שלום לכולם
אני מקווה שנהנתם לקרוא את החלק הראשון של המאמר שלי מעבר לגישת משחק
אני הולך להראות לכם את הסיבה השנייה ללמה אתם לא נהנים מפיקאפ ומסארז'ים
שוב בחלק הזה והראשון אופיר בייגל עזר לי להבין את הדרך (אל תנעלו כי זוהי לא מטרת פרסום אלה מטרת לא להפר זכויות יוצרים) ב"להשאיר את המשחק לאחור"
לקטע המיוחד הזה הגעתי אתמול במהלך הריצה , בכללי ריצות זה דבר טוב זה משחרר מתחים מרגיע וגם מרזה
כלל 2. "אני לא טוב כמו פעם אני עדיין בגישת משחק אבל לא מרגיש את ההנאה בפיקאפ"
התחלנו עם הגישת משחק הרגשנו מעולה לחלקינו התחושה הזאת עברה מהר ולחלקנו לא (ככה זה בפיקאפ אפילו הA.F.C הכי גמור בעולם יכול להתקדם יותר מהר ממך או ממני, "זה רק עניין של זמן") למחרת הייתם כל כך נרגשים, מתלהבים שזה היה הזמן היוחד והמהנה שחזרתם כל הדרך הביתה עם חיוך שבכל פעם שראיתם בחורה יפה ניגשתם והצלחתם ללא מטרה של הצלחה אלא הנאה והפלא ופלה בסוף בלי לדעת הצלחתם.
אבל... התחושה הזאת כמו כל התחושות נעלמות התחלתם לצאת לסארז' (כן עדיין עם גישת משחק) ולא הלך לכם לא הרגשתם הנאה, הרגשתם תסכול קצר וכישלון אז מה הפתרון? ללכת למחרת ולחזור לספרים.
Wrong!!!
הפכתם את הפיקאפ למטלה הפכתם את זה למשהו שחייבים להשקיע ולהשתפר וזה מה שהרס לכם הפכתם את הפיקאפ לתחרות השגת התקדמות ובלי להשים לב שכחתם מהגישת משחק וכל הגישה נהפכה לעוד סתם משפטי מילים לא מועילות.
הפתרון:
1. ברגע שחזרתם הביתה לא נהנים,מרוצים ואפילו לא הרגשתם הנאה, חוסר התקדמות שאתם לא מרגישים "טובים כמו פעם" זה הזמן לקחת מנוחה אל תדאגו הבנות לא הולכות לשום מקום ויש לכם את כל הזמן שבעולם גם עם זה יהרוס לכם את הכישורים זה יהורס לטובה מאשר שתיצאו כל פעם ולא תתקדמו וכל המשחק לאט לאט יהרס ולבנות מחדש יהיה מאוד קשה.
אז ככה זה הולך תסריט1 "יצאתם, הרגשתם חלודים וכל הפרמטרים שיש הנ"ל", הפתרון של רוב האנשים הוא לחזור לספרים לחרוש עוד ועוד ועוד ועוד ולצאת שוב ושוב ושוב עכשיו הכישורים לא יושחזו ויהפכו אתכם בן רגע לאומן פיתוילהפך זה רק יהרוס לכם וככה בפעם הבאה שתיצאו אתם לא תבינו מההולך ותהיו יותר גרועים מה שיגרום לכפם לפקק בגישת משחק ולרצות להתקדם וככה אתם תקועים אז בשביל להימנע מהבעיה הקשה הזאת שיש להרבה, אני רוצה שתעשו ככה תסריט 2 "יצאתם , הרגשתם חלודים וכל הפקמטרים שיש הנ"ל" הפעם......
במקום לחזור לספרים ושוב סארז'ים קחו הפסקה (עד כמה שאתם רוצים ולא, לא יום אחד וזהו) ותהנו מהחיים תצאו עם חברים,תצאו לקניון או למקומות שאתם יוצאים לסארז'ים אבל הפעם על מנת להנות לא על ידי להתחיל עם בנות אלה לשבת בארומה לשמוע את השם שלכם ולקחת את הקפהתצאו לקולנוע תצחקו תשתגעו תחרשו את המפה , תאכלו עוגת שוקולד גם עם אתם בדיאטה
,כל דבר שיגרום לכם להנות תשכחו מהפיקאפ שלא תעזו לגעת בשום ספר , או לחשוב על פיקאפ!!! תתרכזו בעצמכם תצאו תבלו תהנו חבר טוב אמר לי פעם "איך תכניס בחורה לחיים שלך, עם אין לך חיים"
אף בחורה בעולם לא תרצה מישהו, שכל החיים שלו זה היא
נשים רוצות מישהו שהן יתחרו על ליבו לא מישהו שיהיה קל מדי להיכנס לליבו, מישהו שיש לו סדר עדיפויות מאשר הנשים שלו
מישהו שמאמין שהוא האדם החשוב ביותר.
ברור?
תישארו במצב הזה עד שתרגישו שאתם ממש נהנים מהחיים ועכשיו לגישת משחק ולההנאה תהיה באמת משעמות בשטח.
2. פיקאפ זוהי לא מטלה ,זוהי הנאה ואני מתכוון לחזור על זה כל פעם עד שתבינו.
נניח והיו מזמינים אתכם כל יום למסיבה ומה המטרה של מסיבה? להנות, אז ביום הראשון הלכתם ובאמת I HAD THE TIME OF MYLIFE,
ביום השני הלכתם ושוב נהנתם, ביום השלישי לא היה קצת חשק אבל הלכתם, וביום הרביעי אתם בשיקולים עם ללכת או ללכת "המממ מצד אחד זה כיף ויש מלא בנות, מצד שני אני ממש רוצה לשבת ולראות היום סרט עם כוס תה" זה כבר נהפך למטלה עבורכם ובגלל שיש בנות נוצר הרצון להשתפר ולא להנות אז אתם יוצאים בלי ברירה ושוב המשחק נדפק עזבו את הגישת משחק ואת הכלל הראשון גישת משחק היא גם לא למטרת פיקאפ אלה למטרת ההנאה בכל החיים, עם אתם רוצים לשבת בבית ולקרוא כי זה מהנה תעשו את זה , ועם אין לכם חשק לצאת לקניון ולסארז' למרות שיש בנות אל תצאו.
גם עם יש אולם מלא דוגמניות ואין לכם חשק לצאת , אל צאו, שוב "אף בחורה בעולם לא תרצה מישהו, שכל החיים שלו זה היא"
עם אין רצון להנות, אין הנאה לא משנה כמה אתם מומחים וקוראים חומר תיאורטי
אף אל תעשו כי צריך או אפשר, תעשו מה שאתם רוצים
אז להבא תזכרו גישת משחק היא לשם ההנאה שלכם ולא רק בפיקאפ לא משנה מה לא רוצים, לא צריך
אין צריך, יש רוצה

להפך זה רק יהרוס לכם וככה בפעם הבאה שתיצאו אתם לא תבינו מההולך ותהיו יותר גרועים מה שיגרום לכפם לפקק בגישת משחק ולרצות להתקדם וככה אתם תקועים אז בשביל להימנע מהבעיה הקשה הזאת שיש להרבה, אני רוצה שתעשו ככה תסריט 2 "יצאתם , הרגשתם חלודים וכל הפקמטרים שיש הנ"ל" הפעם......
,כל דבר שיגרום לכם להנות תשכחו מהפיקאפ שלא תעזו לגעת בשום ספר , או לחשוב על פיקאפ!!! תתרכזו בעצמכם תצאו תבלו תהנו חבר טוב אמר לי פעם "איך תכניס בחורה לחיים שלך, עם אין לך חיים"
ציטוט ההודעה