באמצע משחק פוקר חחחח
רק בגלל שאתה מרוויח אתה מבסוט, עדיין זה לא אומר שאתה לא מפחיד
אלי?חולה עליך חייםשלי 3>>>> אלי? I WILL !!!
נכתב במקור על ידי estikatz רק בגלל שאתה מרוויח אתה מבסוט, עדיין זה לא אומר שאתה לא מפחיד ת'אמת הפסדתי בקטנה זה היה בדיוק התחלה לא הייתי מרוכז , התרכזתי בבירה שלי חחח.. זה שאני מפחיד סיכמנו שזה מפחיד טוב
וואו, זה אתה החפרן נראה סוף הדרכים
נכתב במקור על ידי ישראל וואו, זה אתה החפרן נראה סוף הדרכים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D:
נכתב במקור על ידי estikatz חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D: אם יש לך תשובה על השאלה שלי בחתימה , תכתבי ת'תשובה בחתימה שלך חחח שכל העולם ידע.! חחח נכתב במקור על ידי ישראל וואו, זה אתה החפרן נראה סוף הדרכים חחחח החפרן? ככה אתה קורא לי? חחח
נכתב במקור על ידי elihell אם יש לך תשובה על השאלה שלי בחתימה , תכתבי ת'תשובה בחתימה שלך חחח שכל העולם ידע.! חחח חחחח החפרן? ככה אתה קורא לי? חחח חח צוחקים אתך גבר אבל בואו לא נהפוך את הפורום הזה לפורום ההנהלה... בוא, בוא למסן
אתה גם חנפן
מעצב גראפי לכל מטרה.
נראה טוב!
מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר! אוהב אותכם פורום אטרף!
נראה טוב !
נראה טוב , תתגלח יותר טוב (אם אתה לא שומר ספירת העומר)
ספוילר:
נראה נחמד רק תתגלח אחי
mexican gangster
תודה לכולכם.. 5656581 חחחחחחחחחחחחחח הינה גם אתה עם המקסיקני הזה?! חחח בכל מקרה בקשר לגילוח אני מסתפר כמעט כל שבוע / שבועיים אז אני מתגלח במספר של התספורת שזה בעירון 0.8 אם שאני עושה עם מכונה קטנה אם אני עושה מספר יותר גדול על הראש.
חוקי הפורום