אהלן,
קוראים לי תום ואני כבר שנה וחצי בתחום. בן 16.
אז הייתי קודם בהרצליה עם חבר, ישבתי עם שתי ידידות שלו, שאחת מהן הוא רצה, היינו חייבים ללכת אחרי 10 דקות ולא יצרתי מספיק חיבור בשביל לסגור נשיקה. אז הזמנתי אותן למסיבה שאני עושה בשטח פתוח, ולקחתי את המספרים.
משם נסענו לפלורנטין.
הייתי עם משהו כמו 13 ילדים, כולם חברים שלי ומה שנקרא "בחורי אלפא".
באו ידידות של חבר שלי מרחובות, שראיתי פעם אחת. התחלתי עם הרבה מגע ופלרטוטים לאחת מהן. כשעשיתי לה טיזינג היא תמיד נתנה לי כזה מכה קטנה בבטן. ואני בתגובה לזה אומר: "חכי לא הפעלתי את השרירים שלי! שוב!" היא צחקה ונתנה לי עוד מכה קטנה.
אמרתי לה שתבוא איתי לסיבוב, היא אמרה שסבבה אבל היא מחכה לבן דוד שלה. לי לא היה כח לחכות לה.
הלכתי לרקוד עם חברים ולהנות. אני לא נוהג לשתות אז אם שאלתם את עצמכם, אני תמיד נהנה באופן טבעי.
הכל היה צפוף שם והיו הרבה מאוד מבוגרים(19+), לא ניגשתי כי הייתה לי הנחמה בראש של "טוב יש את הבחורה מרחובות, מה אני צריך לשבור תראש עכשיו על מבוגרות?" אמונה מגבילה כמובן.. כבר הייתי עם מבוגרות ממני, כנראה הייתי עצלן מדי.
ניסיתי למצוא את הבנות מרחובות בכל הבלאגן הענק הזה, ונאבדתי למשך שעה. ירד לי הסטייט כבר של הפאן והאנרגיות, פשוט חזרתי לכניסה של פלורנטין, וכולם היו שם(חברים שלי והבנות מרחובות)
המשכתי עם המגע והפלירטוטים, לקחתי אותה לצד, אחרי כמה שניות של הליכה נעצרתי, הרמתי לה את הסנטר עם האצבע והתנשקנו, היא זרמה, זה עבר לצרפתית.
היא התביישה מהעובדה שיש אנשים סביבנו.
אז התחלנו ללכת במטרה למצוא מקום שקט, ללא הצלחה, פשוט כל הרחובות היו מלאים. מצאנו תפינה הכי ריקה שהייתה שם, התחלנו להתנשק שוב, נגעתי לה בתחת והיא זרמה,כי אף אחד לא יכל לראות את זה, אבל הרגשתי שהיא מתביישת, אז לא קידמתי את זה.
דיברנו ועישנו סיגריה ביחד, בחורה ממש חמודה, גדולה ממני בשנה, מאפרת מקצועית, HB 7.5-8.
כן אלה סגירות לא כאלה גדולות, אבל בגדול נהניתי, וחבל שלא יכולתי לקדם את זה בגלל בעיות לוגיסטיקה.

ציטוט ההודעה