זוכר שביקשנו על זה סכום כסף מסויים, והם אמרו לנו שיש להם קופירייטר שיכול לכתוב את זה בשני שליש מהסכום הזה.
"קופירייטר?" שאלתי אותו. "גם אני קופירייטר. רק שאין קשר בין קופירייטר לבין טיפים באומנות הפיתוי"
"הבחור הזה גם מצליח עם נשים, אני בטוח"
"נגיד שהוא יותר טוב משלושתנו ביחד, הוא איי פעם לימד מישהו?"
מפה לשם, אחרי שכתבתי 150 טיפים, החלטנו לא לוותר על המחיר שלנו וזנחנו את הפרוייקט. הם הציעו מחיר מאוד נמוך (מאוד מאוד נמוך) יחסית למה שזה שווה באמת. בכלל, בישראל לא ממש משלמים טוב על עבודות קופירייטינג בדרך כלל, ואז שברולט מפרסמת את מאזדה בטלויזיה.
עכשיו אני רואה שהפרוייקט הזה יוצא לאור ומיד מגלה שהטיפים שם הם קלישאות נוראיות (וגם לא נכונות ברובן). כל מטרת האפליקציה היא לגרום לכם לשלם 15 שקל בחודש על הודעות מתחדשות. כמובן, באתר כתוב שזה עולה 15 שקל. איי שם למטה באותיות קטנות, כאלו שרוב האנשים לא קוראים.
אני לא יודע אם הטיפים שאני כתבתי שווים את ה-15 שקל לטיפ (גם ככה כמעט כולם היו בבלוג שלי בפוסטים או בסרטוני ההדגמות שלי במהלך ההסברים), אבל אתכם אני מזהיר מהאתר הזה. כי יש מספיק אנשים שהורסים את הפיקאפ בישראל על ידי מתן טיפים שגויים, ולא צריך עוד אחד!

ציטוט ההודעה

נעשה אתזה בהזדמנות.במיוחד כשנשיג את נעלם X. הוא אוהב לעשות הרבה שטויות מיסטר X