כל אחד יגיד פה את ה-5 טיפים הכי חשובים לפי דעתו
כל אחד יגיד פה את ה-5 טיפים הכי חשובים לפי דעתו
|
|
אמא שלך זונה
ובשביל הפרוטוקול: להיות בן אדם חברותי ומעניין, אין לי כח לחשוב על עוד עכשיו...
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
תהיה בתחילת ההכרות אדיש , תן לבחורה אתגר להכיר אותך
איך לגרום לנשים לרדוף אחרייך?
בימינו לנשים יש הרבה כוח.
אתה זה שמתחיל איתה-היא יכולה להסכים ויכולה לסרב לך. אתה מצלצל אליה להזמין אותה לדייט, היא זו שעונה לך לטלפון- היא יכולה לסנן ויכולה לשחק אותה קשה להשגה ולהגיד שהיא עסוקה. גם כשאתה עומד לנשק אותה- אתה עושה את הצעד והיא יכולה לסרב, הכוח נמצא אצלה. היא הפרס ואתה מנסה. רוב היחסים מתנהלים בצורה זו. אז איך להפוך את הסיטואציה על פיה ולגרום לבחורה לרדוף אחרייך?
קודם כל תבין שכל מה שאתה משדר כלפי חוץ, כל מילה שאתה מוציא מהפה שלך נובעת מאוסף האמונות שלך.
לדוגמא:
היא: "תקנה לי משקה" (האמונה שלה: " אני הפרס הוא צריך לעבוד קשה בשביל לזכות בי, בוא נראה אותו ", המצב שנוצר הוא שהיא הפרס).
אתה: "בכיף אם תדברי איתי אחרי זה" (האמונה שלך: " ואו איזה יפה היא, אולי אם אני אקנה לה משקה היא תדבר איתי ואז יצא בינינו משהו", היא הפרס ואתה הכלבלב)
לעומת :
"בכיף רק תני לי שלוש סיבות טובות לעשות את זה" (האמונה שלך: "היא נראתה טוב אבל זה לא מספיק, מי היא שאני אקנה לה משקה, שקודם תוכיח לי שהיא בכלל שווה את הזמן שלי". אתה הפרס, היא צריכה להוכיח שהיא ראויה למשקה ואתה גם מראה שאתה לא קמצן רק שתוכיח שמגיע לה).
כמו שראית בדוגמאות, האמונות שלך משפיעות ישרות על המילים ועל המתרחש. לבחור הראשון אין הרבה סיכויים, הוא לא מאתגר ולא מעניין, לעומת זאת הבחור השני מאוד מאתגר- הוא לא רץ לקנות לה משקה וגורם לה להוכיח את עצמה.
אילו אמונות גורמות לנשים לרדוף אחרינו?
בעצם כל אמונה מקדמת עוזרת לנו.
נתמקד בכמה עיקריות:
1- אני הפרס.
2- היא רוצה אותי ומנסה להרשים אותי.
3- אני אצא איתה אם היא תעמוד בסטנדרטים שלי.
האם אתה באמת מאמין באמונות אלו?
למי שרוצה לראות את החלקים 2-4 שישלח לי בקשה בפרטי ואני יביא לו לינק
1. לטפח את המראה החיצוני שלו - שיהיה לו לוק מושך.
2. לזרוק את כל מה שהוא למד עד היום לפח, המערכת משקרת.
3. להסתכל בפורום של כובעי סניה, ולזרוק את כל מה שהוא קרא גם כן לפח
4. לצאת לרחוב ללמוד חוכמת חיים...הרחוב הופך אותך מילד לגבר ולא הצבא או המערכת.
5. להפסיק לפחד ולהיות מוכן למוות שלו בכל רגע.
לחיות את הרגע.