האמת שאני מבין בכל הקטע של האימון אישי ואני מפרסם משום מה את ההודעה בעילום שם למרות הביטחון העצמי העצום שיש לי.
ניגש לעניין, אני מדמיין בראשי יותר מכמה פעמים ביום רצח של אנשים, מוות מחריד, בני משפחה מתים, אחים, הורים, חברים, אני צופה מהכל מהצד ולא יכול לעשות כלום, האמת שניסיתי לדמיין כמה פעמים שאני עוצר את כל המקרים האלה, אבל אני פשוט לא יכול, משהו עוצר אותי.
אני מרגיש כמו אדם רע בגלל כל המחשבות והדמיון שעולה לי לראש, לא מצליח לעצור את זה, זה פשוט עולה לי לראש, הקטע הכי מוזר ומחריד זה שאני לפעמים נהנה מהחזיונות/ ממה שאני מדמיין, לא במקרים שזה קשור למשפחה או לחברים, במקרים שאני עושה את זה לאדם שאני לא אוהב, שאני מתעלל בו, שאני רוצח אותו בצורה מגעילה, זה מספק לי הנאה ואני מרגיש כמו רוצח, האמת שאני הכי רחוק מזה.
החזיונות האלה מתפתחים לדברים נוראים ככל שעובר הזמן.
אני לא פסיכי, לא משוגע ולא קרוב לאחד מהדברים האלה, אבל אני מרגיש שיום אחד אולי אני יעשה את אחד מהדברים האלה, כי כמו שאומרים ככל שאתה חושב על דבר כלשהוא הסיכוי שתעשה אותו או שהוא יקרה יגדל, לאחרונה גם נהייתי אלים יותר בלי שום סיבה.
אני בן 17 דרך אגב, לא איזה ילד קטן וטיפש שלא מכיר את עצמו או יודע למה הוא מסוגל.
עזרה ?![]()

ציטוט ההודעה