איש אחד נולד ביום חמישי, החמישה בחודש החמישי, 1955.
מספר המזל שלו היה 5.
ביום ההולדת ה-55 שלו הוא הלך למירוץ סוסים, והבחין שהמירוץ החמישי שהיה אמור להיות באותו יום בשעה חמש וחמישה, משתתף סוס שההימורים עליו היו 55 לאחת.
האיש טלפן לבנק שלו על מנת לברר את יתרת החשבון שלו, והתברר לו שיש לו בדיוק 555,555 דולר.
מיד השקיע את כל הכסף הזה בהימור על הסוס.
מיותר לציין שהסוס הגיע חמישי…
- איך קוראים לפיל ששם לך רגל – מפיל
איך קוראים לפיל שאוהב ילדים – פדופיל איך קוראים לפיל שעלה לארץ באוניה – מעפיל איך קוראים לפיל שגנב סוכריה מהמכולת – פילח איך קוראים לפיל שעשה טיפול לייזר – אפילציה ואיפה הוא עשה את זה – בנטוראפיל מה עושה פיל אצל קוסמטיקאית – פילינג איך קוראים לפיל שמשפר את המצב רוח – דר' פיל גוד איך קוראים לפיל עם מחלת הנפילה – אפילפסיה איך קוראים לפיל שמפיק סרטים – שפילברג איך קוראים לפיל ששמים בסלט – פילפל איך קוראים לפילה ששוכבת עם גבר נשוי – פילגש איך קוראים לפיל שיורד עליך מול כולם – משפיל מה עושה פיל בשיעור חשבון – מכפיל איך קוראים לפיל נדבן – פילנטרופ באיזה תזמורת מנגן הפיל – הפילהרמונית מה אוכל פיל פולני – גפילטעפיש איך קוראים לפיל שמרגיש – feel איך קוראים לפיל מהכוח של האו"ם – יוניפיל איך קוראים לפיל הוגה דעות – פילוסוף מה יש לפילה סקסית – סקס אפיל איך קוראים לפיל שעושה התעמלות עם כדורים – פילאטיס איך קוראים לפיל ענק – נפיל איך קוראים לפיל טורדני – טפיל איך קוראים לפיל מבצק – פילסברי איך קוראים לפיל אנגלי שמפליץ – פיליפ איך קוראים לפיל שרוחץ אנשים זקנים – פילפינית איך קוראים לפיל ששם לך רגל – מפיל איך קוראים לפיל במצלמה – פילם איך קוראים לפיל שהוא מברג – פיליפס איך קוראים לפיל שהיה כוכב בשנות ה80 – פיל קולינס
אישה שצעדה להנאתה בכביש המוביל לבית הקברות העירוני, נעצרה בוקר אחד בהפתעה אל מול מסע הלוויה די משונה – את המסע הובילה מכונית שחורה של חברה קדישא, אחריה מכונית נוספת של חברה קדישא, אחריהם אישה לבושת בגדים שחורים מחזיקה ברצועה כלב שחור אימתני, ואחריהם כ-200 נשים נרגשות.
לא היה זה המראה הרגיל של הלוויה סטנדרטית, והאישה הצעירה הסתקרנה מאד. היא החליטה לברר מה קורה כאן.
ניגשה אל האישה בעלת הכלב ואמרה לה, "סלחי לי, אני רוצה להביע את השתתפותי בצערך על מי שאיבדת. אני יודעת שאולי אין זה הזמן ואין זה המקום להטריד אותך בשאלות, אבל אני לא יכולה לעמוד בפני סקרנותי. את יכולה לומר לי של מי ההלוויה הזו?"
ענתה לה האישה המתאבלת, "ובכן, במכונית הראשונה מובילים את בעלי."
"מה קרה לו?", שאלה האישה הצעירה.
"הכלב שלי תקף אותו והרג אותו", ענתה האלמנה.
"הבנתי", אמרה האישה והמשיכה להתעניין, "ומי במכונית השנייה?"
"במכונית השנייה נמצאת גופתה של חמותי. היא נחלצה לעזרת בנה, והכלב תקף והרג גם אותה."
רגע של שתיקה חלף, ולאחריו פנתה האישה הצעירה למתאבלת בהתרגשות ושאלה, "האם תסכימי להשאיל לי את הכלב?"
"אין בעיה, אבל תצטרכי לעמוד בתור עם כל הנשים שמאחורי…"
בפתיחת שנת הלימודים מגיע ראש הממשלה לכיתה א' ושואל את הילדים שאלה, "הגידו לי ילדים חמודים, מי יכול לספר לי מה זו טרגדיה?"
אחד הילדים מרים את היד וראש הממשלה נותן לו את רשות הדיבור, "טרגדיה זה שכילד הולך ברחוב, ובא אוטו ופוגע בו והילד נפצע."
ראש הממשלה עונה בסבר פנים רציניות ובקול עמוק, "לא, זו איננה טרגדיה, זה מקרה מצער."
ילד אחר מרים את היד, וראש הממשלה נותן לו לדבר, "טרגדיה זה כשאוטובוס עם ילדים עושה תאונה והרבה ילדים מתים ונפצעים."
ראש הממשלה עונה גם הפעם בקול עמוק, "לא, גם זו איננה טרגדיה, זו אבדה גדולה."
"אולי בכל זאת יש כאן ילד שיכול לספר לי מה זו טרגדיה?"
הילד השובב שתמיד עושה שטויות מרים את היד, וראש הממשלה נותן לו את רשות הדיבור לפני שהמורה מספיקה למנוע את זה, "טרגדיה זה כשהנשיא יחד עם ראש הממשלה ועם עוד כמה שרי ממשלה וחברי כנסת טסים במטוס ופתאום יש תקלה והמטוס נופל ומתרסק וכולם מתים."
"יפה מאוד זו אכן טרגדיה", אומר ראש הממשלה ומוסיף, "הסבר בבקשה לכיתה למה זו טרגדיה."
הילד אומר, "טוב… כי זה לא מקרה מצער וגם לא אבדה גדולה…"
איש עסקים חכם פנה לבנו הצעיר ואמר לו, "בני, אני רוצה שתינשא למישהי שאני אכיר לך!"
"לא תודה אבא", אמר הבן, "אני מעדיף לבחור את רעייתי לעתיד לבדי."
האב, "ומה אם אומר לך שמדובר בבתו של ביל גייטס?"
הבן השיב, "זה כבר סיפור אחר…"
למחרת פנה האב לאדם העשיר בעולם ולחברו הטוב – ביל גייטס – ואמר לו, "ביל, יש לי חתן לבת שלך!"
"לא תודה", אמר ביל גייטס, "בתי צעירה מדי להתחתן."
האב, "ומה אם אומר לך שמדובר בבחור צעיר שמשמש כסגן נשיא הבנק העולמי?"
ביל גייטס השיב, "זה כבר סיפור אחר…"
המשיך האב ופנה לנשיא הבנק העולמי ואמר לו, "יש לי עבורך בחור צעיר למשרת סגן נשיא!"
נשיא הבנק העולמי, "תודה אבל גם כך יש לי יותר סגנים משאני צריך…"
האב, "ומה אם אומר לך שמדובר בחתנו של ביל גייטס?"
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה