קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 07-09-2011, 17:06
  2. [עיצוב ניק]הניק שלי בתלת מימד ניסיון שני
    על ידי rere בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-06-2008, 07:44
  3. אבא שלי קנה MP4 מתאילנד.. כנסו דקה צריך עזרה..
    על ידי The Rap Man בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 21:17
  4. 100% שני שלי יצא משהו חזקק
    על ידי mr.oren בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 18:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

ניסיון שני שלי לפיקאפ במועדון. שוב לא סגרתי.. צריך עזרה (18)

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל ניסיון שני שלי לפיקאפ במועדון. שוב לא סגרתי.. צריך עזרה (18)

אתמול הלכתי למועדון ליין שמיניסטים (אני שמיניסט) וזה מה שקרה:

אני וחבר באנו עם פיקוק של שרשרת קונדומים.

חשוב לציין תודה ל Wile מפורום אחר שבזכותו הבנתי כמה הפיקוק חשוב - הוא שלח לי את המדריך בדיווח שטח הראשון שלי.

נכנסתי למועדון רוקד בפנאן מתחמם מתרגל למוזיקה

רוקד מלא אנרגיה וחיוך ליד סטים של בחורות ומכל סט עולה על מטרה.. מחייך אל המטרה , מושיט יד והיא מסרבת.. אוקיי כמו שתמיד אני נופל וקם..

הולך עושה סיבוב במועדון עם הפיקוק המגניב שלי וזוכה למחמאות רבות הרוב של גברים חח שאומרים לי "אתה שפיץ על" ולוחצים לי תיד, בוחנים מקרוב את הפיקוק ומראים לחברים שלהם שהכרתי על הדרך..

מזהה סט שני (חשוב לציין שהמקום היה ממש ממש צפוף זה קצת בעייתי), בא רוקד חיוך ואנרגיה עם ריקוד מיוחד ומגניב והמטרה מחקה את הריקוד שלי ומסתכלת עלי, לאחר מכן רוקדת ויורדת למטה ולמעלה עם הגוף המהמם שלה , אני עושה לה עם האגודל (פשש) ומושיט יד והיא - מסרבת..

הלכתי לעוד סט זיהיתי מטרה לקחתי לה את היד והיא רקדה איתי קצת לחשתי לה באוזן "את נראת טוב , את גם נחמדה?", והיא אמרה לי משהו באוזן לא הבנתי מה, לא בטוח שזה היה עברית בכלל, אמרתי לה "מה?" ושוב היא אמרה משהו לא מובן.. אמרתי מה פעם שלישית וגם לא הבנתי עד שאמרתי לה סתם "אה בסדר" והיא עזבה את היד חחח..

לאחר מכן, אני רוקד עם חברים עם הפיקוק המגניב שלי ופאקינג 2 בחורות כוסיות התלהבו מהריקוד שלי ובאו לרקוד איתי הכל פנאן רוקדים שמחים ונהנים..(לא עשיתי יותר מזה גם כי היה איתן גבר ולא הייתי בטוח איזו מהן חברה שלו וגם שקוף שהן באו רק סתם להנות ולא יותר מזה)

מזהה עוד סט, לוקח יד של אחת ורוקדים איזה דקה או שתיים עושים סיבובים אחד לשני חח ומשם זה נגמר..

לאחר מכן, 2 כוסיות העל מהבצפר שלי שלא הכירו אותי בכלל שיכבה מתחתי התלהבו מהריקוד שלי ( Shuffling של lmfao) וניסו לחקות את הריקוד ובאו לרקוד איתי..
    בסוף הערב לקראת 4:30 ראיתי את 2 הבחורות שבאו אלי בהתחלה משתוללות ורוקדות, כל הבנים עייפים ומשעממים עד שבאתי כולי באנרגיה וקופץ באתי רקדתי איתן תפסתי אחת מהן לקחתי לה את הידיים התחלנו לרקוד שם כולם הסתכלו עלינו (SP עולה עולה ) אבל שוב זה היה רק זה והיא רק חיפשה לרקוד ולהנות, אחרי שהיא רקדה איתי היא רקדה עם ידיד שלה סתם כזה..
    הבעיה שלי היא שלא הולך לי אני לא סוגר ויש לי חבר שנישק פאקינג 4 בחורות ואני לא יודע איך הוא עשה את זה..

2. קישורים ממומנים

אתה נשמע כמו מח שמלא באמונות מגבילות
    לך על כל הקופה ועד הסוף
    מה יש לך להפסיד- לא להכיר מישהי שגם ככה לא הכרת?
    "שקוף שבאה רק להינות" נשמע כמו תירוץ קלוש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Push your limits, Make it easy, Then challenge yourself.

להושיט לבחורה יד- לתת לה את מלוא האפשרות לדחות אותך בלי מאמץ.
    אם אתה רוצה להתחיל בצורה כזו עם בחורה תעשה זאת בדרך הבאה:
    עדיף שתיצור קשר עין, ואז תתפוס לבחורה ביד בעדינות ותתחיל לרקוד איתה, בצורה כזו שאתה מראה דומיננטיות, אבל היא תוכל לשחרר את היד שלה מתי שהיא רוצה.
    עוד כמה דברים:
    SPACE- האווירה של המסיבה היא צפופה ואנשים פורצים את האיזור נוחות של הבחורה כל הזמן, אנשים כל הזמן מתקרבים אליה ונכנסים לה לטריטוריה, מה שגורם לה להראות מאוימת על ידיו.
    תכבד את השטח שלה, תתחיל עם מרחק סביר ממנה. לאט לאט תתקרב תוך כדי ריקוד. אל תהיה יותר מדי רחוק ממנה כדי שלא יכנסו אנשים באמצע.
    נסה להתחיל את האינטרקציה עם לחיצת יד, ככה אתה לא נכנס לה לטריטוריה.
    אם זה רק הנסיון השני שלך, אז אין לך מה לדאוג, אל תתייאש, כנראה יש משהו באנרגיות שלך, אולי חסרה טיפה מיניות, טיפה דומיננטיות ואולי גם ביטחון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

Challenge.. , אילו רק היית יודע כמה עזרת לי !!!!!... תודה רבה גבר..

איפה החלק של הפיקאפ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אממ אולי ביטחון עצמי ?
    אתה צריך ללכת על זה ולא לשים זין
    אני נגיד כל החברים רוצים להתסובב איתי שמתחילים עם בנות במעדון למה ישלי ביטחון עצמי הכי גבוה
    מזתומרת זתומרת אתה מכיר את אלה שבאים מאחורי בחורה רוקדים מאחוריה שעה ומנסים לששים עליה יד בתקווה שהיא תזרום ..
    זה החברים שלי
    אניבא ישיר הכי שיש מחכה שני שהבחורה תראה איתי יוצר איתה קשר עין ישר שם יד יש בהרבה פחות סירובים אני לא יגיד שהרוב זורמות אבל אני יוצמא מיזה יפה כל אחת שמורידה תיד אני נותן לה דחיפה קלה כאילו יראו שאני זרקתי אותה חח ..
    אבל זורם ל הרבה ואני מצליח לסגור 3-4 בנו שאני הולך למועדון בדכ

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,330 | הודעות: 8,198,923 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect