XOX
XXO
OOX
XOX
XXO
OOX
נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster; 13-05-2011 בשעה 04:34. סיבה: קיבלתי תשובה
|
|
אחי, עצה קטנה: (אל תכתוב אף פעם כותרת שלילית כזו) אין לאנשים חשק לקרוא!
ולגבי ה"דייט": זה אחד מאלפי מקרים שקורים לך ולעוד מלא לא מנוסים, שכח מהכל, תמשיך ללמוד, להשתפר ולהתפתח, בלי קשר למקרים ספציפים.
מסטרי פשוט צודק לגבי ה"משחק מחשב" (לפחות בהתחלה של העסק) - דמיין שכל זה לא באמת קורה, לחץ על רסטארט ותתאמן שוב על אנשים שונים, בסוף כשתקלוט את הקטע, תיזכר ותצחק על הפרסומים שפרסמת בפורום ועל הדברים שהדאיגו אותך פעם.
אל תחשוב שמה שאתה עובר עכשיו הוא בעל חשיבות, תמיד תוכל לשנות תדמית ולשפר את עצמך.
שורה תחתונה: לא להתיאש אחוי'ה.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
תודה אחשלי באמת שהייתי צריך את זה חח
ואתה באמת עזרתה לי כבר בכמה דברים אז גם על זה תודה אחי
והבנתי פעם הבאה נשים כותרת יותר מושכת
ומה אתה אומר על השאלה השנייה?
נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster; 13-05-2011 בשעה 00:27.
לא קראתי הכל זה נשמע כמו חפירה חסרת תועלת
אם אני זוכר נכון ואתה ההוא עם הערסים שעזרנו לו פעם.. אז אתה משחק בקקה אמרתי לך מה אתה צריך לעבור.יציאות לדייטים מזדמנים ומעפנים עם בחורות שעושות אליך פוזות ולא בידיוק שוות[אני בטוח שלא כוסיות כמו שאתה רוצה] זה לא אחד השלבים.
אחי הזיכרון שלי לא משהו ..
מה אתה אומר אז איזה שלבים אני צריך לעבור ?
טעות שלי אתה לא הוא.
בכל מקרה כתבתי חוויניה שלמה על הנושא תעשה חיפוש בשטויות שלי.זה נוגע לכל אחד.
מזה חווינה?
וחיפשתי לא מצאתי
אתה לא יכול בקצרה לכתוב רגע?
בדודה חשבתי שאתה כותב עליי !!!!!
גם לי היה היום דיייט והתחלתי לקרוא וראיתי עצמאות והתחלתי לפחד ...
אצלי הלך יותר טוב אבל יצא לי להגיד לה שאני מתחיל עם הרבה בנות![]()
זה לא בדיוק דייט, אתה חשבת שזה דייט, מבחינת הבנות זה היה סתם להפגש עם מישהו
שום בוגדנית.. אותה פואנטה.. רק אתה ייחסת לפגישה הזאת פאן רומנטי/מיני, מבחינתם סתם להפגש
חלאס לחשוב בראש של עצמך ולחשבו על מה שהיא חושבת שאה חושב.... תרגע ו"תהיה עצמך".. רגע.. זה נשמע היפי מדי, לא "תהיה עצמך", תהיה בסיטואציה ובמקום ולא בראש של עצמך
כשאתה במצב רוח לא טוב.. לא ללכת לדייטים
וכשאתה הולך לדייט "תתאם ציפיות" הכוונה לזה שאם הגעת למצב של "דייט" היא צריכה להיות מודעת לזה שאתה מתחיל איתה
ואם אתה הולך על עקיף והיא לא בטוחה שאתה מתחיל איתה, אל תתפלא שהיא תבין את ה"לא ישיר" שלך בתור "לא בכלל, סתם מישהו שנהנה בחברתי"
שאלה לא קשורה... תלוי איזה בנות, תלוי איזה סוג סטלן, בגדול easy going זה טוב, אבל זה לאו דוקא אומר סטלן
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 13-05-2011 בשעה 02:50.
שמע אחשלי לא ראיתי מה כתבת כי צינזרת את זה, אבל עדיין, Never give up
קח הכל באיזי, בראש טוב, ובמוטיבציה לחדור לשטח במלוא העוצמה, כדי לראות, ולוודאות !, שזה לא יקרה עוד פעם !