|
|
מכיר אחי, זאת מערכת טובה מאוד!
אני משתמש בה![]()
".It always seems Impossible until it's done"
אתה יכול לעשות את כל תרגילי הבטן בעולם ועדיין לא יהיו לך קוביות. הבעיה העיקרית היא אחוזי השומן. לכל אחד יש שרירי בטן, אפילו לשחיפים ביותר השאלה כמה שומן מסתיר לך את זה. חייבים אימונים אירובים, של הרבה יותר מ8 דקות כדי לתמוך במאזן קלורי שלילי.
ממממממממממממממממממש לא רק ! לי יש אחוז שומן מאוד גבוה וכל זאת יש לי קוביות מהאימון הזה!
*** זה אימון מצוין ממליץ מאוד בחום לכל המעוניינים למיניהם! אני כבר כמה חודשים עושה את זה ואני חושב שזה ממש
תרופת פלא! עם מישהו מחפש אימון מקיף לקוביות זה זה ובלי חארטות! אבל כמובן שצריך לשמור על תזונה נכונה ועל תוכנית אימונים בסיסית לגוף!
חשבתי שאנשים כבר הביאו שאם הם יעשו רק תרגילי בטן לא יהיו להם קוביות..
"מערכת שמגבילה את התלמידים שלה לחשוב באופן כל כך צר ולא יצירתי לא יכולה להיקרא מערכת החינוך, אנחנו מייצרים רובוטים חסרי יכולת לחשיבה עצמאית, שרגילים שמאכילים אותם בטונות של חומר מאוד טכני ולעולם לא מבקשים מהם לחשוב מעבר. דבר שפוגע במקצועות אמיתיים אשר יועילו לאדם ובפרט לתחום אבטחת המידע והמחשוב שדורש מוטיבציה וסקרנות."
אני לא מאמין באימונים מהירים וקלים
8 דקות אימון רצוף? נראה לי יותר מדי, אני עושה 6-8 סטים עם 50 שניות מנוחה בין כל אחד ותרגילים משתנים. יום כן יום לא.
תודה על הסרטון![]()
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
קוביות כמו שאמרו כאן, זה אחוז שומן נמוך ועניין של גנטיקה. ומי שמתאמן בתוכנית מסודרת שהיא כוללת דליפט, סקוואט שמפעילה על כל הגוף לחץ מאמנת את שרירי הבטן בצורה הכי יעילה שיש.
אימון מסודר + תזונה מאוזנת ובריאה תגיעו לשיא פיתוח שרירי הבטן.