זהו רשמי הפסקתי לעשן כבר חודשיים וחצי לא נגעתי בסיגריה!
קשה מאוד לראות את החבר'ה עם סיגריה אבל מה לא עושים בשביל לעבור יום סיירות בלי להשתעל כמו מעשן בן 70.
נראה אולי בעתיד אני אחזור מקווה שכן
זהו רשמי הפסקתי לעשן כבר חודשיים וחצי לא נגעתי בסיגריה!
קשה מאוד לראות את החבר'ה עם סיגריה אבל מה לא עושים בשביל לעבור יום סיירות בלי להשתעל כמו מעשן בן 70.
נראה אולי בעתיד אני אחזור מקווה שכן
|
|
מזל טוב
מעצב גראפי לכל מטרה.
כל הכבוד לך,אני מבין אותך יותר מכולם,אני כבר תשעה חודשים לא מעשן.נכתב במקור על ידי ;6783772
עד היום שאני שותה באלי לעשות,וכל פעם מחדש אני מוכיח לכולם ובעיקר לעצמי שיש לי אופי ואני חזק.
אם כבר הפסקת אל תחשוב אפילו על לקוות שכן.
אני הפסקתי כי עברתי ניתוח מסובך (היום אני ברוך השם בסדר,אף אחד לא אמר לי אל תעשן אחרי הניתוח אני פשוט ראיתי והסקתי מסקנות לבד,אם כדאי לי לעשן או לא)
שהייתי בניתוח היה בן אדם בן 25 לידי, (מחלקת ניתוחי לב) שאלתי אות מה קרה איך הגעת לכאן? הוא אומר לי :" סיגריות,אוכל לא בריא ולחץ בעבודה"
אמרתי וואלה בן אדם 25 מגיע לצינטור מת העולם,למה שאני אגיע לדבר כזה בגיל שלו?
מיטה לידי באותו לילה נפטר מישהו בן 50 גם בגלל הסיגריות לא היה לו אויר,אתה חושב ואתה מסתכל,יש לבן אדם פאקינג ילדים ומשפחה,למה שהם יראו אותו סובל ככה ובסוף מת בגלל סיגריות?
עזוב את המשפחה,למה שהוא יסבול?ואפילו לא יסיים חצי מהחיים שניתנו לו בגלל התמכרות מסריחה ועושקת כיס.
מי שיכול להפסיק,שפשוט יפסיק ולא יתקרב לזה במכה אחת,לא נרגילה לא סיגריות לא כלום.
עזוב את הבריאות,לא חבל כל יום 20 שקל על קופסא?
הנה חישוב קטן שתבין כמה אתה יכול "להרוויח" (אני בכוונה שמתי גרשיים כי אתה לא באמת מרוויח מבחינת כלכלית שאתה לא מעשן,הייתי אומר שאת הכסף של הסיגריות היית שם על דברים הכרחיים יותר ובכך לא היית משלם כפול ממה שאתה צריך לשלם)
נניח ממוצע של קופסא 20 שקל.
לשבוע20X7=140
לחודש140X4= 560
לשנה560X12=6720
6720X50=336000 >ב-50 שנה (סביר להניח שלא "תזכה" לעשן יותר מהזמן הזה)
תעשה את השיקולים הבריאותיים והכספיים שלך עם עצמך,תחשוב מה כדאי ומה לא.
שיהיה בהצלחה.
מלך !
אני בדעה שכל דבר צריך לקחת בפרופורציות, אני אישית לא מעשן הרבה וגם לא מרגיש צורך לסיגריה אני לא רואה את עצמי כמכור וכאחד שלא תהיה לו בעיה לא לקחת סיגריה.
אבל יצאת תותח !
מי שבאמת רוצה להפסיק לעשן צריך להתרחק גם מנרגילה כי ניקוטין זה ניקוטין זה מתחיל בנרגילה עם החברה "רק" פעם בשבוע ואז פתאום אתה מגלה שזה לא מספיק ואתה צריך "זריקת" ניקוטין מהירה ומה יותר פשוט מלקנות סיגריות...
בכל מקרה אני בחיים לא אפסיק כי אז אני אחיה את כל החיים בתחושה של החמצה ואני לא אהנה מכלום עדיף כבר למות בגיל 50 גם ככה זה הגיל הכי טוב למות בו הרי מי בתכל'ס רוצה לחיות בתור זקן זה לא כיף מניסיון
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 13-05-2011 בשעה 01:14.
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql