אתמול הלכתי למועדון ליין שמיניסטים (אני שמיניסט) וזה מה שקרה:
אני וחבר באנו עם פיקוק של שרשרת קונדומים.
חשוב לציין תודה ל Wile מפורום אחר שבזכותו הבנתי כמה הפיקוק חשוב - הוא שלח לי את המדריך בדיווח שטח הראשון שלי.
נכנסתי למועדון רוקד בפנאן מתחמם מתרגל למוזיקה
רוקד מלא אנרגיה וחיוך ליד סטים של בחורות ומכל סט עולה על מטרה.. מחייך אל המטרה , מושיט יד והיא מסרבת.. אוקיי כמו שתמיד אני נופל וקם..
הולך עושה סיבוב במועדון עם הפיקוק המגניב שלי וזוכה למחמאות רבות הרוב של גברים חח שאומרים לי "אתה שפיץ על" ולוחצים לי תיד, בוחנים מקרוב את הפיקוק ומראים לחברים שלהם שהכרתי על הדרך..
מזהה סט שני (חשוב לציין שהמקום היה ממש ממש צפוף זה קצת בעייתי), בא רוקד חיוך ואנרגיה עם ריקוד מיוחד ומגניב והמטרה מחקה את הריקוד שלי ומסתכלת עלי, לאחר מכן רוקדת ויורדת למטה ולמעלה עם הגוף המהמם שלה , אני עושה לה עם האגודל (פשש) ומושיט יד והיא - מסרבת..
הלכתי לעוד סט זיהיתי מטרה לקחתי לה את היד והיא רקדה איתי קצת לחשתי לה באוזן "את נראת טוב , את גם נחמדה?", והיא אמרה לי משהו באוזן לא הבנתי מה, לא בטוח שזה היה עברית בכלל, אמרתי לה "מה?" ושוב היא אמרה משהו לא מובן.. אמרתי מה פעם שלישית וגם לא הבנתי עד שאמרתי לה סתם "אה בסדר" והיא עזבה את היד חחח..
לאחר מכן, אני רוקד עם חברים עם הפיקוק המגניב שלי ופאקינג 2 בחורות כוסיות התלהבו מהריקוד שלי ובאו לרקוד איתי הכל פנאן רוקדים שמחים ונהנים..(לא עשיתי יותר מזה גם כי היה איתן גבר ולא הייתי בטוח איזו מהן חברה שלו וגם שקוף שהן באו רק סתם להנות ולא יותר מזה)
מזהה עוד סט, לוקח יד של אחת ורוקדים איזה דקה או שתיים עושים סיבובים אחד לשני חח ומשם זה נגמר..
לאחר מכן, 2 כוסיות העל מהבצפר שלי שלא הכירו אותי בכלל שיכבה מתחתי התלהבו מהריקוד שלי ( Shuffling של lmfao) וניסו לחקות את הריקוד ובאו לרקוד איתי..
בסוף הערב לקראת 4:30 ראיתי את 2 הבחורות שבאו אלי בהתחלה משתוללות ורוקדות, כל הבנים עייפים ומשעממים עד שבאתי כולי באנרגיה וקופץ באתי רקדתי איתן תפסתי אחת מהן לקחתי לה את הידיים התחלנו לרקוד שם כולם הסתכלו עלינו (SP עולה עולה ) אבל שוב זה היה רק זה והיא רק חיפשה לרקוד ולהנות, אחרי שהיא רקדה איתי היא רקדה עם ידיד שלה סתם כזה..
הבעיה שלי היא שלא הולך לי אני לא סוגר ויש לי חבר שנישק פאקינג 4 בחורות ואני לא יודע איך הוא עשה את זה..

ציטוט ההודעה