1. .אני לא מבין את האנשים שאומרים ששוקולד זה תחליף לסקס.בחיים לא קרה לי שהייתי חרמן, וכשלא הייתה בחורה באיזור אמרתי לעצמי - בקטנה, העיקר שיש לי "טעמי" במגירה...: )

2. גבר מאושר זה אחד שמרוויח יותר ממה שהאישה שלו מצליחה לבזבז..
אישה מאושרת זאת אחת שמוצאת גבר כזה..

3. שכבתי עם איזה מישהי..... היא עושה לי "מאמי אני רוצה לשמוע אותך גומר"... גמרתי לה באוזן...

4. דבר אחד אני לא מצליח להבין , איך זה שאין מלחמה ויש כל כך הרבה פצועות בחוץ ?!....

5. בטיסה במטוס, הקברניט מודיע לנוסעים שהמטוס עומד להתרסק.
אשה אחת נכנסת להיסטריה וצועקת:
"לפני שאמות, אני רוצה שמישהו יתן לי פעם אחת אחרונה להרגיש כמו אשה..."
גבר חסון וחתיך קם ממושבו ופושט את חולצתו, ניגש אל האשה ואומר לה: "קחי,
תגהצי.."

6. אחד שאל את נהג האוטובוס:"תגיד, האוטובוס הזה ישיר?"ענה הנהג:"אם תשלם מספיק,הוא לא רק ישיר, הוא גם ירקוד"...חעחעחעחעחעח.....

7. פתרון גאוני לגמילת נשים מעישון- פשוט לכתוב באזהרה "מכיל שומן"

8. שני מרוקאים הולכים לבריכה אז אחד עושה לחבר שלו איך המים ? החבר עונה : 5 דק' קר אחרי זה נעים .. אז החבר הראשון עונה : אז אני יכנס עוד 5 דק

9. פיל פוגש גמל ושואל אותו: "תגיד למה החזה שלך על הגב?"

עונה לו הגמל: "מוזר לשמוע את זה מאחד שהזין שלו בפרצוף..."חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח... : ))

10. אם זונה נכנסת להריון זה נחשב תאונת עבודה?.:

11. שני שוטרים עומדים במשמרת ומשתעממים.
פתאום עוברת פרארי ובה יושבת בלונדינית.
אחד השוטרים אומר לחברו: "בוא נשגע אותה..."
הוא עוצר את הבלונדינית ומבקש רשיון.
שואלת הבלונדינית מה זה רשיון.
.........השוטר מבקש ביטוח. שואלת הבלונדינית מה זה ביטוח.
פותח השוטר את רוכסן המכנסיים.
אומרת הבלונדינית: "אוף... עוד פעם בדיקת אלכוהול.חחחחחחח....: )

12. קיצור איזה קורדי עשיר קנה מרסדס ס.ל.ק למחורת הלך לו הגיר.באה לחברה של מרסדס באחריות החליפו לו גיר הקורדי מבסוט . למחרת באה עוד הפעם לחברה אומר שהלך הגיר.. הנציג של המרסדס מסתכל עליו לא מבין.טוב באחריות מחליפים גיר.הקורדי מבסוט.נוסע הבית...ה.למחרת באה הקורדי למרסדס הלך לו הגיר.כולם בשוק!!לא מבינים איך זה.הנציג של המרסדס מישתגע אומר לקורדי תזסבירררררר לי איך הולך הגיר באותו כזההה.איך אתה נוסע??הקורדי אומר .בוא תירה .מתחיל מראשון פולל גז.מעביר לשני פול גז.מעביר לשלשי פול גז.מעביר לרבעי פול גז וחמישי אותו דבר עכשיו אנחנו על 280 והגיעה המזן לעביר ל (R) רקתה

13. אם שואלים אותך מה אתה רוצה שקל? מסטיק? או בלון? תמיד תלך על השקל כי מהשקל אתה יכול לקנות מסטיק ולעשות בלון ;-)

14. החולה:ד"ר יש לי שילשולים בראש הרופא:מה זאת אומרת החולה:יש לי הרבה רעיונות אבל כולם חרא..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחח :

15. אחד בא לרופא, הרופא אומר לו "יש לך סרטן", הבן אדם בהלם אומר לרופא "אני רוצה דעה נוספת" אז הרופא אומר לו "אתה גם מכוער..."

16. גבר ואשתו מתכוננים להיכנס למיטה , האישה עומדת מול עצמה במראה ומתחילה להגיד ,
נהייתי כבר זקנה , תראה את הקמטים בפנים , הציצי מגיע כמעט עד הריצפה ,
נהיה לי מדלדל בכל הגוף , תגיד לי משהו יפה שאני ירגיש טוב עם עצמי , הבעל
אמר לה , לפחות את רואה טוב...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח

17. תרשום תרשום " איזה באסה שלא היו פנדלים.ככה היו צופים בנו עוד רבע שעה"..ערוץ1. חחחחחחחחחחחחחחחח שורדים על השקל חחחחחחחחח.

18. מה יפה ברוסיות?כל שם יש לו פירוש... רוסיה שגרה ליד הים קוראים לה מרינה, רוסיה שבעלה עזב אותה נטשה, רוסיה שלא אוהבת חריף לאריסה, רוסיה שעובדת בחנות שעונים מאשה, רוסיה שמטאטא טאטיאנה...: )

19. איש
אחד מתלונן לאלוהים ושואל מדוע הוא ברא את החזה לאישה ולא לגבר.אלוהים
עונה לו: "טיפש בראתי אותם לגבר...ונתתי לאישה לסחוב".

20. תגיד, יש לך איידס ? שואלת הבלונדינית את בן זוגה אחרי לילה סוער !!לא !! מה פתאום ? הוא עונה אוף, נרגעתי, אומרת הבלונדינית, לא בא לי להידבק בזה עוד פעם...חעחעחעחעחעחעחעח

21. איזה ערס הרג שוטר ..היתקשר ל - 100 אמר להם
נישארתם 99.........חעעחעחעחעחע : )))

22. זוג זקנים רוצים לעשות ערב רומנטי.
הם יושבים ליד השולחן וסועדים ערומים, אומרת הזקנה: אוייש כמה זמן לא הרגשתי חם בלב .
אומר לה הזקן:תוציאי את הציצי מהמרק!

קרדיט לאתר אחר