שלום לכולם
טוב אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה, חזרתי חדש ועם מלא הבנות.
לכל אלו שמלא מכירים אותי נעים מאוד אני שחר, בתחום שנתייםכואבות,מתסכלות,מלמדות, אבל מאוד משמחות
יש משהו מאוד מיוחד כשאתה מפתח שיחה עם בחורה יפה משהו שלא עשית עפם , אז עם עדיין אתם לא מרגישים התקדמות ,תהיו שמחים שאתם בכלל עושים משהו שלא היה לכם אומץ אז.
זאת חפירה ארכיולוגית אבל תסמכו עלי אני בטוח שזה יעזור לכם
אני לא יודע עם הבעיה הזאת הייתה לך אבל... אני מאמין שזה קורה הרבה למתקדמים וגם למתחיל בינינו
אתם מכירים את התחושה שלפני סארז', התחושה הכל כך מלחיצה והלא מהנה הזאת, התחושה שבגללה אתם חוזרים בידיים ריקות ולא הרגשתם הנאה בכלל?
טוב אחרי 8 חודשים של סארז'י ולא הבנתי מה הבעיה הצלחתי לפענח אותה , חשוב לציין שלדרך הזאת לא הגעתי בזכות עצמי , אני מודה לחבר טוב בשם דוצ'ה שעזר לי להין את עקרונות הפיקאפ ובכללי תותח באמונות בזכותו יש לכם את המאמרים האלה דוצ'ה תודה אחיוגם לאופיר בייגל מרצה בקורס "להשאיר את המשחק מאחור אני לא יכול לוסף קישור אבל תחשפו ביוטיוב להשאיר את המשחק מאחור הבעיה היא כזאת אתם הופכים את הסארז'ים למשהו לא מהנה , לא כיפי ומה שגורם למשחק שלכם ליפול על הרצפה והפתרון היחידי שלכם הוא לחזור לספרים ולנסות למחרת אז כמו שאומרים "עם אתה לא נהנה מהפיקאפ, אל תעשו פיקאפ" אני הולך לתת לכם 3 כללים שאולי חלקכם שמעתם עליהם ואולי לא אבל מה שבטוח, מהרגע שתקראו את המאמר הזה פיקאפ יהיה יותר מעניין וכיפי מסקס.
כלל 1. גישת משחק: "איך אני ניראה?, אני עושה הכל טוב?, מתי לקחת מספר?,היא מעוניינת?,שיט למה היא לא מסתכל עלי?"
עם אי פעם שאלתם את עצמכם את השאלות הבאות או משהו בסגנון, לא נהניתם מהמשחק. הייתם מרוכזים בהצלחה ולא בהנאה העצמית שלכם בואו תיראו איך זה הולך: שמתם לב כשאתם לפני מבחן או אפילו במהלכו אתם עושים חזרה מהירה על החומר, אתם חושבים , ונזכרים במה לעשות כדיל להצליח... תחושה זאת מעוררת אצלכם אמונות שליליות והרגשה שלילית--- מה שיוצר אצלכם בעיה במשחק מה שאתם מרגישים בפנים מתבטא על ידי שפת גוף , קול כו' אז בעיקרון בשביל לשלוט על כל המחשבות האלה ולהשתלט על המשחק (כמו שאומרים FAKE IT TILL YOU MAKE ITׁ) אתם חייבים מהיום לחשוב בידיעה ואמונה זה נכון, ככה "טוב היא\הן כבר שלי מה אני רוצה לעשות איתם שיגרום לנו להנות או , היא\ הן שלי מעניין מה אני רוצה בשביל להשתעשע איתם.
מחשבה ואמונה זו מעוררת הפחתת לחצים, מורידה את הלחץ של להצליח ועוזרת לכם באמת להנות,משחררת אתכם והשיחה יותר קלילה זורמת ופחות מלחיצה, בחורה תעשה הרבה יותר דברים בצורת משחק מאשר ברצינות דוגמא:אני מאמין שיצא לכם לראות בנות שוות מתנשקות אחת עם השנייה , למה הן עושות זאת? כי זה כיף זה מאתגר, מסקרן, חוויתי משהו שהן אף פעם לא יעשו עם מישהי אחרת תעשה את זה במטרה באמת להתנשק אבל כשהן עם החברות שלהן וצוחקות ונהנות הנשיקה תהיה סתמית וכיפית מה שמוביל ללהיות לסבית , נעזוב את זה זה לא.
אסור לכם להתרכז בתוצאה הסופית, במספר,נשיקה,חברות ,סקס כל דבר אחר!! הדבר היחדי שאתם חייבים להתרכז בו הוא "איך להנות איתם ולא איך להצליח אסור שיהיה אכפת לכם מה קורה בסוף או עם אתם פותחים נכון או לא.
"מה הוא מבלבל את השכל?"
טוב חלקכם ורובכם אני מאמין חושבים ככה עכשיו ואתם צודקים, הרי בשביל מה אתם עושים את הפיקאפ בשביל להשיג נשים אבל (וזה אבל גדול) אני לא עושה את זה בשביל נשים כשאני פותח אני לא הולך עם פתיח דיעה לא אכפת לי מה קורה בהתחלה ובאמצע ובסוף , לא אכפת לי עם אני יקח מספר או יבודד או כל דבר אחר הדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני יהנה ואחזור הבית עם חיוך.
בנות הן גלאיי רגש הן מרגישות כל תחוה שגבר מרגיש אפילו הכי קטנה, אז עם אתם הולכים למספר הם ירגישו זאת וינפנו , לעומת זאת עם את ניגשים למען הכיף וההנאה אתם תיסחפו אותם להנאה אין אחת שלא רוצה להנות ולצחוק זה עדיף מאשר להיות קשוח ועמוק מדי, חשבתם לעצמכם איך הדביל של הכיתה האנרגטי השמח כל הזמן משיג יותר בנות מהבחור הקשוח? אמרתי לכם הוא בגישת משחק
אז בואו נסגור את העניין
מהי גישת משחק?: גישת משחק היא אותה הרגשה והחשיבה שבה אתם עושים הכל למען ההנאה ולא אכפת לכם מה קורה בתחילת השיחה , באמצע,או בסוף את שקועים בהנאה של שניכם.
למה גישת משחק חשובה ועוזרת?: כולם אוהבות להנות קחו מישהו שלא נהנה במסיבה ושאיזה אחד אנרגטי ושמח ידבר איתו הוא מציג אותו בפני החברה המאושרים והאנרגיה שלהם הדביקה אותו וסוף הערב הוא חוזר הביתה מאושר ואפילו עם מספר.
ככה עם הבנות כשאתם בגישת משחק קורים כמה דברים
א. אתם לא לחוצים אתם נוסעים לסארז' בידיעה של אך ורק להנות ולא לסגור ולהתקדם
ב.גישת משחק משחררת מתחים ולחצים ומונעת את הביעה של "מה להגיד" אתם חוסמים את אותם הרגשות ומחשבות על ידי גישת משחק וככה בפנטניות יש לכם מה להגיד
ג. עצם העובדה שאתם במטרה להנות ואתם לא רוצים לסגור ואפילו לא אכפת לכם מה קורה בסוף , בזכות זה בלי שתדעו בכלל אתם תסגרו.
פעם כששכחתי מגישת משחק ולא הבנתי למה כל הסארז'ים לא נהנתי וחזרתי הביתה מתוסכל, נזכרתי בזה לפני שבוע יצאתי לים אך ורק בשביל להנות לא אכפת לי איך אני פותח ומה קורה בהתחלה,אמצע והסוף אני עושה זאת בשביל להנות (פיקאפ ופחד גישה זה כמו באנג'י זה מפחיד ומרגש אבל, מהנה אנשים פשוט לקחו את זה לכיוון לא נכון) ניגשתי לשתי בנות ואחרי 3 דקות הן הלכו לא היה אכפת לי מזה ולא רציתי לסגור (כמו שאמרתי ואני אומר שוב אני עושה את הפיקאפ בשביל ההנאהו לא אכפת לי מה קורה ואך אני פותח נכן או לא כון, ואני אפילו לא רוצ לסגור ולא אכפת לי מזה) הן הסתכלו עליי חייכו וחזרו "אפשר את הפייסבוק שלך?".
איך משתמשים בגישת משחק?: פשוט מאוד לכו למראה תסתכלו תחייכו ותאמרו בביטחון, "אני גבר מושך כל הנשים רוצות אותי אני לא דואג לגבי בחורה אחת" ואחר כך תגידו " לכן כשאני פותח שיחה עם בחורה אני עושה זאת אך ורק בשביל ההנאה שלי,לא אכפת לי ממספר , נשיקה,דייט וכו' לא אכפת לי עם אני פותח נכון ול אכפת לי לאן אני מגיע איתה ולא אכפת לי עם אני סוגר אכפת לי שאני אוכל להנות איתה ממילא היא רוצה אותי אז למה שלא נהנה?
כשאתם יוצאים ולפני שאתם פותחים שיחה וגם במהלכה תגידו בלב בביטחון ובידעה ש" טוב היא\ הן כבר שלי מעניין מה אפשר לעשות בשביל להנות.להשתעשע" בכל פעם שאתם מרגישים טיפת רצינות, חוסר ביטחון עצמי,לחץ תחסמו את הרגשות ואת המחשבות האלה ותגידו את זה תהיו רגועים זה כיף , זה לא מבחן.
אמונות: אני לא כל כך יודע עם דיברו איתכם על זה פה אבל אני יקצר כמו שגישת משחק היא אמונה שהופכת למציאות ככה גם "אמונות תומכות" מהיום אני רוצה שכל דבר שקורה לכם בחיים תפרשו אותו בצורה חיובית דוגמא:התקשרתם לבחורה והיא לא עונה בחור רגיל היה אומר "היא מסננת אותי" בחור בעל פרשנות חיובית היה אומר "היא מתקלחת ,בחיי הבנות שלהיום דואגות רק למראה" ברור?תרגילים: אחרי שקראתם את המאמר הזה אני רוצה שתיצאו לאן שהוא ובכל פעם שאתם רואים בחורה תשמתמשו בגישת משחק ותזרקו את הדבר הראשון שעולה בראש לא משנה מה דוגמא: הייתי בקניון לסארז' ראיתי שני בנות יושבות בקפה גרג ניגשתי אליהן
ואמרתי "יש לי משהו מאוחד חשוב שאני רוצה להגיד לכן...."אבטיח"
בזכות המשפט פתיחה הכי מטומטם בעולם פיתחתי שיחה קלילה מעניינת וכיפית.
תגיבו ותגידו איך הרגשתם מעכשיו דרך אגב גישת משחק לא תקפת לגבי סארז'ים אלה לגבי הכל
בהצלחה

.
ציטוט ההודעה